Belépés
Potápi: a magyar nemzetpolitika sikeres éveket tudhat maga mögött
... intézményrendszert, illetve a magyar médiát is.
A nemzetpolitikai államtitkár felidézte: 2020 a nemzeti összetartozás éve lesz, ennek alkalmából vissza lehet emlékezni a száz évvel korábbi történelmi eseményekre, rá lehet mutatni azokra a sikerekre, amelyeket a nemzet szétszakítottsága ellenére is el tudott érni, és arra is, hogy a magyarok meg tudták őrizni identitásukat az ...
2019-10-18 18:01:55
Nick Cave és a Bad Seeds jövő júniusban a Budapest Sportarénában
... ekkor bukkant fel Wim Wenders Berlin felett az ég című filmjében -, ezalatt öt sorlemezt adott ki.
A kilencvenes évek elején az egyre népszerűbb dalszerző - aki sikeresen szakított korábbi drogfüggőségével - Sao Paolóba tette át székhelyét, ott készült a Bad Seeds addigi legfinomabb lemeze, a The Good Son.
Az azóta már Angliában - Londonban, majd Brightonban - élő Nick C...
2019-10-18 11:41:14
Súlyos börtönbüntetésre ítélték a közelmúlt egyik nagy lengyelországi pénzügyi botrányának vádlottjait
... ezekből többek között saját, 18,8 millió zloty (1,4 milliárd forint) értékű javadalmazását, valamint az OLT Express nevű, már nem létező gdanski fapados légitársaságot finanszírozta.
Korábbi minisztériumi jelentések szerint az OLT Express működése jelentős kárt okozott az akkoriban a csőd szélén álló LOT lengyel állami légitársaságnak.
Az OLT Express PR-tanácsadóként a...
2019-10-16 18:12:50
AM: eredményes volt az őszi betakarítás
... tavalyinál több mint 50 ezer hektárral kisebb területen, 561,7 ezer hektáron 3 tonna körüli hektáronkénti átlaggal körülbelül 1,7 millió tonna terem az idén. A teljes mennyiség ugyan elmarad a korábbi évekétől, de hektáronkénti terméshozam a tavalyit több mint 1 százalékkal, az 5 éves átlagot csaknem 6,5 százalékkal haladhatja meg.
A szója körülbelül 170 ezer tonnányi termés...
2019-10-09 19:42:50
Orbán: Magyarország nagyszerű embert delegált az Európai Bizottságba
... szólva azt mondta: "nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor kiálltunk a bővítés mellett", mert Nyugat-Európában sokan belefáradtak abba, és saját politikai, gazdasági sikertelenségüket is a korábbi bővítéssel magyarázzák. A miniszterelnök ugyanakkor rámutatott: a növekedés tekintélyes része Közép-Európából jön.
Hozzátette ugyanakkor: ha nem hezitált volna Európa, ha Macedónia,...
2019-09-13 10:01:06
Költségvetési Tanács: a tervezettnél nagyobb gazdasági növekedés segíti a költségvetési célok elérését
... tanács emlékezetett: a bruttó államadósságnak a bruttó hazai termékhez viszonyított mértéke a tavaly év végi 70,8 százalékról hat hónap alatt 68,7 százalékra mérséklődött. Ez az egy évvel korábbi 74,0 százalékos értéknél lényegesen, 5,3 százalékponttal alacsonyabb. Az adósságráta tehát az előző éveket jellemző első félévi folyamatokkal ellentétben jelentősen csökkent az év folyamá...
2019-09-10 13:42:07
A Telluride-i Filmfesztiválon lesz Tóth Barnabás új filmjének világpremierje
... érik a férfi óvó szárnyai alatt, míg az orvos élete új értelmet nyer a lányról való gondoskodás által. Mindketten a túléléssel küszködnek, de talán több eséllyel, mint más kortársuk, mert korábbi életükből van elegendő szeretetforrásuk, ami nemcsak 1944 traumáját segít begyógyítani, hanem tartást ad az 19050-es éveket is átvészelni.
A film főszereplői, Hajduk Károly és Szőke ...
2019-08-30 12:31:29
Önkormányzat 2019 - Karácsony: a választás tétje az, hogy visszaadják Budapestet a budapestieknek
... polgármesterjelöltjeiket Karácsony Gergely egy sokszínű politikai szövetség részeseinek nevezte. Olyan emberek, akik különböző pártokban politizáltak, de most mégis képesek voltak félretenni a korábbi sérelmeiket annak érdekében, hogy a közös célt megvalósítsák - mondta.
Hangsúlyozta: nem csak érdekszövetség alakult, hanem közös értékeik vannak. Mindannyian hisznek abban, hog...
2019-08-25 13:31:55
Az orosz levéltárak megnyitását kérték orosz kollégáiktól a cseh történészek
... levéltárakban nagyon értékes dokumentumok találhatók elsősorban azokról, akik a gulagokban meghaltak. Ezeket az iratokat szeretnék áttanulmányozni, feldolgozni és nyilvánosságra hozni. A korábbi cseh próbálkozások e levéltárak kutatására nem jártak sikerrel, különféle orosz korlátozások miatt. Prága álláspontja szerint azonban ezek a korlátozások - tekintettel az azóta eltelt hoss...
2019-06-19 19:17:21
Parádés meccsen, Messi-varázslattal ütötte ki a Barca ....
... ,,bűne", hanem amit utána tett.
Luis Suárez fittyet hányt az általános érvényű gyakorlatra, mely szerint a futballisták nem nagyon, vagy legalábbis visszafogottan ünneplik a korábbi klubjuk ellen szerzett góljukat.
A Barcelona uruguayi csatára a szerda esti Bajnokok Ligája-elődöntő 26. percében juttatta előnyhöz az együttesét, majd térden csúszva örömködött. A...
2019-05-02 11:46:23
1 2 3 .....20 21 ...30 31 ..40 41 42 
Címkék: Nick Cave, Budapest Sportarénában, Európai Bizottságba, Költségvetési Tanács, Telluride-i Filmfesztiválon, Tóth Barnabás, Wenders Berlin, Good Son, Nick, Express PR-tanácsadóként, Hajduk Károly, Karácsony Gergely, Luis Suárez, Bajnokok Ligája-elődöntő, magyar nemzetpolitika, közelmúlt egyik, őszi betakarítás, tervezettnél nagyobb, költségvetési célok, választás tétje, orosz levéltárak, cseh történészek, magyar médiát, nemzetpolitikai államtitkár, nemzeti összetartozás, száz évvel, nemzet szétszakítottsága, kilencvenes évek, egyre népszerűbb, csőd szélén, teljes mennyiség, korábbi évekétől, tavalyit több, szója körülbelül, bővítés mellett, korábbi bővítéssel, miniszterelnök ugyanakkor, növekedés tekintélyes, bruttó államadósságnak, bruttó hazai, adósságráta tehát, előző éveket, orvos élete, lányról való, túléléssel küszködnek, 19050-es éveket, film főszereplői, sokszínű politikai, korábbi sérelmeiket, közös célt, gulagokban meghaltak, iratokat szeretnék, korábbi cseh, azóta eltelt, általános érvényű,
© 2013 TVN.HU Kft.