Belépés
Köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé!
... bevándorló, egészségügyi fenyegetést jelent Magyarország számára, amit meg kell akadályozni.

Önkéntes részvétel nélkül semmilyen védekezés nem lehet sikeres

A kormányfő pénteken, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában azt mondta, hogy önkéntes részvétel nélkül semmilyen védekezés nem lehet sikeres.
Egy ország védekezésének minős...
2020-08-09 08:41:28
Több ezer sérült a bejrúti robbanásban + videó
... állítólagos átszivárgási kísérletét. Ráadásul a héten várható ítélet azoknak a gyanúsítottaknak az ügyében, akit Rafik Haríri egykori miniszterelnök 2005-ös meggyilkolásával vádolnak. A volt kormányfőt egy kisteherautóba rejtett pokolgéppel ölték meg. A merényletért Szíriát hibáztatták, de egyes feltételezések szerint a Hezbollahnak is köze lehetett halálához.


Has...
2020-08-05 22:00:57
Libanon gyászol: legalább 100 halottja és 4000 sebesültje ..
... gázok lehetnek a levegőben.
Kedd késő estére összehívott rendkívüli ülésén a Legfőbb Védelmi Tanács nyilvánította katasztrófa sújtotta várossá Bejrútot, és a testület azt javasolta a kormánynak, hogy szerdán hirdessen ki rendkívüli állapotot két hétre. Az egészségügyi miniszter közlése szerint sokan eltűntek, keresésüket a romba dőlt épületekben és a törmelék alatt nagyon neh...
2020-08-05 13:18:23
Bejrútot katasztrófa sújtotta várossá nyilvánították
... négyezer sérültről.
Kedd késő estére összehívott rendkívüli ülésén a Legfőbb Védelmi Tanács nyilvánította
katasztrófa sújtotta várossá Bejrútot, és a testület azt javasolta a kormánynak, hogy szerdán hirdessen ki rendkívüli állapotot két hétre.
Az egészségügyi miniszter közlése szerint sokan eltűntek, keresésüket a romba dőlt épületekben és a törmelék alatt nagyon n...
2020-08-05 13:11:01
Megkezdődtek a reformátusok Bárka táborai a Balatonnál
... fiatalokért felelős helyettes államtitkára úgy fogalmazott: jó látni, hogy a Magyarországi Református Egyház mekkora hangsúlyt fektet az élménypedagógiai módszerekre és az esélyteremtésre. Ez a kormány számára is prioritás, ezért is támogatja 800 millió forinttal a programsorozatot - fűzte hozzá.
Gér András, a Magyarországi Református Egyház zsinati tanácsosa elmondta: a koro...
2020-08-04 14:32:08
Meghirdették a tanodák működtetését segítő pályázatot
... Katalin, a tárca társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára a Nógrád megyei Etesen kedden tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a pályázatot hazai forrásból finanszírozzák, a kormány 2019 óta a központi költségvetésből biztosítja a tanodák működését.
Jelenleg 191 tanoda működik az országban. 2010 előtt 60, főleg civilek és egyházak által fenntartott tanoda vol...
2020-08-04 13:42:18
Százszázalékos lett három napelempark pályázati támogatása Pécsen
... feltétele, hogy jó tervek álljanak rendelkezésre, hatékony lobbit működtessünk és sikeres legyen a megvalósítás" - fogalmazott Hoppál Péter.
Az országgyűlési képviselő szavai szerint a kormány a pécsiek első számú partnere, a kormányon múlik Pécs zöldebbé tétele, előre haladása a klímavédelemben és a kormányon múlt az elektromos buszpark beszerzésének százszázalékos támogatás...
2020-08-04 12:21:44
Béremelést sürget a postai dolgozóknak az LMP
... emlékeztetett: a postai dolgozók korábban 15 százalékos béremelést kértek, a Magyar Posta Zrt. azonban azt közölte, hogy erre az európai uniós szabályozások miatt nincs lehetőség.
A magyar kormány az ügyben megpróbál az EU háta mögé bújni, pedig Orbán Viktor "folyamatos szabadságharcot vív" az Európai Unióval - mondta Csárdi Antal.
Itt a lehetőség, hogy a kormányfő való...
2020-08-04 12:11:35
MSZP: nem hagyjuk, hogy a Fidesz gyarmatosítsa a Balatont!
... diktátumot", és "gyávaságból" nem engedte, hogy az emberek népszavazáson mondjanak véleményt.
Megjegyezte: az elmúlt tíz évben csak olyan népszavazás volt Magyarországon, amelyet a kormány rendelt meg, mert a Nemzeti Választási Bizottság tagjainak többsége "Fidesz-katona", így nem lehet olyan referendumot tartani, amely kellemetlen a hatalomnak.
Hangsúlyozta: négy éve ...
2020-08-04 11:31:43
ITM: közel 25 ezer fővel csökkent az álláskeresők száma
... közül a kereskedelemben, a turizmus-vendéglátásban és a feldolgozóiparban is a többszörösére emelkedett a bejelentett új álláshelyek száma.
Bodó Sándor hozzátette, a gyors és célzott kormányzati intézkedéseknek köszönhetően érdemben sikerült csökkenteni az álláskeresők számát, miközben az elhelyezkedetteké a múlt héten már a 20 ezret közelítette.
A Gazdaságvédelmi akció...
2020-08-04 08:31:06
1 2 3 ..........3153 3154 .....4730 4731 ......6306 6307 6308 
Címkék: Kossuth Rádió Jó, Rafik Haríri, Legfőbb Védelmi Tanács, Magyarországi Református Egyház, Hoppál Péter, Magyar Posta Zrt, Orbán Viktor, Európai Unióval, Csárdi Antal, Nemzeti Választási Bizottság, Bodó Sándor, bejrúti robbanásban, reformátusok Bárka, tanodák működtetését, postai dolgozóknak, álláskeresők száma, kormányfő pénteken, ország védekezésének, héten várható, volt kormányfőt, kisteherautóba rejtett, merényletért Szíriát, egészségügyi miniszter, romba dőlt, törmelék alatt, élménypedagógiai módszerekre, kormány számára, tárca társadalmi, pályázatot hazai, kormány 2019, központi költségvetésből, tanodák működését, országgyűlési képviselő, pécsiek első, kormányon múlik, kormányon múlt, elektromos buszpark, postai dolgozók, európai uniós, magyar kormány, ügyben megpróbál, kormányfő való, emberek népszavazáson, kormány rendelt, többszörösére emelkedett, álláskeresők számát, múlt héten, programsorozatot, gyanúsítottaknak, élménypedagógiai, meggyilkolásával, esélyteremtésre, intézkedéseknek,
© 2013 TVN.HU Kft.