Belépés
Koronavírus - Újabb lazításokat és új védekezési rendszert vezetnek be Németországban
... védelméről, ezért mindenkinek tanácsos a lehető legnagyobb óvatossággal felkeresni nagyszüleit, idős rokonait - fejtette ki a kancellár.
Mint mondta, az emberek közreműködése nélkül sikertelen lenne a védekezés, ezért "mindenkinek felelősen kell élnie a szabadság minden egyes darabkájával", amely az eddigi közös erőfeszítések révén ismét hozzáférhetővé válik.
"Az egész ...
2020-05-06 18:13:51
Illegális bevándorlás - Bakondi: intenzív növekedést mutatnak az első két hónap migrációs adatai
... korábbinál, 13 576 embert tartóztattak fel.
Várakozásai szerint a Vajdaság migrációs érintettsége tovább növekszik majd az idén. Hozzátette: az ideiglenes biztonsági határzáron való sikertelen átkelési kísérletek miatt fennáll a veszélye, hogy a feltorlódó bevándorlók nagyobb csoportba szerveződve erőszakosan is megpróbálnak betörni Magyarországra.
A török határnyitás k...
2020-03-02 15:12:46
Brexit - Megszavazta a londoni alsóház az előrehozott parlamenti választás kiírását
... szerepelt.
Boris Johnson miniszterelnök előzőleg háromszor próbálkozott az előrehozott választás kiírásának alsóházi elfogadtatásával parlamenti határozat formájában, mindháromszor sikertelenül.
A következő választás a parlament mandátumának hosszát öt évben rögzítő, 2011-ben kelt brit törvény értelmében 2022-ben lett volna esedékes.
A törvény alapján kétharmados t...
2019-10-29 22:55:46
Brexit - Támogatja a brit Munkáspárt az előrehozott választást
... Boris Johnson konzervatív párti miniszterelnök eddig háromszor próbálkozott az előrehozott választás kiírásának alsóházi elfogadtatásával parlamenti határozat formájában, mindháromszor sikertelenül. A választási törvény alapján ugyanis ehhez az alsóházi képviselők kétharmadának jóváhagyása szükséges, és ez elengedhetetlenné tette, hogy a Munkáspárt is megszavazza a javaslatot....
2019-10-29 13:35:53
Felmérés: a németek több mint negyedére jellemző az antiszemita gondolkodás
... robbanóeszközökkel felszerelkezve megpróbált bejutni a Szász-Anhalt tartományi Halle zsinagógájába, amelyben a támadás idején 70-80 hívő ünnepelte az engesztelés napját (jóm-kipúr). A merénylet sikertelen volt, a támadó elmenekült, két embert lelőtt, kettőt megsebesített, nagyjából másfél óra alatt elfogták.
A szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) kimutatása szerint az antiszemita...
2019-10-24 13:31:50
Német miniszter: szélsőjobboldali terrorcselekmény volt a hallei zsinagóga elleni támadás
... zsidó vallási ünnep, a jóm-kipúr, vagyis az engesztelés napja alkalmából. Nem tudott áthatolni a megerősített, biztonsági kapun, és az épület melletti temetőbe se jutott be.
A sikertelen támadás után az utcán hátulról lelőtt egy fiatal nőt, aki éppen arra járt, majd autójával egy közeli török büféhez hajtott, amelyben lelőtt egy férfit, és elmenekült.
Menekülés közben t...
2019-10-10 16:42:36
Mueller-jelentés: A Trump-kampány munkatársai valóban nem játszottak össze oroszokkal
... miniszterhelyettese kinevezte Robert Muellert, akkor hátra dőlt a székében és azt mondta: " Istenem, ez szörnyű. Ezelnökségem vége".
"Az elnök kísérletei a vizsgálat befolyásolására többnyire sikertelenek maradtak, de nagyrészt azért, mert az elnök körüli munkatársak elhárították az utasítások végrehajtását" - olvasható a vizsgálóbizottság jelentésében.
Elemzők a jelent...
2019-04-18 21:02:08
Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés tettesét ítélték el Zalaegerszegen
... helyszínen meghalt.
A tettes ezek után magát is többször megsebezte öngyilkossági szándékkal, a helyszínre érkező rendőrök elől is csontozókéssel a kezében próbált elmenekülni, de sikertelenül.
A vádirat és a bíróság megállapítása szerint az asszony testén 35 késszúrást találtak, és mivel ezek elszenvedésekor tudatánál volt, védekezni is próbált, a tettes rendkívül nagy ...
2019-03-21 10:41:23
ooOoo
... hadtörténelem legnagyobb légi deszantos vállalkozása volt - kudarcba fulladt. Ennek intő jelnek kellett volna lennie: a németek még korántsem fogytak ki az erejükből...

A július 20-i sikertelen merényletkísérlet, valamint a katasztrofális hadi helyzet miatt egyre jobban leépülő, mániákussá váló Hitler józanabb tábornokai aggodalma ellenére is elhatározta, hogy mindent e...
2019-01-29 10:58:55
Az Urantia könyv - 53. írás
A Lucifer-féle lázadás

53:0.1 LUCIFER a Nebadonból származó, kiváló elsőrendű Lanonandek Fiú volt. Számos csillagrendszerben szerzett tapasztalatokat a szolgálatban, csoportjának főtanácsosa volt, és bölcsessége, éleslátása és hatékonysága kiemelte a többiek közül. Lucifert a 37-es számon tartották nyilván a rendjében, és amikor a melkizedekektől a megbízatását megkapta,...
2019-01-17 09:50:59
1 2 3 .............41 42 .......62 63 ......82 83 
Címkék: Boris Johnson, Robert Muellert, Lanonandek Fiú, londoni alsóház, előrehozott parlamenti, brit Munkáspárt, előrehozott választást, németek több, antiszemita gondolkodás, hallei zsinagóga, lehető legnagyobb, emberek közreműködése, szabadság minden, eddigi közös, ideiglenes biztonsági, feltorlódó bevándorlók, török határnyitás, előrehozott választás, következő választás, parlament mandátumának, törvény alapján, választási törvény, alsóházi képviselők, támadás idején, engesztelés napját, merénylet sikertelen, támadó elmenekült, szövetségi bűnügyi, engesztelés napja, épület melletti, sikertelen támadás, utcán hátulról, közeli török, elnök kísérletei, vizsgálat befolyásolására, elnök körüli, utasítások végrehajtását, vizsgálóbizottság jelentésében, tettes ezek, helyszínre érkező, kezében próbált, bíróság megállapítása, asszony testén, tettes rendkívül, július 20-i, katasztrofális hadi, többiek közül, 37-es számon, megbízatását megkapta, szélsőjobboldali, terrorcselekmény, elfogadtatásával, elszenvedésekor,
© 2013 TVN.HU Kft.