Belépés
PM: megszűnik a havi munkaügyi statisztikai adatszolgáltatási kötelezettség
...
Hozzátették: a kormány adópolitikájának fókuszában az adócsökkentés mellett az egyszerűsítés áll. A magánszemélyeknek három éve gyakorlatilag nullára csökkent az adó-adminisztráció, hiszen 2017. óta az adóhivatal készíti el helyettük az éves szja-bevallást. Ezzel szemben egy átlagos cégnek 2017-ben még több mint 250 órát kellett fordítaniuk az adóügyeik intézésére. Azóta azon...
2019-01-17 08:31:03
Dömötör: a cél egy erősödő, gyarapodó ország, amely képes fenntartani biztonságát.
... növelése jövőre a munkaadók és a munkavállalók megegyezésén alapul, a nyolc százalékos növekedést 2020-ban is ugyanekkora emelés követi majd - hangsúlyozta Dömötör Csaba.
Emellett a kormány a munkaadói adók további csökkentésével is segíti vállalkozásokat abban, hogy továbbra is tudják növelni a béreket. Csökken a kisvállalkozások adója is, bővül az alanyi áfamentesek köre é...
2018-12-31 12:01:26
Évértékelő - Sztrájkok, választások és hónapokig húzódó koalíciós tárgyalások jegyében telt az év Szlovéniában
... közszférában dolgozók sztrájkja januárban kezdődött, a tüntetők béremelést követeltek, az országos munkabeszüntetések pedig oda vezettek, hogy márciusban lemondott posztjáról Miro Cerar baloldali kormányfő, és előrehozott parlamenti választásokat írtak ki az országban. Cerar lemondásának másik oka azt volt, hogy a szlovén legfelsőbb bíróság márciusban megsemmisítette a kormány csa...
2018-12-30 08:10:18
Novák: 2019-ben minden eddiginél több támogatást kapnak a gyermekes családok és a gyermeket vállalók
... 15 százalékkal emelkedik - mondta.
Novák Katalin felhívta a figyelmet, hogy pénteken zárult le a családok védelméről szóló nemzeti konzult...
2018-12-22 10:21:21
Gulyás: az ellenzéki pártoknak "óriási a felelősségük" az erőszakért a tüntetéseken
... nekik is lehet.
Kiemelte, sem a képviselők, sem az ellenzéki politikai aktivisták nem állhatnak a törvények fölött.
A Fidesz 2006-ban, "az államcsődhöz vezető szocialista hazugságkormányzás" idején is elítélte az erőszakot, és arra hívta fel a tüntetőket, hogy csak alkotmányos keretek között, békésen és jogszerűen gyakorolják a gyülekezési jogukat - hangsúlyozta.
A ...
2018-12-17 16:12:19
Gulyás: agresszív politikai aktivisták vettek részt a szerdai budapesti tüntetésen
... hangoskodásról - azt mondta: szomorú és példátlan, ami az Országházban történt, az ellenzék egésze tette magát nevetségessé a méltatlan, az alkotmányos rendet veszélyeztető akciójával. A kormánypárti többség azonban megőrizte a saját és a Ház méltóságát, és biztosította a parlament alkotmányos és törvényes működését - hangsúlyozta.
A miniszter kijelentette: komoly, érdemi jog...
2018-12-13 13:11:57
Fidesz: az ellenzéki képviselők bohócot csináltak magukból az Országgyűlésben
... történtek, amelyek néhány méterre zajlottak a Szent Koronától, teljes mértékben méltatlanok az Országgyűléshez.
Külön érdekesség, hogy mindezt azok a szocialisták követték el, akik a kormányzásuk idején egymillió embert tettek munkanélkülivé és kétszeresen adóztatták a munkásokat - jegyezte meg.
Kocsis Máté szerint a képek magukért beszélnek, mennyire komolyan vehető és ...
2018-12-12 17:32:19
Krónika 1. rész (határozathozatalok)
... Fudan Egyetem magyarországi felsőoktatási tevékenységének támogatásáról szóló megállapodás kihirdetéséhez.
Arról is határoztak a képviselők, hogy kihirdetik a magyar és az ausztrál kormány között kőolajkészletezési szerződések tárgyában kötött megállapodást.
Autóbuszos piacfelügyelet létesül
Az Országgyűlés a vasúti piacfelügyeleti szabályokhoz hasonlóan megteremtet...
2018-12-12 11:22:15
Folytatódik az illetményfejlesztés a honvédségnél
... Szakszervezete elnöke, és Hazuga Károly, Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének elnöke írták alá hétfőn Budapesten, a Honvédelmi Minisztériumban.
A miniszter felidézte, 2015-ben a kormány elfogadta, hogy a katonák illetményét 2019. január elsejével bezáróan összesen 50 százalékkal emelik. A kormány ígéretét betartotta, ennek utolsó 5 százaléka jövő januárban realizálódik...
2018-12-03 18:16:34
Az Európai Bizottság előterjesztette a jövő évi uniós költségvetés újabb tervezetét
...
A határidő előző hétfőn járt le, a tagállami kormányok tanácsának és az Európai Parlamentnek addig kellett volna kompromisszumra jutniuk, ami végül nem sikerült.
A szabályok értelmében ilyen esetben az Európai Bizottságnak új javaslatot kell kidolgoznia, amelynek alapján hamarosan újraindulhatnak az intézményközi tárgyalások.
Az újabb tervezet 165 milliárd euró köte...
2018-11-30 13:37:50
1 2 3 ...............................99 100 ...............148 149 ................197 198 199 
Címkék: Európai Bizottság, Dömötör Csaba, Miro Cerar, Novák Katalin, Szent Koronától, Kocsis Máté, Fudan Egyetem, Hazuga Károly, Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének, Honvédelmi Minisztériumban, Európai Parlamentnek, Európai Bizottságnak, havi munkaügyi, gyermekes családok, gyermeket vállalók, ellenzéki pártoknak, szerdai budapesti, ellenzéki képviselők, kormány adópolitikájának, adócsökkentés mellett, magánszemélyeknek három, adóhivatal készíti, éves szja-bevallást, átlagos cégnek, adóügyeik intézésére, munkavállalók megegyezésén, nyolc százalékos, munkaadói adók, kisvállalkozások adója, alanyi áfamentesek, tüntetők béremelést, szlovén legfelsőbb, családok védelméről, ellenzéki politikai, törvények fölött, államcsődhöz vezető, gyülekezési jogukat, ellenzék egésze, alkotmányos rendet, kormánypárti többség, parlament alkotmányos, miniszter kijelentette, szocialisták követték, kormányzásuk idején, képek magukért, ausztrál kormány, vasúti piacfelügyeleti, miniszter felidézte, kormány elfogadta,
© 2013 TVN.HU Kft.