Belépés
EU-tisztújítás - Az EP illetékes szakbizottságai elutasították a francia biztosjelöltet
...
Három jelöltet nem hagytak jóvá az első meghallgatást követően azonnal a koordinátorok, ők írásbeli kérdéseket kaptak, kettejüknek pedig másodjára is meg kellett jelenniük a képviselők előtt. A lengyel Janusz Wojciechowski végül zöld jelzést kapott, de Goulard-t második meghallgatása után is leszavazták, bennfentesek szerint 82:29 arányban.
A legtöbb vitát az állítólagos...
2019-10-10 15:51:30
EU-tisztújítás - Vestager: mihamarabb rendezni kell a digitális adó kérdését
... óriásvállalatát.
A sajtóhírek szerint eddig három jelöltet, a lengyel Janusz Wojciechowskit, a svéd Ylva Johanssont, illetve a francia Sylvie Goulard-t nem hagyták jóvá rögtön a koordinátorok, ők írásbeli kérdéseket kaptak. Wojciechowskinak kedden újra meg kellett jelennie az illetékes EP-bizottság előtt, ahol sokak szerint jobban teljesített, mint előző héten, így döntés szü...
2019-10-08 18:41:40
EU-tisztújítás - Jourová folytatni kívánja Timmermans munkáját a jogállamiság védelmében
... p...
2019-10-07 18:11:55
EU-tisztújítás - Ferreira támogatja, hogy eseti alapon jogállamisági feltételekhez kössék a forrásokat
... javaslatot kíván benyújtani.
Kérdésre válaszolva elmondta ugyanakkor, hogy ennek a finanszírozásával kapcsolatban egyelőre nem tud részleteket mondani.
A szakbizottsági koordinátorok 24 órán belül értékelik a meghallgatást.
A sajtó hírei szerint eddig három jelöltet, a lengyel Janusz Wojciechowskit, a svéd Ylva Johanssont, illetve a francia Sylvie Goulard-t nem hagy...
2019-10-02 22:42:14
EU-tisztújítás - Ártatlanságát hangoztatta a francia biztosjelölt a fiktív asszisztensi állások ügyében
... kívánja ellátni a feladatait egy ennyire ...
2019-10-02 20:22:08
EU-tisztújítás - Reynders minden eszközzel fel kíván lépni a jogállamiság védelmében
... tárcát szánja, és így hozzá tartozna a jogállamiság területe is, amelyet ugyanakkor Vera Jourová cseh alelnök "értékek és átláthatóság" nevű portfóliója is érint.
A szakbizottsági koordinátorok hamarosan értékelik a meghallgatást, a kinevezés várhatólag nem fog nagy akadályokba ütközni, a záró felszólalást is taps fogadta.
Sajtóhírek szerint eddig két jelöltet, a lengyel...
2019-10-02 13:12:06
EU-tisztújítás - Újabb meghallgatásra lehet szükség a lengyel biztosjelölt esetében
... részletekről, mindössze általánosságokat mondott, sőt néhányszor egyik kijelentése ellentmondott egy másiknak, bizonyos kérdésekre pedig nem adott világos választ.
A szakbizottsági koordinátorok 24 órán belül értékelik a meghallgatást. Sokan azt valószínűsítik, hogy a jelöltnek újból meg kell majd jelennie a testület előtt, egyes források szerint október 14-én.
Varsó elő...
2019-10-01 23:52:20
EU-tisztújítás - Schmit: nincs tervben egységes európai uniós minimálbér
... integrációjának kérdését is.
"Tiszte...
2019-10-01 22:32:27
EU-tisztújítás - Johansson: rendkívül fontos a dublini menekültügyi szabályok reformja
... képviselő sérelmezte a részletek és a vízió hiányát bizonyos témákban, például a terrorellenes harc, a tisztességes tehermegosztás, illetve a határbiztonság terén.
A szakbizottsági koordinátorok 24 órán belül értékelik a meghallgatást.
Aszociáldemokrata politikusnak Ursula von der Leyen, a novemberben hivatalba lépő Európai Bizottság megválasztott elnöke a belügyi portfó...
2019-10-01 18:52:05
EU-tisztújítás - Phil Hogan: fontos cél a transzatlanti kereskedelmi kapcsolat javítása
... megnyitása, a közbeszerzések, a beruházásvédelem területén is, valamint meg kell erősíteni a külföldi befektetések átvilágítására szolgáló európai uniós keretet is.
A szakbizottsági koordinátorok 24 órán belül értékelik a meghallgatást, de az eddigi nyilatkozatok alapján a képviselők nagy többsége meglehetősen elégedett volt az elhangzottakkal, a záró felszólalást taps fogadt...
2019-09-30 23:22:22
1 2 3 4 5 7 8 9 10 
Címkék: Phil Hogan, Janusz Wojciechowski, Janusz Wojciechowskit, Ylva Johanssont, Sylvie Goulard-t, Vera Jourová, Európai Bizottság, francia biztosjelöltet, jogállamiság védelmében, francia biztosjelölt, fiktív asszisztensi, lengyel biztosjelölt, dublini menekültügyi, transzatlanti kereskedelmi, első meghallgatást, képviselők előtt, lengyel Janusz, legtöbb vitát, sajtóhírek szerint, svéd Ylva, francia Sylvie, illetékes EP-bizottság, finanszírozásával kapcsolatban, szakbizottsági koordinátorok, sajtó hírei, jogállamiság területe, kinevezés várhatólag, záró felszólalást, jelöltnek újból, testület előtt, vízió hiányát, terrorellenes harc, tisztességes tehermegosztás, határbiztonság terén, novemberben hivatalba, belügyi portfó, beruházásvédelem területén, külföldi befektetések, eddigi nyilatkozatok, képviselők nagy, wojciechowskinak, általánosságokat, beruházásvédelem, szakbizottságai, elhangzottakkal, integrációjának, óriásvállalatát, szakbizottsági, meghallgatásra, közbeszerzések, határbiztonság,
© 2013 TVN.HU Kft.