Belépés
Vitát kavart az amerikai elnök álláspontja bin Laden terroristavezér likvidálásáról
... kiderült, rövid tűzharcban végeztek vele. Barack Obama elnök rendkívüli televíziós beszédben jelentette be az akciót.
Trump az interjúban kitért Pakisztán szerepére is, kifogásolva, hogy a korábbi amerikai adminisztráció a terrorizmus elleni háborúra is hivatkozva jelentős összegekkel támogatta Iszlámábádot.
McRaven, aki korábban már bírálta Trump elnököt, hétfőn a CNN h...
2018-11-20 11:48:49
Magyar bronz a hajléktalanok foci Világ Bajnokságon
... találkozott, és 6-5-re nyert.
A vb-aranyérmet a házigazda mexikóiak szerezték meg, akik a döntőben 6-3-ra kerekedtek a chileiek fölé.
Az Oltalom Sportegyesület korábbi tájékoztatása szerint a magyar válogatott tagjait az elkötelezettségük alapján választották ki: a futballistákban közös, hogy mindegyikük küzd anyagi és lakhatási gondokkal. Magyarország 13...
2018-11-20 10:52:49
Nemzetek Ligája - Továbbjutott a holland csapat
... érdekelt legyen az Eb-részvételért folyó küzdelemben.
A D osztály 4. csoportjában a macedónok zártak az élen a Gibraltár felett aratott 4-0-s sikerrel. A meccs első gólját az Újpest korábbi, a spanyol Levante jelenlegi légiósa, Enisz Bardi szerezte. A duplázó Ilija Nesztorovszki első találatánál az újpesti Kire Risztevszki adta a gólpasszt.
Eredmények (az UEFA honlapjáró...
2018-11-19 23:16:22
Az eurócsoport elnöke szerint áttörést hozhat a francia-német javaslat az euróövezet reformjában
... végül kompromisszumos megoldást fognak találni.
Az Európai Bizottság üdvözölte a javaslatot, amely Pierre Moscovici uniós pénzügyi biztos szerint sokban hasonlít a brüsszeli testület korábbi tervezetére.
Wopke Hoekstra holland pénzügyminiszter ugyanakkor figyelmeztetett, hogy sok még a nyitott kérdés, és amennyiben a javaslat nem szolgálja országa érdekeit, akkor nem fog...
2018-11-19 21:06:24
Az Alteo árbevétele nőtt, eredménye csökkent az első három negyedévben
... kívánják, így a következő időszakban tovább vizsgálják a másodlagos részvénykibocsátás, illetve az újabb kötvénykibocsátás lehetőségét.
Az Alteo törzsrészvényei szeptember elején a korábbi standard kategóriából átkerültek a prémium kategóriába. A papírok a hétfői kereskedést 670 forinton zárták, ami megegyezik az előző záróárral. Az elmúlt egy évben a legmagasabb árfolyam 81...
2018-11-19 21:06:08
OGY Krónika 8. rész (napirend után)
... meg.
Székely Sándor (DK) felszólalásában ara mutatott rá, hogy a kormány-közeli üzletemberek folyamatosan lopják az uniós pénzeket és feltette a kérdést: nem akarják-e végrehajtani Pokorni Zoltán korábbi Fideszes képviselő javaslatát, amely szerint levágják a kezét annak, aki belenyúl a kasszába?
Csöbör Katalin (Fidesz) az unió feladatmegosztó eljárásával kapcsoltban arr...
2018-11-19 16:48:38
Női tenisz-világranglista - Stollár Fanny karriercsúcsot jelentő helyen
...
A 20 éves Stollár - aki múlt héten negyeddöntős volt a 150 ezer dollár összdíjazású houstoni viadalon - hat helyet javított korábbi pozíciójához képest.
Miután a nagy tornák már korábban befejeződtek, az első 30-ban semmilyen változás nem történt, illetve a top 100-ban is csak minimális.
Az egyes rangsort - akárcsak tavaly - a román Simona Halep zárja az élen. Babos...
2018-11-19 13:58:22
Krónika 3. rész (kérdések)
... hanem annak bevezetésének egy jogi megoldását kifogásolta, ezt pedig orvosolni fogják.
DK: vett-e letelepedési kötvényt Nikola Gruevszki?
A letelepedési kötvénnyel kapcsolatos korábbi kifogásokat felidézve kérdezett a saját hazájában két év börtönre ítélt volt miniszterelnök Magyarországra érkezéséről Varju László (DK), illegális bevándorlónak nevezve a politikust.
...
2018-11-19 13:58:11
A GVH új eljárása nem befolyásolja a Digi-Invitel fúzió végrehajtását
... visszavonták az Invitel Távközlési Zrt. és a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. (Digi) fúziójának engedélyét, de ideiglenes versenyhivatali hozzájárulással folytatódhat az egyesülés. A korábbi határozatot a részletes vizsgálat lezárulta után új döntéssel fogják pótolni. A versenyhivatal egyúttal 90 millió forintra bírságolta a Digit.
A Digi csoport hétfői tájékoztatása szer...
2018-11-19 13:40:00
Krónika 2. rész (napirend előtt: Gruevszki-ügy, migráció, népesedés)
... államtitkára szerint a képviselő egy olyan dolgot kritizál, amely más, nyugat-európai országokban is előfordul. "Ezek nem könnyű helyzetek, de vannak ilyenek", amikor felmerül, hogy egy korábbi politikus politikai okokból üldözötté válik. Ilyen esetekre megfelelő eljárásrend áll rendelkezésre - szögezte le.
Megismételte: sem a magyar állam, sem a hatóságok nem segítették Grue...
2018-11-19 13:28:32
1 2 3 ..........3198 3199 .....4798 4799 ......6396 6397 6398 
Címkék: Világ Bajnokságon, Nemzetek Ligája, Stollár Fanny, Barack Obama, Oltalom Sportegyesület, Enisz Bardi, Ilija Nesztorovszki, Kire Risztevszki, Európai Bizottság, Pierre Moscovici, Wopke Hoekstra, Székely Sándor, Pokorni Zoltán, Csöbör Katalin, Simona Halep, Nikola Gruevszki, Varju László, Invitel Távközlési Zrt, Digi Távközlési, Szolgáltató Kft, amerikai elnök, hajléktalanok foci, holland csapat, eurócsoport elnöke, francia-német javaslat, euróövezet reformjában, első három, interjúban kitért, korábbi amerikai, terrorizmus elleni, házigazda mexikóiak, döntőben 6&#8211, chileiek fölé, magyar válogatott, elkötelezettségük alapján, futballistákban közös, macedónok zártak, meccs első, spanyol Levante, duplázó Ilija, újpesti Kire, brüsszeli testület, nyitott kérdés, következő időszakban, újabb kötvénykibocsátás, korábbi standard, prémium kategóriába, hétfői kereskedést, előző záróárral, legmagasabb árfolyam, kormány-közeli üzletemberek, uniós pénzeket, kezét annak, unió feladatmegosztó, nagy tornák,
© 2013 TVN.HU Kft.