Belépés
Konferenciát rendeztek Szent Jeromosról a Pázmányon
... Bibliatársulat és a Váci Egyházmegyei Könyvtár szervezte. Az érdeklődők a járvány miatt online kísérhették figyelemmel a szimpóziumot.

Székely János szombathelyi megyéspüspök a konferencia résztvevőit üdvözölve elmondta,
.......................
A Szentírás tanulmányozása a teológia...
2020-10-03 07:51:56
Koronavírus - Fehér Ház: nem lesz Camp Davidben G7-es csúcs, helyette videókonferenciát tartanak
... országcsoport csúcsértekezletét, amelyet június elejére terveztek.
Donald Trump amerikai elnök döntéséről Larry Kudlow, a Fehér Ház gazdasági bizottságának igazgatója már informálta a konferencia résztvevőit. Arról is tájékoztatta őket, hogy a csúcstalálkozót videókonferencia formájában tartják meg.
Az amerikai elnök a hét elején, szintén videókonferencia keretében már t...
2020-03-20 07:04:07
Átadták a Szent Erzsébet rózsája-díjat
... toboroz, az otthon 30 éves jubileumára kezdeményezte és támogatta az intézményt bemutató, magyar és angol nyelvű könyv megjelenését - hangzott el.
A díjátadó est bevételét a püspöki konferencia idén a daganatos betegek bakonyszücsi lelki rehabilitációs otthona számára ajánlja fel.
Az MKPK 1999 decemberében alapította a Szent Erzsébet rózsája-díjat az irgalmasság és a szo...
2019-11-19 20:43:47
Demográfiai konferencia - Gulyás Gergely: a kereszténydemokrácia egyértelmű értékválasztásra épül
...
Gulyás Gergely Assisi Szent Ferencnek tulajdonított ima szövegével köszöntötte, amelyben a középkori szerzetes türelmet kér ahhoz, hogy elfogadja, amin nem tud változtatni, bátorságot, hogy megváltoztassa, amit lehet, és bölcsességet, hogy e kettő között különbséget tudjon tenni.
A tárcavezető szerint ez az ima fontos üzenet mindazoknak, akik közügyekkel foglalkoznak. Ma...
2019-09-05 22:52:50
Demográfiai konferencia - Orbán: ha nincsenek családok, akkor egy nemzeti közösség el tud tűnni
... amit kitűztünk - hiába mondta 10-ből 9, hogy nem lehetséges -, végül mégiscsak elértük".
Kifejtette azt is, hogy régebben Magyarországon meglepetést okozott volna egy demográfiai konferencia, nem is tartottak ilyet, mert "azt gondoltuk, a harkályt nem kell biztatni, hogy kopácsoljon".
A népességfogyás - folytatta a kormányfő - nem világjelenség és nem is a keresztény civ...
2019-09-05 13:42:08
Kutatás: egyre többen önkénteskednek
... embereket. Ezért is hívószava a csütörtöki konferenciának: Több leszel, ha teszel!, ami - mint elmondta - egyszerre egy védjegy és egy mozgalom.
A helyettes államtitkár megjegyezte, a konferencia színhelye eredetileg a múlt héten leégett Ráday utcai kollégium lett volna. A tanácskozás résztvevőit arra kérte, ha van lehetőségük, segítsék adománnyal a kollégistákat.
Bényi ...
2019-01-31 11:41:44
Szijjártó Péter: Párizs és Berlin számíthat Budapestre a Nyugat-Balkán fegyvermentesítésében
... határára, de segít Szerbiának is a határvédelemben, nem csak az illegális bevándorlás feltartóztatása érdekében, hanem a kézifegyverek csempészete ellen is. Szijjártó Péter biztosította a konferencia résztvevőit afelől, hogy Magyarország továbbra is fenntartja koordinációs szerepét az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezeten belül, például támogat egy montenegrói fegyverme...
2018-12-11 13:43:23
Biztonságpolitikai kérdésekről tárgyal Washingtonban Hende Csaba
...
A politikus már találkozott szenátorokkal és képviselőkkel, valamint részt vett és beszédet mondott a Biztonságpolitikai Fórum tanácskozásán.
Ez a fórum a biztonságpolitika olyan aktuális kihívásaival, feladataival foglalkozik, mint például a terrorelhárítás, a kiberbiztonság, a pénzmosás elleni fellépés, a külföldi beruházásokkal járó biztonsági kockázatok vagy a kript...
2018-12-07 07:50:51
11 testvérével együtt búcsúzott
... evangéliumáról
2018. november 9. péntek 21:29
Augusztus 21-26. között rendezték meg Dublinban a Családok IX. Világtalálkozóját. Eamon Martin armagh-i érsek, prímás, az ír püspöki konferencia elnöke tartott előadást augusztus 22-én, melyben arról beszélt, a családok jóléte döntő fontosságú a világ jövőjére nézve.
............
2018-11-12 17:49:06
Budapest Ritmo - Idén a roma kultúra áll a középpontban
...
A fesztivál programjában idén is lesznek különleges közös produkciók a hazai és a nemzetközi színtér kiválóságaival. Köztük lesz a Muzsikás zenekar és a lengyel Muzykanci koncertje, Sena fellépése ghánai vendégzenészekkel, valamint a vak belga szintó zenész, Tcha Limberger és a Kalotaszeg Trió közös műsora - mondta Weyer Balázs szervező a keddi sajtótájékoztatón.
A Hangv...
2018-09-18 17:11:01
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 
Címkék: Szent Jeromosról, Fehér Ház, Camp Davidben G7-es, Szent Erzsébet, Gulyás Gergely, Szijjártó Péter, Washingtonban Hende Csaba, Budapest Ritmo, Váci Egyházmegyei Könyvtár, Székely János, Donald Trump, Larry Kudlow, Gulyás Gergely Assisi Szent Ferencnek, Európai Biztonsági, Együttműködési Szervezeten, Biztonságpolitikai Fórum, Családok IX, Eamon Martin, Tcha Limberger, Kalotaszeg Trió, Weyer Balázs, nemzeti közösség, roma kultúra, járvány miatt, konferencia résztvevőit, csúcstalálkozót videókonferencia, amerikai elnök, intézményt bemutató, püspöki konferencia, daganatos betegek, középkori szerzetes, tárcavezető szerint, demográfiai konferencia, csütörtöki konferenciának, helyettes államtitkár, konferencia színhelye, múlt héten, tanácskozás résztvevőit, illegális bevándorlás, kézifegyverek csempészete, montenegrói fegyverme, biztonságpolitika olyan, pénzmosás elleni, külföldi beruházásokkal, családok jóléte, világ jövőjére, fesztivál programjában, nemzetközi színtér, lengyel Muzykanci,
© 2013 TVN.HU Kft.