Belépés
Szijjártó: Európa biztonsága ma már Afrikában kezdődik
... erősítését.
Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy szerdán Tunéziába látogat, mert a helyi hatóságok felkérték Magyarországot, hogy nyújtson támogatást a határvédelmi képességek megerősítésében, márpedig a kormány szerint az észak-afrikai államok stabilitásának első előfeltétele, hogy meg tudják védeni a határaikat.
Szijjártó Péter emellett hangsúlyozta, hogy fontos versenyké...
2019-01-22 14:11:35
Szíriai nuncius: a szíriai konfliktus legfőbb áldozatai a gyermekek
... evangélium hirdetését is szolgálják - tette hozzá Mario Zenari.
Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára arról beszélt, hogy a magyar kormány üldözött keresztényeket segítő Hungary Helps programjának két célja van Szíriában. Egyrészt életeket szeretnének menteni, másrészt jövőképet, perspektívát akarnak adni az embereknek....
2019-01-21 22:02:59
Tuzson: a kormány az elintézendő ügyek számának csökkentésére törekszik
... azt mondta, arra törekednek, hogy az állampolgároknak minél kevesebbszer kelljen ügyet intézniük; erre ne legyen szükség vagy online is legyen mód.
Az államtitkár kitért arra is, a kormány célja a következő húsz, harminc évben, hogy Magyarország Európa egyik legélhetőbb országa legyen. Mint mondta, ezt szolgálják a családtámogatások, a gazdaság és a kultúra megerősítése. A kö...
2019-01-21 14:11:51
Dacian Ciolos: el kell kerülni a kulturális vagy gazdasági enklávék kialakulását Romániában
... valakinek az a célja, hogy hullámokat verjen a politikában. "Ha egy kis feszültségre van szükség, azonnal előkerül a megfelelő téma, és ez sem a magyar kisebbségnek, sem a mindenkori román kormánynak nem érdeke Magyarországgal fenntartott kapcsolatában. A szomszédos Magyarországgal ugyanis erős partnerségre lenne szükség, nem efféle vitákra" - fogalmazott Ciolos.
A politikus...
2019-01-20 13:01:45
A francia sárgamellényesek tizedszer is utcára vonultak a megkezdett nemzeti vita ellenére
...
A sárgamellényes tiltakozók egy része továbbra is úgy érzi, hogy a kormány nem veszi figyelembe követeléseiket és korlátozza a meghirdetett vita témáit, ezért a két hónapja kezdődött mozgalom immár a tizedik egymást követő szombaton hirdetett tüntetéseket.
Párizsban a menet délben indult az Invalidusok terétől délkeleti irányba. A 14 kilométeres útszakaszon meghirdetett ...
2019-01-19 16:47:05
Megválasztották Markus Södert a bajor CSU elnökének
... tisztségből. Munkája elismeréseként megválasztották a CSU tiszteletbeli elnökének. Ez nem jelenti Horst Seehofer visszavonulását, a 69 éves politikus továbbra is belügyminiszter a szövetségi kormányban.
Markus Söder az 1945-ben alapított, csak Bajorországban működő CSU kilencedik elnöke. Az 52 éves politikus alacsonyabb támogatottsággal kezdi meg pártvezetői tevékenységét, mi...
2019-01-19 15:56:59
Brexit - Szakértő: a határidőig nem lesz megállapodás
...
Az M1 aktuális csatornán szombaton hozzátette: miután hétfőn elutasították a brit kormány és az EU Brexit-megállapodását, Theresa Maynek hétfőig van lehetősége egy új javaslattervezet beadására. Ha január 29-én a brit parlament leszavazza az új tervezetet is, akkor valószínűleg új választásokat írnak ki majd - jegyezte meg.
Elmondta: a brit kormányfő jelenlegi célja, hog...
2019-01-19 13:06:50
DK: az EU határozott lépéseket tesz az európai értékek védelmében
... EP 1,8 milliárd euró elkülönítését javasolja a demokratikus értékeket védő civil szervezetek támogatására.
Hozzátette: jó néhány európai országban konfliktusok vannak a civilek és a kormány között. Hozzátette: a magyar kormány szinte sportot űz a civil szervezetek vegzálásából, holott ezen szervezetek minden demokratikus berendezkedésű országnak alapvető összetevői, tevékenys...
2019-01-18 12:51:42
Kásler: a roma szakkollégiumok elősegítik a tehetségek kibontakoztatását
... Szakkollégiumban tett pénteki látogatásán arról beszélt, a klasszikus európai értékek, és benne a kereszténység és a magyarság ősi hagyománya, mindenféle értelemben befogadó.
Kiemelte: a kormány ezt az elvet következetesen képviseli és azon dolgozik, hogy mindenkinek lehetőséget biztosítson arra, hogy az egyenlőség mögötti egyéni képességeket kifejthesse.
A miniszter a...
2019-01-18 11:41:53
Modern városok - Kollégiumot alakítanak szakképző központtá Tatabányán
... megyeszékhely két szakképző intézményének összevonásával megalakult Tatabányai Szakképzési Centrum Műszaki Szakgimnáziumának ad otthont. Az intézményben tanuló diákok létszáma eléri a 850-et. A kormány a Modern városok program keretében támogatja a kollégium átalakítását.
A fejlesztés célja, hogy a szakgimnázium alkalmassá váljon a gépészet, a közlekedésgépészet, a vegyészet,...
2019-01-18 07:05:07
1 2 3 ................602 603 .........903 904 ........1203 1204 1205 
Címkék: Dacian Ciolos, Megválasztották Markus Södert, Szijjártó Péter, Mario Zenari, Azbej Tristan, Hungary Helps, Magyarország Európa, Horst Seehofer, Markus Söder, Theresa Maynek, Tatabányai Szakképzési Centrum Műszaki Szakgimnáziumának, szíriai konfliktus, elintézendő ügyek, kulturális vagy, francia sárgamellényesek, megkezdett nemzeti, európai értékek, roma szakkollégiumok, tehetségek kibontakoztatását, helyi hatóságok, határvédelmi képességek, kormány szerint, észak-afrikai államok, magyar kormány, állampolgároknak minél, államtitkár kitért, kormány célja, következő húsz, kultúra megerősítése, megfelelő téma, magyar kisebbségnek, mindenkori román, szomszédos Magyarországgal, sárgamellényes tiltakozók, része továbbra, meghirdetett vita, tizedik egymást, menet délben, szövetségi kormányban, 1945-ben alapított, brit kormány, brit parlament, brit kormányfő, demokratikus értékeket, kormány között, civil szervezetek, klasszikus európai, elvet következetesen, egyenlőség mögötti, intézményben tanuló,
© 2013 TVN.HU Kft.