Belépés
Brexit - Ingyen kérhetnek letelepedési engedélyt a külföldi EU-polgárok
...
Theresa May hétfő délután a londoni alsóházban ismertette a kormány válaszát arra, hogy a képviselők a múlt héten példátlan, 230 fős többséggel elutasították a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét tartalmazó, az EU-val novemberben elért megállapodást.
May a megállapodás legsúlyosabban bírált eleméről, az ír-északír határellenőrzés visszaállításának elkerülésé...
2019-01-21 19:12:21
Brexit - Megkezdődött a külföldi EU-polgárok letelepedési engedélyezési rendszerének teljes körű próbája
... jelenlegi becslései szerint 3,2 millió külföldi EU-állampolgár él, más, független becslések 3,5 millióra teszik az uniós országokból tartósan áttelepültek számát.
A konzervatív párti brit kormány döntése alapján azok a külföldi EU-polgárok, akik már törvényesen és életvitelszerűen Nagy-Britanniában laknak, a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) után is maradhatnak az országban,...
2019-01-21 14:32:16
Dömötör: Ahmed H. ügye egy szimbólum, felfedi a bevándorlást támogató hálózat működését
... miatt.
Dömötör Csaba a tárcája ellen indított perről szólva teljesen abszurdnak nevezte, hogy egy bűnöző 8 milliót akar keresni, mert megsértették a jó hírnevét. Azt ugyanis nem a kormány, hanem saját maga sértette meg, amikor rátámadt a rendőrökre - mondta az államtitkár.
Kiemelte, a magyar hatóságok álláspontja szerint Ahmed H. nem maradhat Magyarországon, mivel veszél...
2019-01-20 07:50:56
Váratlanul felmondta koncessziós szerződését a maribori repülőtérrel az SHS Aviation vállalat
... elhúzódott a rendezési és koncessziós eljárás, és nem egyértelmű a megvalósítási ütemterv.
A közlekedési minisztériumot me...
2019-01-18 17:21:45
Újabb multimilliárdos alapított pártot Csehországban
...
Andrej Babis kormányfő, az ANO mozgalom elnöke után Soukup a második cseh oligarcha, aki nyíltan megjelent a cseh belpolitikai porondon.
A multimilliárdos a tulajdonában lévő Barrandov TV-ben szerdán este jelentette be, hogy List Jaromíra Soukupa (Jaromír Soukup Levele) néven politikai mozgalmat hozott létre, amelynek célja megvédeni a cseh nemzeti érdekeket a korrupt po...
2019-01-17 13:22:00
Kásler: az óvoda az oktatás egyik legfontosabb eleme
... foglalkoznak a gyermekekkel, mint hét éve. Az ő bérük 2010-2017 között átlagosan 50 százalékkal nőtt, és ez a tendencia a jövőben is folytatódik - sorolta Kásler Miklós.
Kitért arra, hogy a kormány döntése alapján a következő években száz új óvoda épül, legalább nyolcvanat pedig felújítanak.
A miniszter úgy vélekedett, hogy jó helyre jut a kabinet folyamatos támogatása.|...
2019-01-17 13:01:41
Az Urantia könyv - 53. írás
... Fiak teljes történelmében ezen ezer csillagrendszerben és a világegyetemi központokban végzett összes működésük során mindössze három Csillagrendszer Fejedelem szegült ellen a Teremtő Fiú kormányzásának.


1. A lázadás vezetői
53:1.1 Lucifer nem felemelkedő lény volt; ő a helyi világegyetem teremtett Fia volt, és azt mondták róla, hogy: ,,Feddhetetlen volt...
2019-01-17 09:50:59
MOGYE-ügy - Angol nyelvű kar létrehozásáról döntött a marosvásárhelyi egyetem szenátusa
... hogy az egyetemen 74 éve működő magyar nyelvű képzésnek nem jár az a szervezeti önállóság, amelyet a tíz éve indult angol nyelvű képzésnek megítéltek. Emlékeztetett rá, hogy Romániában egy kormánynak kellett megbuknia amiatt, hogy kormányhatározattal létesített magyar kart az egyetemen.
A MOGYE-n 2011-ben alakult ki éles konfliktus az állami egyetem román vezetése és magyar ...
2019-01-16 16:51:49
Spanyol kormányfő: többet kell tenni Európa biztonságért
... Európában - vélekedett.
Mint mondta, lehetővé kell tenni a szabályos bevándorlást, amely pozitív hatást fejt ki gazdasági szempontból, illetve megfiatalítja Európát.
A spanyol kormányfő kijelentette, hogy az unió előtt tornyosuló problémák hatékony megoldása érdekében meg kell szüntetni az egyhangúsági döntés szabályát nem csak a külpolitikában, hanem az uniós költségvet...
2019-01-16 13:01:46
Brexit - Az olasz Öt Csillag Mozgalom a britek akaratának tiszteletben tartását szorgalmazza
... nyilatkozott, a brittek a 2016-os referendummal a Brexit mellett döntöttek és a "népakaratot" tiszteletben kell tartani.
Matteo Renzi a balközép Demokrata Párt (PD) politikusa, volt olasz kormányfő közösségi oldalára azt írta, a "Brexit katasztrófa és senki sem tudja, hogyan lábaljon ki belőle". Renzi hozzátette: "nem éri meg kilépni az EU-ból (..) eddig az Egyesült Királysá...
2019-01-15 22:02:57
1 2 3 ...................463 464 .........695 696 ..........926 927 
Címkék: Ahmed, Csillag Mozgalom, Theresa May, Dömötör Csaba, Andrej Babis, Barrandov TV-ben, List Jaromíra Soukupa, Jaromír Soukup Levele, Kásler Miklós, Csillagrendszer Fejedelem, Teremtő Fiú, Matteo Renzi, Demokrata Párt, Egyesült Királysá, külföldi EU-polgárok, bevándorlást támogató, maribori repülőtérrel, oktatás egyik, marosvásárhelyi egyetem, britek akaratának, londoni alsóházban, kormány válaszát, múlt héten, brit EU-tagság, megállapodás legsúlyosabban, ír-északír határellenőrzés, uniós országokból, konzervatív párti, tárcája ellen, magyar hatóságok, megvalósítási ütemterv, közlekedési minisztériumot, második cseh, cseh belpolitikai, tulajdonában lévő, cseh nemzeti, kormány döntése, következő években, kabinet folyamatos, világegyetemi központokban, lázadás vezetői, helyi világegyetem, kormánynak kellett, állami egyetem, szabályos bevándorlást, spanyol kormányfő, unió előtt, egyhangúsági döntés, uniós költségvet, 2016-os referendummal, balközép Demokrata, életvitelszerűen, határellenőrzés,
© 2013 TVN.HU Kft.