Belépés
Lengyel elnökválasztás - Áder: Közép-Európa kiemelkedő szerepet játszik az EU hatékonyságának fokozásában
... gratulál ahhoz, hogy a lengyel polgárok - komoly választási küzdelmet követően - ismét bizalmat szavaztak Andrzej Dudának, és államfőként a következő években is folytathatja felelősségteljes munkáját.
Áder János üdvözölte azt is, hogy az elkövetkező években együtt munkálkodhatnak tovább a szoros barátságon alapuló magyar-lengyel kapcsolatok gazdagításán.
Úgy vélte, eddig...
2020-07-13 18:02:04
Krónika 6. rész (azonnali kérdések, napirend után)
... v...
2020-07-13 17:52:39
Szijjártó: csak az erős nemzeti identitású nemzetek lehetnek sikeresek
... történetét, interaktív panelek, látványos filmek, animációk és projektoros vetítések segítségével, továbbá egy mai szerzetesi szobában ismertetik a monostor tizenegy lakójának mindennapi munkáját, szokásait.
Tóthné Szlavkovszky Mariann kurátor a megnyitón úgy fogalmazott: a kiállítás a találkozásokról szól, a tárlat anyagában a természet, a hit és a történelem találkozik....
2020-07-10 17:52:34
Koronavírus - Semjén: pótolhatatlan a karitatív szervezetek tevékenysége
...
Semjén Zsolt a fogadáson, amelyen a kormány megköszönte a karitatív szervezetek koronavírus-járvány idején végzett munkáját, illetve az adományozok felajánlásait, kiemelte: a magyar állam egy járvány idején képes lezárni az országhatárokat, tud egészségügyi intézkedéseket hozni és lélegeztetőgépeket beszerezni, meg tudja szervezni az ország ellátását, de a segítséget személye...
2020-07-09 18:12:39
Szijjártó: Somogy megyében 39 vállalat 16,5 milliárd forintos fejlesztést hajt végre
... nehéz gazdasági helyzetben is fejlesztésekről, beruházásokról döntenek, miközben a nemzetközi hírek csődökről, leépítésekről szólnak.
Rámutatott: a magyar gazdaság a magyar emberek munkájától lesz sikeres, amihez munkahelyek kellenek. Tíz évvel ezelőtt is ez húzta ki Magyarországot a nehéz helyzetből, nem a kiszolgáltatottsághoz vezető nemzetközi hitelek - fogalmazott a minis...
2020-07-08 16:12:16
ITM-államtitkár: erősödnek a magyar vállalkozások
...
Schanda Tamás emlékeztetett: a koronavírus megjelenése 10 éves munka eredményeit sodorta veszélybe, de a magyar kormány időben meghozta a gazdaságvédelmi intézkedéseket. Az első döntések a munkahelyek megtartását szolgálták, és elősegítették, hogy a vállalkozások átvészelhessék a nehéz időszakot - jegyezte meg.
Jelenleg a munkahelyek megvédése és újak léterehozása a legf...
2020-07-08 15:22:33
ITM: Magyarország élen jár az uniós fogyasztóvédelemben
... közzé a veszélyes termékek list...
2020-07-08 11:41:27
Hongkongi kormányzó: titkosítják az új nemzetbiztonsági bizottság munkáját
...
A CGTN kínai nemzetközi hírcsatorna által közvetített sajtóértekezleten a hongkongi kormányzó elmondta: bár az elnöklete alatt működő bizottság első, hétfői ülése után közleményt adtak ki, a továbbiakban a munkát zárt ajtók mögött, a részletek nyilvánosságra hozatala nélkül folytatják majd.
Az új nemzetbiztonsági bizottság a hongkongi politika kidolgozását, az ottani he...
2020-07-07 08:00:55
Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
... munkahelymegtartó támogatásoknál mindegy, ki kapja azt.
Közölte: nem helyes a munkanélküliség kérdésében összevissza beszélni, és azt állítani, hogy félmillió ember vesztette el a munkáját, tájékozatlanságról tesz tanúbizonyságot.
A járvány kitörése előtt 4,5 millió ember dolgozott, most 4 millió 370 ezer, vagyis 130 ezerrel kevesebben - mutatott rá.
Megerősítette...
2020-06-29 15:23:04
Koronavírus - DK: a kormány nem akar munkahelyeket teremteni az állásukat elveszítőknek
... online sajtótájékoztatóján emlékeztetett, május első felében Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta, hogy az azt megelőző időszakban valamivel több, mint 160 ezer ember veszítette el a munkáját, de az érintetteknek munkalehetőséget fognak adni. Arató Gergely hozzátette: a kormányfő akkor többek között azt mondta, hogy az állami cégek kaptak olyan feladatokat, amelyekhez új emberek...
2020-06-29 15:14:52
1 2 3 ....................246 247 ..........369 370 ..........491 492 493 
Címkék: Andrzej Dudának, Áder János, Tóthné Szlavkovszky Mariann, Semjén Zsolt, Schanda Tamás, Orbán Viktor, Arató Gergely, erős nemzeti, karitatív szervezetek, magyar vállalkozások, állásukat elveszítőknek, lengyel polgárok, következő években, elkövetkező években, szoros barátságon, monostor tizenegy, találkozásokról szól, tárlat anyagában, történelem találkozik, kormány megköszönte, adományozok felajánlásait, magyar állam, járvány idején, ország ellátását, segítséget személye, nemzetközi hírek, magyar gazdaság, magyar emberek, nehéz helyzetből, koronavírus megjelenése, magyar kormány, gazdaságvédelmi intézkedéseket, első döntések, munkahelyek megtartását, vállalkozások átvészelhessék, nehéz időszakot, munkahelyek megvédése, veszélyes termékek, hongkongi kormányzó, elnöklete alatt, munkát zárt, részletek nyilvánosságra, hongkongi politika, munkanélküliség kérdésében, járvány kitörése, érintetteknek munkalehetőséget, kormányfő akkor, állami cégek, nemzetbiztonsági, felelősségteljes, munkalehetőséget,
© 2013 TVN.HU Kft.