Belépés
Donald Trump szerint az általa bírált négy képviselőnőnek bocsánatot kell kérnie Amerikától
...
Az amerikai elnök vasárnapi Twitter-bejegyzései egyikében kifejtette: nem hiszi, hogy a képviselőnők - Omar Ilhan, Alexandria Ocasio-Cortez, Rashida Tlaib és Ayanna Pressley - "képesek szeretni" az Egyesült Államokat.
"Bocsánatot kell kérniük Amerikától (és Izraeltől) a szörnyű (gyűlöletes) dolgokért, amit mondtak. Tönkreteszik a Demokrata Pártot, de ők gyenge és bizony...
2019-07-21 20:02:32
Brit sajtó: London szankciókat jelenthet be Irán ellen a tartályhajó lefoglalása miatt
... zajlott az incidens időpontjában.
A Dryad Global nevű brit hajózásbiztonsági cég által megszerzett felvételen hallatszik, amint a Montrose arra hívja fel a Stena Impero legénységének figyelmét, hogy hajójuk nemzetközileg elismert átkelési útvonalon halad a szorosban, áthaladásukat a nemzetközi jog alapján senki nem akadályozhatja.
A Montrose ugyanezt közli az iráni egysé...
2019-07-21 13:21:41
Orvosi rendelőket avattak Csepelen
...
Borbély Lénárd, a kerület polgármestere (Fidesz-KDNP) az ünnepségen úgy fogalmazott, a fejlesztés jó példa arra, hogy egy település akkor lehet sikeres, ha jó együttműködést alakít ki a kormányzattal.
Mint elmondta: az elmúlt években arra törekedtek, hogy fizikailag, szellemi és kulturális értelemben is megújítsák a kerületet.
Az egészségügy fejlesztése során klimat...
2019-07-19 12:51:53
Soltész Miklós: a táborozások megerősítik a fiatalokat közösségükben
...
A táborozások lehetőséget teremtenek a fiatalok teljes emberré nevelésében, hiszen az iskolaidőszak erre nem mindig alkalmas - hívta fel a figyelmet a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára.
A gyerekek és a fiatalok számára nagyon fontos, hogy legyenek olyan találkozók, amikor sokkal több időt tudnak szánni egymásra, a határon túl él...
2019-07-18 18:12:00
Szijjártó: Magyarország abban érdekelt, hogy a világgazdaság minél szabadabb és akadálymentes legyen
... közöttük kereskedelmi konfliktusok, kis túlzással kereskedelmi háborúk alakultak vagy alakulhatnak ki.
Szijjártó Péter kiemelte, arra hívta fel az amerikai kereskedelmi miniszter figyelmét, hogy minél szabadabb a világkereskedelem, a közép-európai országoknak annál könnyebb jó teljesítményt nyújtaniuk.
Hangsúlyozta, hogy a magyar gazdaság teljesítményét tisztelik és el...
2019-07-18 14:51:46
Babis a legnépszerűbb cseh politikus, de támogatottsága csökken
...
A szlovák származású multimilliárdos kormányfő tevékenységét a megkérdezettek 45 százaléka értékelte pozitívan, míg 2018 októberében ez a mutató 50 százalék volt.
A második helyen Alena Schillerová pénzügyminiszter (szintén az ANO tagja) áll 40 százalékos támogatottsággal, míg a harmadik hely 39 százalékkal Ivan Bartosé, az ellenzéki Cseh Kalózpárt elnökéé.
"Andrej...
2019-07-18 14:11:48
Maláj utasszállító - Moszkva szerint Hága visszaél a gyászoló rokonok érzelmeivel
...
Az orosz diplomáciai tárca egyebek között arra reagált, hogy az áldozatok hozzátartozói nyílt levélben sürgették az orosz vezetéstől: ismerje el a felelősség rá eső részét az MH17-es pusztulásában. A Moszkvában megjelent minisztériumi dokumentum szerint a holland kormány a hozzátartozók egyesületét egyfajta "faltörő kosként" használja annak érdekében, hogy a világgal elhitess...
2019-07-17 20:32:35
Az orosz alsóház elnöke alkotmánymódosítást javasolt
...
Vologyin szerint a parlamentnek minimum arra kellene lehetőséget kapnia, hogy részt vegyen a kormány minisztereinek kiválasztásában, amihez módosítani kellene az alaptörvényt. A honatyák szavazatukkal jelenleg csak a miniszterelnök személyét és az általa összeállított kabinetet erősítik meg.
Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő a parlamenti lapban megjelent írást Vologyi...
2019-07-17 19:12:36
Finn miniszterelnök: egységes megoldást kell találni a migráció kérdésére
...
Az unió soros elnökségét betöltő Finnország miniszterelnöke kiemelte, az emberek a biztonság szavatolását várják, amelyhez stabilitásra van szükség az uniós politikában, valamint szorosabb együttműködésre az unión kívüli országokkal és gazdasági fejlődésre a migráció kiinduló országaiban.
A finn elnökség által legfontosabbnak tartott területek, köztük a közös uniós és eu...
2019-07-17 12:31:19
John Bolton: az Egyesült Államok sok területen ellenséges magatartást tapasztal Kína részéről
...
Egy konzervatív alapítvány háromnapos rendezvényén Bolton kifejtette: szerinte Kína a Dél-kínai-tengeren mesterséges szigetek polgári célúnak beállított létrehozásával, a nemzetközi kereskedelemben tanúsított tisztességtelen gyakorlatával és az afrikai kontinensen folytatott terjeszkedésével fenyegetést jelent.
A nemzetbiztonsági tanácsadó felhívta a figyelmet Pekingnek...
2019-07-16 22:53:05
1 2 3 ...............757 758 ........1136 1137 ........1513 1514 1515 
Címkék: Donald Trump, Soltész Miklós, John Bolton, Egyesült Államok, Omar Ilhan, Alexandria Ocasio-Cortez, Rashida Tlaib, Ayanna Pressley, Egyesült Államokat, Demokrata Pártot, Dryad Global, Stena Impero, Borbély Lénárd, Szijjártó Péter, Alena Schillerová, Ivan Bartosé, Cseh Kalózpárt, Dmitrij Peszkov, általa bírált, tartályhajó lefoglalása, táborozások megerősítik, fiatalokat közösségükben, világgazdaság minél, legnépszerűbb cseh, gyászoló rokonok, orosz alsóház, migráció kérdésére, amerikai elnök, incidens időpontjában, iráni egysé, kerület polgármestere, település akkor, elmúlt években, egészségügy fejlesztése, táborozások lehetőséget, fiatalok teljes, iskolaidőszak erre, fiatalok számára, amerikai kereskedelmi, közép-európai országoknak, magyar gazdaság, szlovák származású, második helyen, harmadik hely, ellenzéki Cseh, orosz diplomáciai, áldozatok hozzátartozói, orosz vezetéstől, holland kormány, hozzátartozók egyesületét, világgal elhitess, parlamentnek minimum, kormány minisztereinek, honatyák szavazatukkal,
© 2013 TVN.HU Kft.