Belépés
A Dohány utcai zsinagógában emlékeztek a budapesti gettó felszabadítására
... kell a túlélőket, akik "halált megvető bátorsággal" néztek szembe a terrorral, és az ostrom után volt elég lelki erejük az újrakezdéshez.
Takács Szabolcs azt hangoztatta, a magyar kormány nem nyugszik bele a gyűlöletbe, és nem tűr semmilyen fenyegetést, amely a nemzet egységét és békéjét, valamint zsidó-keresztény európai kultúrát veszélyezteti - jelentette ki.
Azt mon...
2019-01-18 12:01:49
Államtitkár: "rendkívüli és egyedülálló ügy" a NATO-tagság
... térségben.
Hozzátette: noha az átalakulás éllovasainak tartottak bennünket, a dokumentumokból "kicsit az is érzékelhető, hogy Magyarországgal szemben van egy hagyományos gyanakvás", hogy a kormány "soviniszta, nacionalizmustól túlfűtött" irányba vinné el a külpolitikát, és ez annak ellenére élt, hogy a kormányzat lépései ezzel szöges ellentétben álltak.
M. Kiss Sándor, ...
2019-01-15 12:31:27
Brexit - A brit kormány a brit jogosítványok kicserélését javasolja a más EU-országokban élőknek
... jogosítvánnyal vezető autósoknak megállapodás nélküli Brexit esetén nemzetközi járművezetői engedély kiváltására lehet szükségük ahhoz, hogy az EU-tagállamokban vezethessenek.
A brit kormány az elmúlt hetekben számos hasonló, felkészítő célú tájékoztatót tett közzé megállapodás nélküli Brexit esetére.
Ezek sok minden egyéb mellett arra is felhívták a figyelmet, hogy ha...
2019-01-14 17:13:20
Brexit - Theresa May: valószínűbb a Brexit elmaradása, mint a megállapodás nélküli kilépés
... júniusában tartott népszavazáson, a helyi Brexit-párti szavazatarány messze meghaladta az országos átlagban elért szűk, 51,89 százalékos kilépéspárti többséget.
A konzervatív párti brit kormányfő a Downing Street által hétfő hajnalban ismertetett előzetes részletek szerint kijelenti beszédében: az elmúlt hetek fejleményei megmutatták, hogy a brit nagypolitika egyes szereplői ...
2019-01-14 07:04:32
A lengyel külügyminisztérium visszautasította az iráni bírálatot
... alapfeltevéseit, és arról biztosította őt, hogy nincs Irán-ellenes célzata a tanácskozásnak.
Pénteken Mohamed Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter a Twitter mikroblogon élesen bírálta a lengyel kormányt. Varsó sosem fogja lemosni magáról ezt a gyalázatot: míg Irán lengyeleket mentett a második világháborúban, a lengyel kormány most egy elkeseredett Irán-ellenes cirkusznak ad o...
2019-01-13 20:59:49
Varga Mihály: 2019-ben és 2020-ban is 8-8 százalékkal nő a minimálbér és a garantált bérminimum
... közleménye szerint a VKF 2019-re és 2020-ra is a béremeléshez hasonlóan 8 százalékban határozta meg a bérajánlás mértékét is.
Varga Mihály kiemelte, a kétéves bérmegállapodás illeszkedik a kormány és a szociális partnerek által 2016 novemberében elfogadott hatéves közteher-csökkentési és bérnövelési megállapodáshoz. A tárca a közleményében felidézte, hogy hatéves bérmegállapo...
2018-12-30 15:00:35
Kercsi incidens - Merkel és Macron az elfogott ukrán tengerészek szabadon bocsátását és a Kercsi-szoros szabad
... lövéseket is semmibe véve a Kercsi-szoros felé haladtak, amelyen az áthajózást Moszkva engedélyhez köti.
Kelet-Ukrajnában 2014 áprilisa óta zajlanak harcok oroszbarát szakadárok és ukrán kormányerők között, a konfliktus több mint 10 ezer ember életét követelte. Az ukrán kormány és a Nyugat azzal vádolja Moszkvát, hogy támogatást nyújt a lázadóknak. Oroszország ezt tagadja. A...
2018-12-28 14:29:47
Varga: jól teljesített a magyar gazdaság 2018-ban
... továbbra is erősen teljesít - mutatott rá a miniszter.
Varga Mihály kiemelte: az uniós források mellett 2019-ben is számos olyan kiírással találkozhatnak majd a vállalkozások, amelyeket a kormány hazai forrásból finanszíroz.
Ennek egy része már az Ipar 4.0-hoz, a robotizációhoz, a digitalizációhoz kötődik. A másik részét olyan vállalkozásoknak biztosítják, amelyek kiszo...
2018-12-27 20:59:58
Brexit - Brit nagyvállalkozó: csődközeli helyzetbe sodorná Nagy-Britanniát a kemény Brexit
... kijelentette: Theresa May miniszterelnök is elismerte, hogy ha Nagy-Britannia az ő Brexit-stratégiája alapján lépne ki az EU-ból, az sem járna a brit EU-tagsághoz mérhető előnyökkel, és a kormányfő is azt vallja, hogy "a kemény Brexit teljes katasztrófa lenne" a brit nép számára.
Branson szerint a kemény Bexit a Virgin-csoport több tagvállalatát is "megtorpedózná", és hatalma...
2018-12-14 13:52:42
Vb-2018 - Medvegyev: Oroszországnak 200 milliárd rubel nyereséget hozott a vb
...
Medvegyev ezt arra a kérdésre válaszolva mondta, hogy nem lett-e volna jobb a vb-vel kapcsolatos kiadásokat szociális szükségletek kielégítésére fordítani. A kormányfő szerint a rendezésből származó nyereség közgazdászok számításai szerint 200 milliárd rubel volt, mintegy 650 milliárd rubel - az orosz nyugdíjrendszer egyhavi kiadásainak megfelelő - ráfordítás után.
Úgy v...
2018-12-06 14:53:03
1 2 3 ........................150 151 ............225 226 ............299 300 301 
Címkék: Theresa May, Varga Mihály, Takács Szabolcs, Kiss Sándor, Downing Street, Pénteken Mohamed Dzsavád Zaríf, budapesti gettó, brit kormány, brit jogosítványok, megállapodás nélküli, iráni bírálatot, garantált bérminimum, elfogott ukrán, magyar gazdaság, kemény Brexit, ostrom után, magyar kormány, nemzet egységét, átalakulás éllovasainak, hagyományos gyanakvás, kormányzat lépései, elmúlt hetekben, helyi Brexit-párti, országos átlagban, konzervatív párti, elmúlt hetek, brit nagypolitika, lengyel kormányt, második világháborúban, lengyel kormány, elkeseredett Irán-ellenes, béremeléshez hasonlóan, bérajánlás mértékét, kétéves bérmegállapodás, szociális partnerek, közleményében felidézte, áthajózást Moszkva, konfliktus több, ukrán kormány, uniós források, kormány hazai, digitalizációhoz kötődik, másik részét, brit EU-tagsághoz, kemény Bexit, kérdésre válaszolva, vb-vel kapcsolatos, kormányfő szerint, rendezésből származó, orosz nyugdíjrendszer, digitalizációhoz, visszautasította, vállalkozásoknak,
© 2013 TVN.HU Kft.