Belépés
Az önvezető autózáshoz kapcsolódó fejlesztést végez a Bosch és a budapesti műszaki egyetem
...
A projekt indulása kapcsán kiadott közlemény szerint a konzorciumvezető a Budapesti Fejlesztési Központ, amely Németország után a Bosch második legnagyobb európai fejlesztési helyszíne. A konzorciumi partner a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Magyarország egyik vezető kutatóegyeteme.
A konzorcium a projekt megvalósításával szeretné meglévő teszt-automatizá...
2020-06-06 07:04:56
Drónok bemérésére alkalmas eszközöket fejleszt a BHE Kft. és a műegyetem
...
A közös közlemény szerint a BHE Kft. konzorciumvezető és a műegyetem konzorciumi tag a "Rádióengedély nélkül működtethető rádió távirányítású eszközök és rádió berendezések sugárzása detektálására, valamint a sugárzás helyének meghatározására szolgáló iránymérő rendszer fejlesztése" című pályázatra adott be támogatási kérelmet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hiv...
2020-05-19 12:02:05
Koronavírus - Gyermekmentő szolgálat: a digitális átállással hatékonyabbá válhat a tanulás
... koronavírus-járvány nehezen megoldható kihívást hozott az oktatás számára. Ebben a helyzetben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, mint az Európai Unió Safer Internet Programjának a konzorciumvezetője, ajánlásokkal, javaslatokkal és tanácsokkal fordult a gyermekekhez, a szülőkhöz, a tanárokhoz, az iskolákhoz és a kormányhoz.
Kiemelték egyebek között, hogy a kormány minél hama...
2020-04-23 14:52:46
Koronavírus - NGYSZ: a távoktatás miatt a gyermekekre vonatkozó adatvédelem még fontosabb, mint korábban
... lényegesen nagyobb adatforgalom van a gyerekek és az iskolák között, amivel néhányan megpróbálnak visszaélni.
Azt írták: az NGYSZ, mint a Safer Internet Program (SIP) hazai konzorciumvezetője, a koronavírus okozta megváltozott körülmények miatt fontosnak tartja az otthoni oktatásban részt vevő gyerekek online biztonságát.
Közleményük szerint a Nemzeti Adatvédelmi és Info...
2020-04-03 15:52:25
Végéhez ért a Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek projekt
...
Az Érték, hatás, változás elnevezésű szentendrei tanácskozást megelőző sajtótájékoztatón Cseri Miklós konzorciumvezető, a skanzen főigazgatója úgy fogalmazott, hogy a program rendkívül eredményes volt, ezért az Emberi Erőforrások Minisztériuma a következő uniós pénzügyi ciklusban jelentősen megemelt összeggel tervezi folytatni azt.
Emlékeztetett arra: mára fontossá vált...
2020-01-23 15:21:37
Elkezdődött az észak-balatoni vasútvonal villamosítása
... létrehozzák a felsővezetéki hálózat üzemeltetéséhez szükséges telephelyet, és megszüntetik a használaton kívüli vágányokat, Balatonalmádiban pedig a csonkavágányokat bontják el.
A konzorciumvezető Vasútvill Kft. projektvezetője azt ígéri, hogy a villamosítás mérsékelni fogja a környezetterhelést, a menetidő rövidítésével pedig megkönnyíti az eljutást a Balatonhoz. Lóczi Gábor...
2019-11-07 12:02:02
Elindult a Felső-tiszai víziturisztikai fejlesztés
... megvalósuló fejlesztés előkészítése 2018 októberében indult.
A projektet konzorciumi formában valósítja meg a Bejárható Magyarország Sportüzemeltetési Nonprofit Kft. mint konzorciumvezető, és a konzorciumi tagok, közöttük Döge Község Önkormányzata, a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány, a Felső-tiszai Vízitúra Sportegyesület és a Zempléni Z...
2019-07-16 07:05:29
Megújul a 32-es főút Jászfényszaru és Jászberény között
... külterületén és megújul a Szolnok-Hatvan vasúti pályát keresztező átjáró útb...
2019-07-03 10:41:12
Megújulnak az egészségügyi ellátórendszer pénzügyi irányítási és közigazgatási funkciói
... lekérdező felületét, az egészségügyi ágazati humánerőforrás-monitoring rendszert, valamint a közepes és nagy értékű műszereket nyilvántartó alkalmazást.
A programot a...
2019-03-22 14:01:35
Pályázat indul képzőközpont létesítésére a közlekedési ágazatban
... programokkialakítása és megvalósítása, valamint az infrastrukturális háttér kialakítása - ismertette Rákossy Balázs.
A felhívásra a Nemzeti ...
2018-12-06 08:11:02
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Budapesti Fejlesztési Központ, Budapesti Műszaki, Gazdaságtudományi Egyetem, Nemzeti Kutatási, Innovációs Hiv, Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, Európai Unió Safer Internet Programjának, Safer Internet Program, Nemzeti Adatvédelmi, Cseri Miklós, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Vasútvill Kft, Lóczi Gábor, Bejárható Magyarország Sportüzemeltetési Nonprofit Kft, Döge Község Önkormányzata, Magyar Turisztikai Ügynökség, Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány, Felső-tiszai Vízitúra Sportegyesület, Zempléni, Rákossy Balázs, önvezető autózáshoz, budapesti műszaki, digitális átállással, távoktatás miatt, gyermekekre vonatkozó, észak-balatoni vasútvonal, 32-es főút, egészségügyi ellátórendszer, közlekedési ágazatban, projekt indulása, konzorciumi partner, projekt megvalósításával, közös közlemény, műegyetem konzorciumi, sugárzás helyének, oktatás számára, kormány minél, iskolák között, koronavírus okozta, otthoni oktatásban, skanzen főigazgatója, program rendkívül, következő uniós,
© 2013 TVN.HU Kft.