Belépés
Asztalitenisz-vb - Az ITTF elnöke szerint Budapest nagyszerű házigazda lesz
... közvetítéssel több százmillió nézőhöz fogunk eljutni, remek alkalom ez arra, hogy megmutassuk magunkat a világnak" - mondta Szabó Tünde. Emlékeztetett: a magyar kormány 2010 óta kiemelt stratégiai ágazatként tekint a sportra, s az volt a céljuk, hogy 2020-ra ne legyen olyan sportág, amelyben Magyarország ne tudná megrendezni a csúcseseményt.
"Örülünk, hogy asztaliteniszben ez...
2019-04-19 13:31:20
EP-választás - LMP: közös európai klímavédelemre van szükség
... de a környezetszennyező vállalatokat nagyobb közteher fizetésére kötelezik.
Ide sorolta azokat a multinacionális nagyvállalatokat, elsősorban az autógyárakat, amelyek a kormány stratégiai partnerei.
Az LMP "keményen megadóztatná" azokat, akik zöldterületek rovására létesítenek ipari parkot, akik erdőket vágnak ki. "Fizessenek a szennyezők!" - hangsúlyozta.
Kanász-Na...
2019-04-18 14:01:18
Moszkva támogatni fogja Kubát és Venezuelát az amerikai szankciókkal szemben
... országai elleni "illegitim" szankciós és más eszközökkel való fellépése miatt.
"Mindez elfogadhatatlan. Ennek ellen fogunk állni. Venezuela és Kuba szövetségesünk a térségben, stratégiai partnerünk. Mindent megteszünk, ami tőlünk függ, hogy érezzék támogatásunkat" - hangoztatta a helyettes tárcavezető.
A diplomata John Bolton amerikai nemzetbiztonsági tanácsadónak arra ...
2019-04-18 12:11:14
EP-választás - Európában a magyar mezőgazdaság növekedési üteme a második legnagyobb
...
Font Sándor megjegyezte: "volt honnan feljönni" ilyen magas szintre, mert elődeik "nagyon romos állapotokat" hagytak maguk után, nem tekintették stratégiai partnernek a mezőgazdaságot.
Kiemelte: a fejlődéshez kellett a 2010-es kormányváltás és a stratégiai partnerség a gazdakörökkel, az újjáalakult Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával.
Szavai szerint "egy új közös gon...
2019-04-17 21:43:03
Izraelben ajándékként fogadták purim ünnepére Trump bejelentését a Golánról
... neki személyesen, telefonon is.
"52 év után eérkezett az idő, hogy az Egyesült Államok teljes mértékben elismerje Izrael szuverenitását a Golán-fennsík felett, amely létfontosságú stratégiai és biztonsági fontossággal bír Izrael Állam, és a térség számára" - közölte az amerikai elnök.
Chaim Rokeach, a Golán-fennsík önkormányzatának vezetője is purimi ajándéknak nevezte ...
2019-03-21 20:32:09
ITM: elkészült a magyar 5G Stratégia szakmai tervezete
... a potenciális üzleti felhasználók bevonásával elelvégzett intenzív munka alapozta meg. Az állami szereplők részvételével most az érdekek egyeztetése, a tapasztalatok megosztása és a stratégiai döntések előkészítése zajlik. Az 5G Stratégia szakmai tervezetét a fórumon megfogalmazott javaslatok figyelembe vételével véglegesítik, elfogadásáról a kormány dönthet majd - áll a közlemény...
2019-03-21 18:22:04
EU-csúcs - Megkezdődött az uniós tagállamok kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozója
... esedékes jelenlegi határidejét. Az unióban maradó tagállamok vezetői már jelezték, hogy hivatalos brit bejelentés esetén fontolóra veszik a javaslatot.
Az uniós vezetők pénteken stratégiai menetrendet készítenek az egységes piac, a tőkepiaci unió, valamint a digitális politika, az iparpolitika és a kereskedelempolitika továbbfejlesztéséről. .
Az Európai Tanács megbeszélé...
2019-03-21 16:11:44
Oroszlán és Sas - A harmincéves háború 1618-1648
... koronától. Az összeköttetés Németalfölddel már régen elveszett, mivel a tengeri utakat a hollandok tartották ellenőrzés alatt, a franciák pedig Breisachot, Val Telline pedig már elveszítette stratégiai jelentőségét.

A "kardinál infáns" volt az egykori nagy spanyol aranybirodalom egyetlen szilárd pontja, aki szakadatlan harcban verte vissza a hollandokat, de nem tudott m...
2019-03-21 09:20:44
Putyin a vezetőváltás utáni kazah politika folytonosságára számít
... táviratban üdvözölte Kazahsztán szerdán hivatalba lépett új elnökét, Kaszim-Zsomart Tokajevet, és olyan tapasztalt államférfinak nevezte a politikust, aki nagyban hozzájárult az orosz-kazah stratégiai partneri és szövetségesi viszony megerősítéséhez, valamint "a kölcsönösen előnyös integrációs folyamatok előmozdításához az eurázsiai térségben". Kifejezte meggyőződését, hogy a kéto...
2019-03-20 14:41:24
Hetvenöt éve szállta meg hazánkat a náci Németország
... kezdte a keleti fronton harcoló magyar csapatok visszavonását a Kárpátok vonaláig, és ,,békekeresőket" küldött a szövetségesekhez.
- Kállay és Horthy Miklós kormányzó stratégiai célja a szuverenitás megőrzése volt, egybekötve a háború utáni határok kérdésével, de ódzkodtak a németekkel való nyílt szembefordulástól. Ez kétségkívül kockázatos lett volna: Németország ...
2019-03-20 09:27:50
1 2 3 ....................251 252 ...........377 378 ..........501 502 503 
Címkék: Szabó Tünde, John Bolton, Font Sándor, Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával, Egyesült Államok, Izrael Állam, Chaim Rokeach, Európai Tanács, Kaszim-Zsomart Tokajevet, Horthy Miklós, amerikai szankciókkal, magyar mezőgazdaság, második legnagyobb, uniós tagállamok, harmincéves háború, vezetőváltás utáni, náci Németország, magyar kormány, multinacionális nagyvállalatokat, kormány stratégiai, helyettes tárcavezető, diplomata John, fejlődéshez kellett, 2010-es kormányváltás, stratégiai partnerség, újjáalakult Nemzeti, térség számára, amerikai elnök, potenciális üzleti, állami szereplők, érdekek egyeztetése, tapasztalatok megosztása, stratégiai döntések, fórumon megfogalmazott, kormány dönthet, unióban maradó, uniós vezetők, egységes piac, tőkepiaci unió, digitális politika, összeköttetés Németalfölddel, tengeri utakat, hollandok tartották, franciák pedig, egykori nagy, orosz-kazah stratégiai, kölcsönösen előnyös, eurázsiai térségben, keleti fronton, szuverenitás megőrzése, háború utáni, németekkel való,
© 2013 TVN.HU Kft.