Belépés
Szilágyi Péter: az anyaország támogatja a diaszpóra- és a szórványmagyarság közötti kapcsolatok erősítését
... Kórházban egy nonprofit szervezet egészségügyi és orvosi eszközöket gyűjt, amelyeket a Kárpát-medencei szórványban élő magyar közösségekhez juttat el. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat koordinációjával zajló, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának anyagi támogatásával megvalósuló akciót Grauzer Csilla minnesotai tiszteletbeli konzul irányítja, és a helyi magyarság ...
2019-01-26 20:51:04
Agrárminiszter: elindult a nemzeti húsgalambprogram
... portákra és ezzel a termelők utánpótlását is bővítheti - összegezte a miniszter.
Nagy István a magyar húsgalamb piaci pozícióinak visszaszerzését célzó program feladatainak koordinációjával Bárdos Istvánt, a Magyar Postagalamb Szövetség és a Nemzetközi Postagalamb Szövetség (FCI) elnökét bízta meg.
Pintér József Zsolt, a Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Sz...
2018-12-08 13:16:45
Elindult a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés
...
A tárca tájékoztatása szerint a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) koordinációjával, a Nébih és a megyei kormányhivatalok szakembereinek részvételével december 1-je óta folyik az országos téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés.
Az akció célterületei között ezúttal is megtalálhatók azok az előállítók és forgalmazók, amelyek az ünnepi időszakban kiemelt f...
2018-12-03 15:01:00
Csáky Pál: a párkányi hulladékfeldolgozót ellenző petíció célja, hogy a közérdek győzzön
... állást.
Lukovics Tamás, a szlovákiai Magyar Közösség Pártjának (MKP) párkányi polgármesterjelöltje úgy fogalmazott: az ügy jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a párt koordinációjával mintegy 8 ezren írták alá a petíciót, melyet eljuttattak a szlovák szakminisztériumnak is.
Mint hangsúlyozta, a régió nem aknázta ki a természeti adottságaiból eredő lehetőségei...
2018-09-24 18:03:58
Illegális bevándorlás - Spanyol miniszterelnök-helyettes: humanitárius vészhelyzet előtt álltunk
... országban, és azt mondta, hogy az Afrikához közelebb eső Máltára kell mennie. Ezt azonban Valletta is elutasította, arra hivatkozva, hogy a szombati mentőakció az olasz hatóságok koordinációjával zajlott. Olaszország azonban szeretné csökkenteni a partjaihoz érkező migránsok számát. Végül a spanyol kormányfő hétfőn felajánlotta a menedékkérők befogadását.

A hajó fedélze...
2018-06-12 17:33:04
Illegális bevándorlás - Szijjártó telefonon egyeztetett az olasz belügyminiszterrel
... országban...
2018-06-12 09:31:15
Hódmezővásárhely 3+2 legfontosabb üzenete Orbánnak és az Orb
... hatalmasra nőtt. A többség el akarja küldeni a picsába Orbánt és bandáját, nektek is ezen kell dolgoznotok jó, akár külsős jelöltekkel. Mostantól biztos, amit mi eddig is toltunk: ügyes koordinációjával van esély és aki ebből kimarad, az Viktor szekerét tolja. Hahó, LMP!

2. Régóta megy kommentekben a rinya, hogy mit fog ez a színes társaság csinálni, ha leváltja Viktort...
2018-03-06 19:18:24
Az újrahasznosításra hívja fel a figyelmet a Világítástechnikai Társaság pályázata
... Minisztérium (FM) támogatta 2,2 millió forinttal.

Kovács Béla, az e-hulladékok szervezett gyűjtésének és hasznosításának koordinációjával foglalkozó Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy európai uniós előírás és kormányrendelet is szabályozza az elektronikai, a világítástechnikai te...
2018-01-17 14:23:44
Kulturális örökség napjai - Újabb elemek a szellemi kulturális örökség nemzeti jegyzékén
... tudás, a gyakorlat, a kifejezésmódok megőrzése, a közösségek identitásának megerősítése és a kulturális sokszínűség elismerése. A szellemi kulturális örökség szakmai feladatainak koordinációjával az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Szellemi Kulturális Örökség Igazgatóságát bízta meg.
Az egyezmény magyarországi végrehajtásának fo...
2017-09-15 12:02:25
Folytatódik a Szigetvár-turbéki Szulejmán-sírkomplexum feltárása
... határozat döntött a feltárásban érintett ingatlanok állami tulajdonba vételéről, egyúttal gondoskodik a lelőhely tudományos kutatásának, régészeti feltárásának folytatásáról, amelynek koordinációjával a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft.-t (MANK) bízták meg.
A dokumentum rögzítette: a kormány elismeri a Szigetvár-turbéki szőlőhegyen azonosított kulturális örökség...
2017-08-28 12:32:37
1 2 3 4 5 
Címkék: Szilágyi Péter, Csáky Pál, Világítástechnikai Társaság, Szigetvár-turbéki Szulejmán-sírkomplexum, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának, Grauzer Csilla, Nagy István, Bárdos Istvánt, Magyar Postagalamb Szövetség, Nemzetközi Postagalamb Szövetség, Pintér József Zsolt, Magyar Galamb-, Kisállattenyésztők Országos Sz, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Lukovics Tamás, Magyar Közösség Pártjának, Kovács Béla, Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szabadtéri Néprajzi Múzeum Szellemi Kulturális Örökség Igazgatóságát, Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft, anyaország támogatja, szórványmagyarság közötti, nemzeti húsgalambprogram, téli szezonális, közérdek győzzön, újrahasznosításra hívja, szellemi kulturális, nonprofit szervezet, helyi magyarság, termelők utánpótlását, magyar húsgalamb, tárca tájékoztatása, megyei kormányhivatalok, országos téli, akció célterületei,
© 2013 TVN.HU Kft.