Belépés
Ljubomir Vranjes távozik a férfi kézilabda-válogatott éléről
...
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) pénteki közleménye szerint a szervezet elnökségének döntése értelmében jelezték a svéd edzőnek és segítőjének, hogy váltást terveznek a férfiválogatott élén, vagyis nem velük képzelik el a folytatást.
Vranjes tavaly nyár óta irányította a nemzeti csapatot, amellyel szerzett pont nélkül esett ki a januári, horvátországi Európa-bajnokság...
2018-10-05 13:21:55
A kapitány szerint a magyar női kézilabda-válogatottból hiányoznak az igazi lövőjátékosok
... voltak ott a juniorcsapatból, de azt nem szabad elfelejteni, hogy nagy különbségek vannak" - nyilatkozta.
A magyar szövetség hétfői közlése szerint a magyar női válogatott a kontinenstorna előtt részt vesz a hagyományos Möbelringen Kupán, amelyre ezúttal az Oslóhoz közeli Fornebuban kerül sor. A magyar csapat az Európa-bajnok norvégokkal, a világbajnok franciákkal, valamint a...
2018-10-01 17:13:21
A magyar női kézilabda-válogatott kikapott Montenegrótól
... balátlö...
2018-09-29 17:12:30
A magyar női kézilabda-válogatott legyőzte Montenegrót
... Európa-...
2018-09-28 19:13:56
A magyar női futsalválogatott legyőzte Kazahsztánt
...
Az európai szövetség (UEFA) honlapja szerint Kota Gabriella mesterhármast ért el, Krascsenics Csilla duplázott, Csepregi Gabriella, Szabó Boglárka és Gál Tímea pedig egy-egy gólt szerzett. A siker azt jelenti, hogy Dombó János szövetségi edző csapata szombaton a továbbjutásért lép pályára Fehéroroszország ellen.
Az UEFA tavaly döntött arról, hogy 2019-től a női futsalvál...
2018-09-13 19:22:24
Bravúros döntetlent játszott első tétmérkőzésén a női futsalválogatott
...
Az európai szövetség (UEFA) honlapja szerint Kota Gabriella két gólt szerzett, Sipos Lilla is betalált, illetve egyszer az ukránok kapusáról került a hazai kapuba a labda. A magyarok 2-0-ra vezettek, a hazaiak 4-2-re fordítottak, de Dombó János szövetségi edző csapatának végül sikerült értékes pontot szereznie.
Az UEFA tavaly döntött arról, hogy 2019-től a női futsalválo...
2018-09-12 20:53:53
Labdarúgó világ- vagy Európa-bajnokságot rendezne Spanyolország
...
A Marca című sportnapilap beszámolója szerint a világbajnokság megrendezésének szándékát Pedro Sánchez miniszterelnök és Luis Rubiales, a spanyol szövetség elnöke szerdán jelezte Gianni Infantinónak, a nemzetközi szövetség elnökének a madridi Moncloa-palotában tartott megbeszélésen.
A következő vb-re 2022-ben Katarban, a 2026-os tornára pedig az Egyesült Államokban, Kana...
2018-09-12 17:43:28
U21-es Eb-selejtező - Újabb magyar vereség, nem juthat Eb-re a csapat
...
A kezdést követően mezőnyfölényben játszott és több gólhelyzetet dolgozott ki a vendégcsapat, amely a 20. percben szerezte meg a vezetést. Michael Boris szövetségi edző csapata ezt követően mezőnyben egyenrangú partnere tudott lenni ellenfelének, de kapura csak egyszer, Szalai Attila fejesével veszélyeztetett.
A második felvonásban bátrabb mezőnyjátékot vállalt fel a mag...
2018-09-11 20:03:34
Első tétmérkőzését játssza a magyar női futsalválogatott
...
"A magyar női futsal számára óriási dolog, hogy mostantól rendszeresen Európa-bajnoki selejtezőkön vehet részt a válogatott" - nyilatkozta a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján Dombó János, a csapat edzője.
Hozzátette, a selejtezőtornát igyekeznek kihasználni tanulásra és tapasztalatszerzésre, miközben bíznak benne, hogy eredményesség tekintetében sem kell majd szégyenk...
2018-09-10 14:41:37
U21-es Eb-selejtező - Svédországi vereséggel búcsú az olimpiától
...
Michael Boris szövetségi edző csapata a 26. percben került hátrányba, amikor Mattias Svanberg lövése a keresztlécről a hálóba vágódott. A hátralévő időben nem sikerült egyenlíteni, így a magyarok a további három mérkőzésüktől függetlenül már nem juthatnak ki az Eb-re, legjobb esetben is csak megőrizhetik harmadik helyüket a hatosban.
A selejtezősorozat kilenc csoportjána...
2018-09-07 20:44:21
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..39 40 41 
Címkék: Ljubomir Vranjes, U21-es Eb-selejtező, Magyar Kézilabda Szövetség, Möbelringen Kupán, Kota Gabriella, Krascsenics Csilla, Csepregi Gabriella, Szabó Boglárka, Dombó János, Sipos Lilla, Pedro Sánchez, Luis Rubiales, Gianni Infantinónak, Egyesült Államokban, Michael Boris, Szalai Attila, Magyar Labdarúgó Szövetség, Mattias Svanberg, kapitány szerint, igazi lövőjátékosok, szervezet elnökségének, svéd edzőnek, férfiválogatott élén, nemzeti csapatot, magyar szövetség, kontinenstorna előtt, hagyományos Möbelringen, magyar csapat, világbajnok franciákkal, európai szövetség, ukránok kapusáról, hazai kapuba, magyarok 2-0-ra, hazaiak 4-2-re, világbajnokság megrendezésének, spanyol szövetség, nemzetközi szövetség, madridi Moncloa-palotában, következő vb-re, 2026-os tornára, kezdést követően, második felvonásban, csapat edzője, selejtezőtornát igyekeznek, hálóba vágódott, hátralévő időben, további három, selejtezősorozat kilenc, futsalválogatott, selejtezősorozat, fehéroroszország, veszélyeztetett,
© 2013 TVN.HU Kft.