Belépés
Élőben közvetíti a Beethoven-maratont a Bartók Rádió
... szerepel Várjon Dénes zongoraművész, Pusker Júlia vagy Baráti Kristóf hegedűművészek.
A koncerttermi hangversenyek mellett a Müpa üvegtermében a Zeneakadémia növendékei ingyenes koncertekkel várják az érdeklődőket, de lesz filmvetítés és kiállítás is, amelyen Beethovenről emlékeznek meg.
A maraton keretein belül első alkalommal rendeznek amatőröknek szóló karmesterverse...
2020-01-29 12:51:35
Ma van a magyar kultúra napja
... látható.
Jász-Nagykun-Szolnok megyében gálaműsorokkal, író-olvasó találkozóval, kiállításokkal és díjátadóval ünnepelnek.
Csongrád megyében is kiállításokkal, irodalmi rendezvényekkel, koncertekkel, színházi előadásokkal, elismerések átadásával köszöntik a magyar kultúra napját. Szerdán tartják a 45 éve alapított Csongrádi Művésztelep jubileumi tárlatának megnyitóját. A...
2020-01-22 07:05:13
Tizenhét állomásos turnéra indult Boros Misi
... Szegeden lép fel - mondta el Szamosi Szabolcs, a Filharmónia Magyarország ügyvezető igazgatója a koncertsorozat szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten.
A turné az ajkai és martfűi koncertekkel kezdődött, ezt követően Győrben, Debrecenben, Szombathelyen Egerben, Nyíregyházán, Szekszárdon, Tatabányán, Székesfehérváron, Kecskeméten, Miskolcon, Békéscsabán, Pécsett és Budapesten ...
2020-01-15 15:11:34
Rekordmennyiségű adománnyal zár a Mikulásgyár
... Európában a legnagyobb méretű karitatív fesztivál, az adományokért cserébe idén is számos élményt adtak a Millenáris parkot felkeresőknek.
Családi programokkal, neves fellépőkkel, koncertekkel, gyerekelőadásokkal, olvasósarokkal, a hétvégéken tematikus programokkal, jégpályával és csokikuckóval várták a látogatókat.
A karácsonyi jótékonysági akció keretében november 29-...
2019-12-21 21:03:53
Advent - Programok a gödöllői kastélyban
... karácsonya című előadása tekinthető meg és Csajkovszkij Diótörője lesz hallható. Este Pozsgai Zsolt színműve, a Léda kerül színpadra.
Mint írják, december-15-én, vasárnap is karácsonyi koncertekkel, bábelőadással, színházi előadással várják a látogatókat.
December 28-án Erzsébet királyné karácsonyai címmel rendeznek családi programot.
A közlemény szerint további pr...
2019-12-05 07:04:06
Liget-Budapest - "A legjobb nemzetközi középület" lett a Magyar Zene Háza
... 21. századi technikán alapuló interaktív kiállításokkal, zenepedagógiai műhelyekkel, zenei és a zenéhez kötődő eseményekkel és az egykori zenepavilonok hangulatát idéző szabadtéri koncertekkel. Az épület a Városligeti-tó mellett, a Vajdahunyad vára és a Műjégpálya épülete közvetlen közelében épül, a már elbontott, egykori Hungexpo irodaházak helyén. Az eddig a látogatók elől elzár...
2019-12-03 07:04:14
Családi programokkal várja az adományozókat a MikulásGyár
... korcsolyázási lehetőséggel, valamint egy kézműves Csokikuckóval is várja a vállalatcsoport a gyerekeket a Millenáris parkban, Nyíregyházán pedig meleg étellel, színes programokkal és ingyenes koncertekkel lepik meg a rászoruló családokat. A Mészáros Csoport dolgozói aktívan is részt vesznek a MikulásGyár támogatásában, adománygyűjtéssel és önkéntes munkával segítik a rendezvényt -...
2019-11-29 13:39:02
SlowXmas - Környezettudatosságra szólít fel Budapest öt tematikus utcája
... multikulturális negyede) és a Ráday Soho (Ráday utca) csatlakozott - közölték az MTI-vel a szervezők.
Ígéretük szerint a rendezvénysorozat november 30. és december 24. között minden nap koncertekkel, kiállításokkal, színházi előadásokkal, workshopokal és egyéb programokkal jelentkezik.
A karácsonyi készülődést idén környezetbarát csomagolási technikákat bemutató workshop...
2019-11-20 08:21:01
Menczer: kultúráját és hagyományait megőrző Európai Unióra van szükség
... fordításban.
Hozzátette: Magyarország a pozsonyi könyvvásár díszvendégeként a könyveken kívül számos kísérőrendezvénnyel is készü...
2019-11-07 13:52:15
November 29-től várja az adományozókat a Mikulásgyár
...
Zsolnai Endre, a Mikulásgyár alapítója, főszervezője elmondta: az idén 15. alkalommal gyűjtik a felajánlásokat. A szervezők ezúttal is családi programokkal, neves fellépőkkel, koncertekkel, gyerekelőadásokkal, olvasósarokkal, a hétvégéken tematikus programokkal várják a látogatókat a Millenáris Parkban.
Kiemelte: a Millenáris parkban november 29-én 11 órakor nyílik meg a...
2019-11-07 13:32:22
1 2 3 .........33 34 .....50 51 .....66 67 68 
Címkék: Bartók Rádió, Boros Misi, Magyar Zene Háza, Európai Unióra, Várjon Dénes, Pusker Júlia, Baráti Kristóf, Csongrádi Művésztelep, Szamosi Szabolcs, Filharmónia Magyarország, Szombathelyen Egerben, Csajkovszkij Diótörője, Este Pozsgai Zsolt, Mészáros Csoport, Ráday Soho, Zsolnai Endre, Millenáris Parkban, magyar kultúra, gödöllői kastélyban, legjobb nemzetközi, koncerttermi hangversenyek, maraton keretein, koncertsorozat szerdai, legnagyobb méretű, adományokért cserébe, hétvégéken tematikus, karácsonyi jótékonysági, közlemény szerint, zenéhez kötődő, egykori zenepavilonok, látogatók elől, kézműves Csokikuckóval, rászoruló családokat, rendezvénysorozat november, karácsonyi készülődést, pozsonyi könyvvásár, könyveken kívül, szervezők ezúttal, rekordmennyiségű, székesfehérváron, díszvendégeként, vállalatcsoport, multikulturális, rendezvényekkel, karmesterverse, hegedűművészek, felajánlásokat, kiállításokkal, környezetbarát, olvasósarokkal, koncertsorozat, zenepedagógiai, gálaműsorokkal, zongoraművész,
© 2013 TVN.HU Kft.