Belépés
Krónika 3. rész (közigazgatási bíróságok)
... létre.
Felidézte azt is, hogy az eredeti jogszabály elfogadása napján szerinte az ülést levezetése törvénytelen volt, ezrét úgy vélte, hogy az akkor megszavazott jogszabály is közjogilag érvénytelen.
Hangot adott aggodalmának, miszerint túl nagy hatalmat helyez az előterjesztés az igazságügyi miniszter kezébe.

Független: az intézmény nem lesz független
...
2019-03-20 13:21:33
Obstrukcióval akadályoznák ellenzékiek a munkaidőkeret-emelést
... gyakorlatilag azt jelenti, a Fidesz-KDNP bevezeti a kötelező szombati munkanapot.
Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese is úgy látja, hogy a parlamenti vita lefolyása miatt közjogilag érvénytelen lesz a jogszabály, és arról addig nem is szabadna dönteni, amíg a parlament igazságügyi bizottsága állást nem foglal a kérdésben. A bizottság azonban húzza az időt, a testület...
2018-12-10 11:51:39
Nem mi a magyarok irányítjuk az országunkat...
... meg őket újra és újra? Mennyi lecke kell még a népnek, hogy észhez térjen?

-Végül a legfontosabb!
A törvényes Magyar Köztársaság megszüntetésére tettek kísérletet, a közjogilag érvénytelen 2012-es Alaptörvénnyel , mely szerint megtévesztésül egy Magyarország névre keresztelt , jogilag nem létező magánállamot ( fantomállamot ) hoztak létre 262 országgyűlési képvisel...
2018-04-16 21:09:24
Választás 2018 - Gulyás: a nyolcéves kormányzás legnagyobb eredménye, hogy 740 ezerrel többen dolgoznak mint 20
... hozzá.
Kitért arra is, hogy a kettős állampolgárságról szóló 2004-es népszavazás jelentette "borzalom" után mára több mint egymillió új magyar állampolgár van, aki az állampolgárságon keresztül közjogilag is kapcsolódóik az anyaországához.
Ez is olyan előrelépés, amely soha nem történt volna meg, ha nem a Fidesz-KDNP került volna kormányra - közölte.
A legszegényeb...
2018-03-22 21:32:53
Orbán Viktor alaptörvénye érvénytelen. Magyarország alkotmán
... alapján lehet felszámolni, ugyanis az Alaptörvény úgy lett megírva, hogy ne lehessen az alaptörvény jogai szerint megváltoztatni. Az Alkotmány szerint viszont az Alaptörvény érvénytelen, közjogilag semmis és a létezése is egy anomália.

Tájékoztasd a polgárokat.

Soros György rájött Orbán Viktor turpisságára, ezért van a kormány célkeresztjében.

Ezek...
2018-03-19 19:17:17
Ki lehet az Orbán utáni miniszterelnök?
... és offshore vagyongyarapodásának törvényes felülvizsgálata, az igazság feltárása és eltulajdonított közpénzek esetén a vagyonelkobzás mellett.
Mind a négyen deklarálják, hogy közjogilag érvénytelennek tekintik az orbáni “alaptörvényt" és a hozzá kapcsolódóan csak a Fidesz-KDNP által megszavazott “sarkalatos" törvényeket.

Nem kell s nem i...
2018-01-08 20:43:32
Máért - Orbán: a nemzetegyesítés után következik a nemzetépítés
... közösségüket.
Közölte, több mint egymillió új magyar állampolgár van, jelezte ugyanakkor, hogy "valahol a félút környékén járhatunk", ezért célul tűzte, hogy minden magyar, aki közjogilag is a magyar közösség részévé akar válni, megtalálja ennek lehetőségét.
Azt is kérte, támogassák teljes mellszélességgel az RMDSZ közreműködésével indított Minority SafePack kezdeményezé...
2017-11-10 11:42:36
Budaházy György gondolatai egy új közjogi rendszerről
... megállapodásokat meg akarná szegni, örök átok sújtsa.

Eszerint hagyományos magyar közjogi szempontból az törvényes, ami ezzel összhangban van, ami ezzel nincs összhangban az közjogilag törvénytelen. A közjogi fejlődésünk az évszázadok alatt mindig szem előtt is tartotta ezt, és ezzel összhangban építkezett. És mi ezekkel nem mehetünk szembe!

Mit is jelent a V...
2017-07-05 23:20:54
Krónika 7. rész (azonnali kérdések, erdőtörvény)
... elfogadhatatlan a javaslat. A következő nagy értékesítendő állami vagyon az erdő lesz, és ehhez semmilyen formában nem tud az MSZP hozzájárulni - szögezte le.
Beszélt még arról is, hogy közjogilag azért van problémájuk, mert egyes szakaszok pontatlanok, hiányzik a sarkalatosság megjelölése.
Földi László, a KDNP képviselője rövid felszólalásában jelezte, hogy támogatják a...
2017-04-03 20:54:09
Kvótareferendum - Dömötör Csaba: a véleménynyilvánítás szabadsága a rongálásra nem terjed ki
... kényszerbetelepítés. A rendszerváltás óta soha, még egyetlen népszavazáson sem szavaztak ilyen egységesen, egy irányba a magyarok, ezt az akaratot kötelességünk szem előtt tartani és közjogilag, Magyarország alaptörvényében is rögzíteni - írta.
Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője az MTI-vel korábban azt közölte: pártja átragasztja a kormány népszavazással kapcsol...
2016-10-15 13:42:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
Címkék: Orbán Viktor, Budaházy György, Dömötör Csaba, Arató Gergely, Magyar Köztársaság, Soros György, Minority SafePack, Földi László, Gréczy Zsolt, Demokratikus Koalíció, magyarok irányítjuk, nyolcéves kormányzás, nemzetegyesítés után, eredeti jogszabály, ülést levezetése, akkor megszavazott, igazságügyi miniszter, kötelező szombati, parlamenti vita, parlament igazságügyi, bizottság azonban, törvényes Magyar, közjogilag érvénytelen, kettős állampolgárságról, állampolgárságon keresztül, alaptörvény jogai, kormány célkeresztjében, igazság feltárása, vagyonelkobzás mellett, négyen deklarálják, orbáni &#8220, hozzá kapcsolódóan, félút környékén, magyar közösség, közjogilag törvénytelen, közjogi fejlődésünk, évszázadok alatt, következő nagy, erdő lesz, sarkalatosság megjelölése, akaratot kötelességünk, kormány népszavazással, mellszélességgel, közreműködésével, állampolgárságon, megállapodásokat, célkeresztjében, felszólalásában, nemzetegyesítés, alaptörvényében, felülvizsgálata, elfogadhatatlan,
© 2013 TVN.HU Kft.