Belépés
Visszatérés Győrbe
...2020. július 1-től Székely Zoltán nyolc év mosonmagyaróvári múzeumi igazgatóság után, mint a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum új igazgatója ( A korábbi igazgatónőt március 1-gyel a győri polgármester mentette fel vezetői beosztásából ) tér vissza Győrbe.
Székely Zoltán 2012 óta járt ki/be Győrből Óvárra a munkahelyére, s élt meg nagy időket a Hansági Múzeumi mu...
2020-06-30 05:32:00
Tegnap olvashattátok
... hogyha másik iskolába íratjuk a lányunkat, a tanév végéig nem piszkálja tovább, békén hagyja? Erre azt válaszolta, hogy abban az esetben nem fogja többet bántani. Ezután felkerestem az igazgatónőt, aki a pedagógust a védelmébe vette, ő maga is az iskolaváltást szorgalmazta.

Barátaink erre azt javasolták, hogy ne hagyjuk annyiban a dolgot, keressünk jogorvoslatot, mert e...
2016-08-02 21:47:13
Működnek a magyar reformok
... Emberi Erőforrások Minisztériuma. Bár az összes véleménynyilvánításra jogosult szervezet a tanárnő mellé állt, ez sem volt elég: az iskola szülői szervezete egyhangúlag támogatta az igazgatónőt, a 33 fős tantestületből Iván Zsuzsanna pályázatának 30-an szavaztak bizalmat. Mellette tette le a voksát a diákönkormányzat és az iskolaszék is.

Az iskola szülői szervezete az E...
2015-08-13 14:51:28
Hiába a botrány, a Budaira erőszakolják a nem kívánt igazgat
... is tett: mindkét pályázót alkalmasnak találta. A szülők ennek ellenére bíztak a polgármesterben, és nyílt levélben fordultak Karsay Ferenchez. Ebben leírták: egyöntetűen a jelenlegi igazgatónőt, Kissné Prim Beátát kívánják az intézmény élére, és nem tudják, illetve nem akarják elfogadni, hogy a tantestület, a munkaközösségek, a diákok és a szülők egybehangzó véleménye ellenére egy...
2015-07-10 07:11:10
A devizahitelesek miért az államtól várják a segítséget?
... többség, de különösen a Dr. Juhász Enikő polgármester (a képen), Budai Ferenc, Fejes Ferenc, a szociális bizottság elnöke a védelmébe vette a most büntető eljárás alatt álló KSzSzK igazgatónőt. Kucsera György szerint a szociális ellátást tönkretették, aminek egyértelmű felelőse a jelzett személyeken túl Budai Ferencné, aki szakmai vezetőként 2008-2010 között pontosan tudott minden...
2014-06-23 22:57:09
Dajka Margit életrajza

Dajka Margit, Dayka Margit Színésznő

Született:
1907. október 13. Nagyvárad, Magyarország, ma Oradea, Románia
Elhunyt:
1986. május 24. Budapest, Magyarország

Életrajza:

Férjei:

Kovács Károly - színész - 1929 - 1940 ...
2010-06-03 18:15:07
BKV vezetője előzetesben
... az összebeszélés veszélyére figyelemmel rendelte el a gyanúsított előzetes letartóztatását. A végzés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett, így az nem jogerős.
Az egykori igazgatónőt a Független Hírügynökség szerint a Gazdagréti lakótelepen lévő lakásából vitték el a rendőrök. A lakásban házkutatást is tartottak, számítógépet, iratokat foglaltak le.
Még pénteken kez...
2010-01-12 20:59:54
BKV hirek ma
... az összebeszélés veszélyére figyelemmel rendelte el a gyanúsított előzetes letartóztatását. A végzés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett, így az nem jogerős.
Az egykori igazgatónőt a Független Hírügynökség szerint a Gazdagréti lakótelepen lévő lakásából vitték el a rendőrök. A lakásban házkutatást is tartottak, számítógépet, iratokat foglaltak le.
Még pénteken kez...
2010-01-09 19:35:11
1 
Címkék: Visszatérés Győrbe, Dajka Margit, Székely Zoltán, Rómer Flóris Művészeti, Történeti Múzeum, Hansági Múzeumi, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Iván Zsuzsanna, Karsay Ferenchez, Kissné Prim Beátát, Juhász Enikő, Budai Ferenc, Fejes Ferenc, Kucsera György, Budai Ferencné, Dayka Margit Színésznő, Kovács Károly, Független Hírügynökség, magyar reformok, devizahitelesek miért, államtól várják, korábbi igazgatónőt, győri polgármester, tanév végéig, védelmébe vette, iskolaváltást szorgalmazta, tanárnő mellé, iskola szülői, szülők ennek, jelenlegi igazgatónőt, intézmény élére, szülők egybehangzó, szociális bizottság, most büntető, szociális ellátást, jelzett személyeken, összebeszélés veszélyére, gyanúsított előzetes, végzés ellen, egykori igazgatónőt, lakásban házkutatást, diákönkormányzat, mosonmagyaróvári, munkaközösségek, devizahitelesek, letartóztatását, polgármesterben, tantestületből, összebeszélés, minisztériuma, jogorvoslatot, olvashattátok, iskolaváltást, munkahelyére, magyarország, fellebbezett,
© 2013 TVN.HU Kft.