Belépés
Március 16-án kezdődik a Bach Mindenkinek Fesztivál
... csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón.
Kitért arra is, hogy az idei fesztiválon a közönség a Magyar Gyermekmentő Alapítvány lélegeztetőgép-vásárlását támogathatja adományaival.
A koncerteknek egyebek mellett a Müpa, a Gödöllői Királyi Kastély, az Eiffel Műhelyház, a budapesti Kálvin tér, a Debreceni Zenede és a kőszegi Fő tér, valamint a határon túl többek között Nagyvá...
2020-03-05 13:12:16
Zeneszüret: mintegy hatvan program a táncművészet jegyében Pécsett
... érdeklődőket.
Az ügyvezető a fesztivál céljának nevezte, hogy "kivigyék a klasszikus zenét az utcára", és azokat is megszólítsák, akik nem rendszeres látogatói a komolyzenei koncerteknek.
A Londoni Filharmonikus Zenekar szeptember 29-ei fellépéséről azt mondta: először játszik nyugati nagy szimfonikus zenekar a baranyai megyeszékhelyen. Az együttest Vladimir Jurowski v...
2016-09-13 14:02:04
Pénteken indul mintegy ezer programmal a Művészetek Völgye
... este pedig jazz-zenével várják a látogatókat. A Muharay Udvarban és a Folk Udvarban a népművészettel, hagyományokkal lehet ismerkedni, a kapolcsi római katolikus templom a komolyzenei koncerteknek ad otthont, és idén is vár mindenkit a Modern Art Orchestra és Hobo helyszíne, valamint a Design Terminál és a Kaláka Versudvar - részletezte a programigazgató.
A fesztivál nagyszí...
2016-07-18 14:42:45
Jokohamában nyílik meg a világ első hologramszínháza
... hologramokra épülő produkciók.
A közönségnek nem lesz szüksége 3D-s szemüvegre, mert a hologramokat a színpadra fogják kivetíteni. A 800 négyzetméter alapterületű épület a tervek szerint koncerteknek, színházi daraboknak és egyéb rendezvényeknek is otthont fog adni.
Az egyemeletes, acélvázas színház mellé egyebek közt éttermeket is tervez a cég, hogy a Sotetsu Yokohama V...
2015-02-27 15:50:52
Olvasgatok, nézelődöm . . .
... értékét elvesztette, elhagyatottan pusztult: a XIX. századi metszetek már csak romokat mutattak.

Napjainkban a Diósgyőri vár tágas belső udvara kulturális rendezvényeknek, koncerteknek, színházi előadásoknak ad otthont; a rondellában, a kazamatában és a tornyokban pedig látványos kiállítások várják a látogatókat.

...
2013-08-10 05:53:58
Jótékonysági koncert az Autista Segítő Központ támogatására
... Budapesten.
"A versek - amelyeket Szarka Tamás írt, és a lemezen Törőcsik Mari mondott - nemcsak átkötik a dalokat, hanem fokozzák a hangulatot. Különleges a hangulata ezeknek a koncerteknek, amelyekre mindig a helyi kórusokat hívják meg énekelni."
A koncertre jegyeket a budapesti ferences templomokban, a Szent István Bazilika kegytárgyboltjában és a Mária kegytárgybolt...
2011-11-28 19:43:16
1 
Címkék: Bach Mindenkinek Fesztivál, Művészetek Völgye, Autista Segítő Központ, Magyar Gyermekmentő Alapítvány, Gödöllői Királyi Kastély, Eiffel Műhelyház, Debreceni Zenede, Londoni Filharmonikus Zenekar, Vladimir Jurowski, Muharay Udvarban, Folk Udvarban, Modern Art Orchestra, Design Terminál, Kaláka Versudvar, Sotetsu Yokohama, Szarka Tamás, Törőcsik Mari, Szent István Bazilika, táncművészet jegyében, világ első, idei fesztiválon, koncerteknek egyebek, budapesti Kálvin, fesztivál céljának, klasszikus zenét, komolyzenei koncerteknek, baranyai megyeszékhelyen, együttest Vladimir, kapolcsi római, fesztivál nagyszí, színpadra fogják, tervek szerint, tornyokban pedig, lemezen Törőcsik, hangulata ezeknek, helyi kórusokat, koncertre jegyeket, budapesti ferences, hologramszínháza, megyeszékhelyen, programigazgató, rendezvényeknek, lélegeztetőgép, hagyományokkal, népművészettel, kegytárgybolt, filharmonikus, elhagyatottan, jótékonysági, fellépéséről, négyzetméter, megszólítsák, koncerteknek, támogatására,
© 2013 TVN.HU Kft.