Belépés
Ujhelyi István: Magyarország csatlakozzon az európai egészségügyi unióhoz!
... állapotban van az egészségügy, márpedig ma Magyarországon ez az egyik legsúlyosabb probléma - jelentette ki az ellenzéki politikus.
Ujhelyi István szerint Orbán Viktor miniszterelnök hazudott, amikor a napokban arról beszélt, hogy Európában a magyar egészségügy az egyik legjobban teljesítő. Ezzel szemben még a Magyar Nemzeti Bank közelmúltban nyilvánosságra hozott jelentése i...
2020-08-02 14:03:36
A baloldal álhíreket gyárt a járvány elleni védekezésről
... amelyben Korózs Lajos, az Országgyűlés népjóléti bizottságának elnöke a magát mentőtisztnek kiadó Németh Athinával beszélgetett a magyar egészségügy helyzetéről. Hihetetlen dolgokat állított (hazudott): például azt, hogy tíz hazaküldött betegből kilenc meghalt.

Miután a teljes baloldali propagandahálózat átvette a hírt, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) közleményben jel...
2020-06-22 22:14:59
Koronavírus - DK: legyen széles körben elérhető az állami bértámogatás!
... pályázni kell a bértámogatásra, akkor "a Fidesztől független, tisztességes magyar vállalkozások" nem f...
2020-06-04 14:01:45
Koronavírus - DK: Orbán gyengeségből és gyávaságból adja vissza a különleges felhatalmazást
... visszavonulással egyben azt is elismerte, hogy az ellenzék igazat mondott, bőven elég lett volna, ha a felhatalmazás csak három hónapig tart. A kormányfő egyúttal azt is beismerte, hogy hazudott a magyaroknak, amikor azt mondta, hogy az ellenzék akadályozta a védekezést - tette hozzá.
Kiss Róbert alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügy...
2020-05-26 13:02:51
Krónika 2. rész (napirend előtt: koronavírus)
... mostani kormány pedig pénzt ad a munkahelyek megvédésére."
Párbeszéd: a Fidesz a diktatúráját építi tovább

Szabó Tímea (Párbeszéd) szerint Orbán Viktor miniszterelnök megint hazudott, egy sor olyan törvényjavaslatot nyújtott be, amelynek semmi köze a járványhelyzethez, kizárólag a Fidesz diktatúráját épít tovább. Orbán Viktor járványkezelése nem más, mint ligetbeto...
2020-04-06 15:12:20
Koronavírus - Jobbik: vírusügyben lassan, üzleti ügyekben gyorsan lép a kormány
...
Orbán Viktor és a Fidesz szerinte egész héten hazudott és becsapta a magyar embereket.

Azt állították, hogy korlátlan ideig tartó teljhatalom kell Orbán Viktornak, különben nem tudják meghosszabbítani a koronavírus elleni küzdelemhez szükséges rendeleteket - fogalmazott. Hozzátette: csütörtökön a kormány és az országos tisztifőorvos már a koronavírus-törvény parlam...
2020-03-27 16:12:06
A cigányság úgy tudja: a magyarok is ingyen jutnak lakáshoz
A MAGYARORSZÁGI CIGÁNYSÁG ÚGY TUDJA, HOGY A MAGYAROK IS KIUTALÁSSAL=ingyen JUTHATTAK LAKÁSOKHOZ 1990 ELŐTT ÉS UTÁN!

EZ ÓRIÁSI TÉVHIT, MERT az 1960-as évek végére a MAGYAROKNAK MÁR NEM JUTOTT - az 1945 UTÁN A POLGÁRSÁGTÓL ELRABLOTT - úgynevezett ,,TÁRSADALMI TULAJDONBA" VETT TANÁCSI BÉRLAKÁSOKBÓL!

Az történt, hogy mire az 1945 után születet...
2020-02-06 12:56:43
Morawiecki: Putyin tudatosan hazudik a második világháború kitöréséről
... Molotov-Ribbentrop-paktum jelentőségét a második világháború kirobbantásában. A paktum titkos záradékával összhangban a Szovjetunió 1939. szeptember 17-én lerohanta Lengyelországot.
"Putyin elnök sokszor hazudott Lengyelország kapcsán. Mindig teljesen tudatosan tette ezt" - áll a Morawiecki által jegyzett dokumentumban. A lengyel miniszterelnök szerint Putyin szavait úgy kell...
2019-12-29 20:11:34
Távozásra szólította fel Matolcsy Györgyöt a Párbeszéd
... az Eurostat éveken keresztül megbízhatatlannak minősítette a magyar államadóssági és államháztartási adatokat - jelentette ki a politikus.
A kormány a közelmúltban elismerte, hogy hazudott, mert az MNB Pallas Athéné alapítványai az államháztartás részét képezik - hangsúlyozta.
Ezért vállalni kell a felelősséget, a felelősöknek pedig, Matolcsy Györggyel az élen, távozniu...
2019-10-28 11:51:13
Krónika 2. rész (napirend előtt)
... velünk?".
Az ellenzéki képviselő szerint arra jöttek rá a fővárosiak és a nagyvárosok lakói, hogy "a luxushempergő" Borkai Zsoltok "százával rohangálnak ebben az országban" a "kereszténynek hazudott" Fideszben.

MSZP: együtt készül az ellenzék 2022-re

Az ellenzéki együttműködés folytatását ígérte Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője, azt mondta, "együtt...
2019-10-21 16:15:21
1 2 3 ...................62 63 ..........94 95 .........124 125 126 
Címkék: Ujhelyi István, Matolcsy Györgyöt, Orbán Viktor, Magyar Nemzeti Bank, Korózs Lajos, Németh Athinával, Országos Mentőszolgálat, Kiss Róbert, Szabó Tímea, Orbán Viktornak, MAGYARORSZÁGI CIGÁNYSÁG ÚGY TUDJA, HOGY MAGYAROK IS KIUTALÁSSAL=ingyen JUTHATTAK LAKÁSOKHOZ, ELŐTT ÉS UTÁN, ÓRIÁSI TÉVHIT, MAGYAROKNAK MÁR NEM JUTOTT, UTÁN POLGÁRSÁGTÓL ELRABLOTT, TÁRSADALMI TULAJDONBA&#8221, VETT TANÁCSI BÉRLAKÁSOKBÓL, Pallas Athéné, Matolcsy Györggyel, Borkai Zsoltok, Tóth Bertalan, európai egészségügyi, baloldal álhíreket, járvány elleni, állami bértámogatás, különleges felhatalmazást, második világháború, egyik legsúlyosabb, ellenzéki politikus, napokban arról, magyar egészségügy, egyik legjobban, magát mentőtisztnek, teljes baloldali, ellenzék igazat, felhatalmazás csak, kormányfő egyúttal, ellenzék akadályozta, munkahelyek megvédésére, diktatúráját építi, magyar embereket, koronavírus elleni, országos tisztifőorvos, 1960-as évek, 1945 UTÁN, 1945 után, paktum titkos, lengyel miniszterelnök,
© 2013 TVN.HU Kft.