Belépés
Gomb
Ma ebéd után előkerült a gomb. Biztos valami frissítés volt. Lényegtelen, az a fontos, hogy működik a dolog. Sok kicsi sokra megy!
Ma szép idő volt, jó lenne, ha ilyen kellemes lenne a tél!
Holnap pihenek, ebédet rendelünk....
2022-10-09 21:31:26
Lúgosító táplálékok
... dr. Robert Young - a lúgosítás, lúgosító életmód "atyja", a SuperGreens termék megalkotója - szerint igen könnyedén hatalmas hibát követhetünk el szervezetünkkel szemben. Ha nem fogyasztunk mindennap megfelelő mennyiségű lúgosító ásványi anyagot, jelentősen károsíthatjuk szervezetünket. Mégis az emberek 99%-a nem teszi.
dr. Young kutatásai azt mutatják, hogy a nem megfelelő m...
2022-07-21 10:07:41
Spurgeon - Július 5
... is, mivel semmi jót nem cselekedtek egyetlenegy halandóval sem. Teljesen értelmetlen, céltalan életet folytattak. Mégis azt mondják, hogy nincs idejük.

Ilyen ellenvetésekkel nem sokra mész. Ha Istennel tanácskozol, legalább olyat mondj neki, ami a józan emberi értelemnek is megfelel. Hazudtok Istennek, ha azt mondjátok, hogy nincs időtök. Ha valaki meg akar tenni valami...
2022-07-04 06:20:56
Az igazi gazdagság......
... a lába.
A gazdagok szerint csak az a sikeres,
aki éjjel nappal milliókat keres.
S lám, ami a furcsa, a szegény is hiszi,
hogy majd sok munkával biztos sokra viszi.
Még a gyermeknek is folyton azt tanítja,
hogy a szép életnek tanulás a nyitja.
Ám aki dús gazdag, inkább mást tanácsol,
nem a tudós gazdag, -...
2022-06-23 11:45:19
Lúgosító ásványi anyagok
... dr. Robert Young - a lúgosítás, lúgosító életmód "atyja", a SuperGreens termék megalkotója - szerint igen könnyedén hatalmas hibát követhetünk el szervezetünkkel szemben. Ha nem fogyasztunk mindennap megfelelő mennyiségű lúgosító ásványi anyagot, jelentősen károsíthatjuk szervezetünket. Mégis az emberek 99%-a nem teszi.
dr. Young kutatásai azt mutatják, hogy a nem megfelelő m...
2022-06-17 21:30:57
A túl sok Nő, túl mélyen érez, túl sokat kérdez
... sok Nő, túl mélyen érez, túl sokat kérdez és túlságosan szeret. A jelenléte túlságosan kitölti a tér minden szegletét, túlságosan zavarba ejtő a vidámsága, az őszintesége.
Határtalanul sokra vágyik, túl sok örömre, szeretetre és boldogságra.
Mindent kockára tesz, hogy legyőzze Önmagát és saját korlátait.
A kénköves poklon, bűzölgő mocsáron is átvág, hogy mindezt meg...
2022-06-09 07:49:14
Spurgeon - Június 9
... más zarándokokkal szemben, akik nem tudtak olyan gyorsan futni, mint ők.

Csak egyoldalú evangéliumot kaptak, és ezzel teljesen meg is elégedtek. Saját szemükben igazak voltak. Sokra tartották magukat s úgy vélték, velük együtt a bölcsesség is kihal. Nos, nyilván nagy dolog ilyen emberekkel kapcsolatba kerülni, nem igaz? De be kell látnunk és meg kell tanulnunk, hogy nem...
2022-06-08 21:39:37
Atilla Hun Birodalma
... biztos volt benne, hogy a hunok tartják majd magukat a szerződéshez, hogy meg sem hallgatta az ellenvéleményeket. Lanning így kommentálja a helyzetet:

Attila és a bátyja nem sokra tartották az egyezségeket, a békét meg még annál is kevesebbre. Ahogy elfoglalták a trónt, azonnal támadásba lendültek Róma ellen és mindenki más ellen is, aki csak az útjukba került. A kö...
2022-05-25 22:30:53
Spurgeon - Május 15
... vagy oszlásnak indulhatnak Krisztus testének tagjai, - akkor az egész Szentírást eldobhatjuk, hisz értelmetlen a hívők Krisztusba vetett bizalma. Amely tanításban Krisztust gyalázzák, és sokra tartják az ember jóravalóságát, ott nyilván hamis és veszélyes tannal van dolgunk.

Ha ezzel szemben egy tan arra szolgál, hogy kiemelje az embert a porból és Krisztushoz vonja, - ...
2022-05-15 20:10:31
Spurgeon - Április 28
... fiatal könnyen elbízza magát, ha egy kicsit megdicsérik. És van elég értelmetlen ember, aki minden reményteljes kezdőt egyoldalú dicsérettel halmoz el.

Kedves barátom, ne értékeld sokra azoknak a helyeslését, akik arcodba dicsérnek! Ezek az emberek többnyire balgák és ezenkívül kétszínűek is. Úgy viselkednek, mint a macskák: elölről nyalogatnak, hátulról meg karmolnak. ...
2022-04-28 07:18:40
1 2 3 ............................181 182 ...............272 273 ...............362 363 364 
Címkék: Atilla Hun Birodalma, Robert Young, Hazudtok Istennek, igazi gazdagság, emberek 99%-a, józan emberi, gazdagok szerint, szép életnek, tudós gazdag, jelenléte túlságosan, kénköves poklon, hunok tartják, útjukba került, egész Szentírást, hívők Krisztusba, ember jóravalóságát, kicsit megdicsérik, emberek többnyire, ellenvetésekkel, szervezetünkkel, szervezetünket, károsíthatjuk, jóravalóságát, zarándokokkal, szerződéshez, evangéliumot, határtalanul, reményteljes, egyezségeket, megalkotója, supergreens, boldogságra, őszintesége, viselkednek, követhetünk, helyeslését, dicsérettel, tanácskozol, cselekedtek, értelmetlen, egyetlenegy, megdicsérik, lényegtelen, fogyasztunk, krisztushoz, kommentálja, kapcsolatba, nyalogatnak, indulhatnak, eldobhatjuk, elfoglalták, túlságosan, krisztusba, gyermeknek, jelentősen, táplálékok, mennyiségű, kevesebbre, tanításban, kétszínűek, emberekkel, halandóval, szentírást, értelemnek, folytattak, szeretetre, bölcsesség, könnyedén, lendültek, támadásba, mindennap,
© 2013 TVN.HU Kft.