Belépés
Enigmák : A kongresszusi képviselőjelölt harmadik típusú
Enigmák : A kongresszusi képviselőjelölt harmadik típusú találkozása - 2017.12.09.
ENIGMÁK TV:
...
2017-12-10 21:34:29
Botka: a kormány a közoktatás szétverésével okozta a legsúlyosabb kárt
... pártelnök és a választmányi elnök feladata a szövetségkötésekről tárgyalni. Egy májusi kongresszusi határozat - folytatta - pedig vétójogot adott a miniszterelnök-jelöltnek a 106 egyéni képviselőjelölt kiválasztásánál és a listaállításnál.
Botka László rögzítette: ajánlata mind a hat demokratikus ellenzéki pártnak biztosítaná a parlamentbe jutást.
Mint mondta, azt kérte ...
2017-09-26 17:01:06
Szlovákia - Hárman indulhatnak a pártelnöki posztért az MKP tisztújító kongresszusán
... felvidéki magyarság legnagyobb kulturális és közéleti szervezetének, a Csemadoknak az elnöke. Menyhárt József a párt dunaszerdahelyi járási elnöke, a márciusi parlamenti választáson képviselőjelölt-lista negyedik helyén szerepelt. Őry Péter az MKP önkormányzatiságért felelős alelnöke, Csallóközcsütörtök polgármestere.
Az MKP járási konferenciáin döntés született arról, is, ho...
2016-05-30 14:55:14
Iszlám válság - Megnőtt az amerikai katonai csapás támogatottsága
... vélekedtek, hogy a gazdaság állapota nem kielégítő. Csaknem kétharmad szerint az ország rossz irányba halad.
A szavazásra jogosultak ...
2014-09-09 19:34:06
Százegy éves képviselőjelölt indul a kongresszusi választáson Floridában
... szövetségi mandátumért. Választókörzetének képviselője jelenleg a republikánus Vern Buchanan, aki eddig már négyszer került ki győztesen a választási megmérettetésből.
A sarasotai képviselőjelölt szerint az élettapasztalata nagy előnyt jelent a számára, és azt örömmel megosztja a választókkal. Newman a nagy gazdasági világválságot, valamint az idősekről és a munkaképtelenekrő...
2014-02-19 23:15:56
Republikánus képviselőjelölt: "A holokauszt sohasem történt
Republikánus képviselőjelölt: "A holokauszt sohasem történt meg"

Az amerikai Kongresszus egyik republikánus képviselőjelöltje nyíltan kijelentette, hogy "a holokauszt sohasem történt meg", és hogy ez a történelem legsötétebb hazugsága.

Arthur JonesArthur Jones, aki Illinois állam 3. kerületében a demokrata (és zsidó) Dan Lipinski ellenjelöltje a kongresszusi v...
2012-03-03 09:39:34
Republikánus képviselőjelölt: "A holokauszt sohasem történt
...2012-03-03. 07:57
Republikánus képviselőjelölt: "A holokauszt sohasem történt meg"

Az amerikai Kongresszus egyik republikánus képviselőjelöltje nyíltan kijelentette, hogy "a holokauszt sohasem történt meg", és hogy ez a történelem legsötétebb hazugsága.

Arthur JonesArthur Jones, aki Illinois állam 3. kerületében a demokrata (és zsidó) Dan Lipinski ellenje...
2012-03-03 09:26:11
Hivatalosan bejelentette képviselőjelöltségét Robert Kennedy unokája
... Kennedy a kampánya weboldalán megjelent videoüzenetében.
"Massachusetts-szerte beszéltem az emberekkel, akik úgy gondolják, hogy Washington már nem őket szolgálja" - mondta a képviselőjelölt, aki igazságos adószabályozást ígért, amelyben a középosztálynak nem kell majd finanszíroznia a szupergazdagok adókedvezményeit.
A Stanfordi és a Harvard egyetemen tanult Joseph Ken...
2012-02-16 18:54:04
DK-kongresszus - Ellenzéki együttműködést szorgalmazó nyilatkozatot fogadtak el
... magyarok érdekeit.
Debreczeni József közíró, a DK alelnöke - aki az első szabadon választott parlamentben a Magyar Demokrata Fórum képviselője, a 2010-es választáson pedig a párt képviselőjelöltje volt - az 1989-es alkotmányhoz és közjogi rendszerhez való visszatérés fontosságát hangsúlyozta. Bírálta az új választási rendszert, úgy jellemezve: miután a Fidesz saját érdekei al...
2012-01-28 16:42:29
Egyharmad
... belül egymillió új munkahely megteremtését teheti lehetővé"Lesz kivizsgálás

Aki ígérte: Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója, képviselőjelölt

Amikor ígérte: 2009. december 2. 12:30

Ahol ígérte: Budapest, Képviselői Irodaház

Lényeg: Első fokon a bíróság elítélte Benedek Fülöp volt ál...
2011-10-29 20:11:02
1 2 
Címkék: Robert Kennedy, ENIGMÁK TV, Botka László, Menyhárt József, Vern Buchanan, Arthur JonesArthur Jones, Joseph Ken, Debreczeni József, Magyar Demokrata Fórum, Budai Gyula, Képviselői Irodaház, Benedek Fülöp, kongresszusi képviselőjelölt, közoktatás szétverésével, legsúlyosabb kárt, pártelnöki posztért, amerikai katonai, kongresszusi választáson, holokauszt sohasem, választmányi elnök, májusi kongresszusi, parlamentbe jutást, párt dunaszerdahelyi, márciusi parlamenti, gazdaság állapota, ország rossz, szavazásra jogosultak, republikánus Vern, választási megmérettetésből, sarasotai képviselőjelölt, élettapasztalata nagy, nagy gazdasági, amerikai Kongresszus, történelem legsötétebb, kampánya weboldalán, szupergazdagok adókedvezményeit, első szabadon, 2010-es választáson, párt képviselőjelöltje, 1989-es alkotmányhoz, bíróság elítélte, megmérettetésből, élettapasztalata, adókedvezményeit, képviselőjelölt, kiválasztásánál, listaállításnál, dunaszerdahelyi, videoüzenetében, középosztálynak, adószabályozást,
© 2013 TVN.HU Kft.