Belépés
Donald Trump és Recep Tayyip Erdogan tűzszünetre szólít fel Szíriában és Líbiában
...
Az amerikai elnöki hivatal közlése szerint a két államférfi egyetértett abban, hogy "ma minden korábbinál fontosabb, hogy a konfliktusban álló országok, különösen Szíria és Líbia, hirdessenek tűzszünetet és dolgozzanak ki megoldást" az ellenségeskedések rendezésére.
"A két vezető megállapodott abban, hogy egymással egyeztetve, közösen munkálkodik a koronavírus legyőzése...
2020-04-01 07:04:06
Berobbant az iráni-török gázvezeték Kelet-Törökországban, a gázszállítás szünetel
... mellett az Európai Unió és az Egyesül...
2020-03-31 12:52:18
Elhunyt Eduard Limonov orosz író, radikális politikus
... 2010-ban Másik Oroszország néven alapított egy hivatalosan sohasem bejegyzett pártot, amelynek tagjai az oroszpárti szakadárok oldalán szerepet vállaltak a délkelet-ukrajnai fegyveres konfliktusban. Limonov, aki korábban Vlagyimir Putyin bírálója volt, és sikertelenül próbált meg ellenzéki jelöltként elindulni a 2012-es elnökválasztáson, mert a szükségesnél kevesebb volt a támogat...
2020-03-17 20:32:43
Szíria - Török miniszter: Ankara és Moszkva nagyrészt megállapodott az idlíbi tűzszünet részleteiről
... óta egy orosz delegáció folytat megbeszéléseket a török fővárosban Szíriai ügyében és még zajlanak az egyeztetések.
Törökország és Oroszország ellentétes oldalán áll a szíriai konfliktusban, Ankara az úgynevezett mérsékelt felkelőket, míg Moszkva a damaszkuszi vezetéshez hű erőket támogatja.
Akar arról számolt be, hogy a fegyvernyugvást betartják, nem észlelnek támadások...
2020-03-12 10:01:46
Terrorizmus miatt több év börtönre ítéltek Törökországban egy volt kurdbarát polgármestert
... legsúlyosabb vádpontokat tartalmazó perekben mé...
2020-03-09 18:57:12
Szíria - ENSZ: egyre sanyarúbb a civilek sorsa az ostrom alatt álló területeken
... megerősíteni hatalmukat a lakosság fölött. A Haját Tahrír as-Sám pedig továbbra is gyerekkatonákat vet be - hangsúlyozta a testület.
A bizottságot vezető Paulo Pinheiro felszólította a konfliktusban részt vevő feleket, hogy vessenek véget a "tragikus viszálykodásnak", és engedjék hozzáférni a szükséget szenvedőket a humanitárius segítséghez.
A háromfős testület március 1...
2020-03-03 12:02:03
Szíria - Ankara: tűz alá vették a szíriai kormányerők több mint 200 hadállását, katonák százait "ártalmatlaníto
... Idlíbben, hanem Szíria "más térségeiben" is lőtte a szíriai célpontokat.
Törökország az úgynevezett mérsékelt felkelőket, míg Oroszország a damaszkuszi rezsimet segíti a szíriai konfliktusban. Az utóbbi hetekben igencsak kiéleződtek az ellentétek Ankara és Moszkva között, miután a felkelők utolsó bástyájának számító Idlíb tartományt a kormányerők az orosz légierő támogatásáv...
2020-02-28 13:02:06
Szíria - Törökország arra szólította fel a nemzetközi közösséget, hogy nyilvánítsa repüléstilalmi övezetté Idlí
... megbízhatatlanná válik, ha nem teljesíti Idlíbben az erőszak megfékezésére vonatkozó kötelezettségeit.
Recep Tayyip Erdogan török elnök, akinek országa a mérsékelt felkelőket segíti a konfliktusban, szerdán azt mondta, hogy igyekeznek megoldást találni Idlíb légterének ellenőrzésére, miután szerinte a török hadseregnek jelenleg "ez a legnagyobb gondja" a térségben.
Hulus...
2020-02-28 10:21:24
Szíria - Török miniszter: az orosz küldöttséggel folytatott tárgyalás ellenére fennáll a légtérhasználat problé
... érdekében szükséges az idlíbi légtér használata - tette hozzá a tárcavezető.
Recep Tayyip Erdogan török elnök, akinek országa az úgynevezett mérsékelt felkelőket segíti a szíriai konfliktusban, szerdán azt mondta, hogy igyekeznek megoldást találni Idlíb tartomány légterének ellenőrzésére, miután szerinte a török hadseregnek jelenleg "ez a legnagyobb gondja" a térségben.
...
2020-02-27 16:02:35
Szíria - Török minisztérium: újabb két katona meghalt egy idlíbi légicsapásban
... megfigyelőállások helyzetén, amelyek Damaszkusz offenzívája következtében a kormányerők gyűrűjébe kerültek.
A török államfő, akinek országa az úgynevezett mérsékelt felkelőket segíti a konfliktusban, most szerdán azt mondta, hogy igyekeznek megoldást találni Idlíb tartomány légterének ellenőrzésére, miután szerinte a török hadseregnek jelenleg "ez a legnagyobb gondja" a térsé...
2020-02-27 09:31:02
1 2 3 .................57 58 ........85 86 .........113 114 115 
Címkék: Donald Trump, Recep Tayyip Erdogan, Elhunyt Eduard Limonov, Európai Unió, Másik Oroszország, Vlagyimir Putyin, Haját Tahrír, Paulo Pinheiro, iráni-török gázvezeték, gázszállítás szünetel, idlíbi tűzszünet, volt kurdbarát, civilek sorsa, ostrom alatt, szíriai kormányerők, nemzetközi közösséget, orosz küldöttséggel, légtérhasználat problé, idlíbi légicsapásban, amerikai elnöki, konfliktusban álló, ellenségeskedések rendezésére, koronavírus legyőzése, hivatalosan sohasem, oroszpárti szakadárok, délkelet-ukrajnai fegyveres, 2012-es elnökválasztáson, szükségesnél kevesebb, orosz delegáció, török fővárosban, szíriai konfliktusban, úgynevezett mérsékelt, damaszkuszi vezetéshez, fegyvernyugvást betartják, lakosság fölött, bizottságot vezető, konfliktusban részt, szükséget szenvedőket, humanitárius segítséghez, háromfős testület, szíriai célpontokat, damaszkuszi rezsimet, utóbbi hetekben, ellentétek Ankara, felkelők utolsó, orosz légierő, erőszak megfékezésére, mérsékelt felkelőket, török hadseregnek,
© 2013 TVN.HU Kft.