Belépés
Tőzsde - Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek
... értékesítése júliusban.
Javította a hangulatot az is, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden bejelentette, bejegyezték a Covid-19 betegség elleni védőoltást. Putyin az orosz kormány tagjaival folytatott videokonferencián hangsúlyozta, hogy a világon először jegyeztek be oltóanyagot az új koronavírusos fertőzés ellen. Az orosz államfő szerint a vakcina hatékony és tartós im...
2020-08-12 07:20:11
Koronavírus - Putyin bejelentette az első orosz Covid-19-vakcina bejegyzését
...
Putyin az orosz kormány tagjaival folytatott videokonferencián hangsúlyozta, hogy a világon először jegyeztek be oltóanyagot az új koronavírusos fertőzés ellen. Az orosz államfő szerint a vakcina hatékony és tartós immunitást alakít ki a szervezetben "és minden szükséges ellenőrzésen átment". Közölte, hogy egyik lánya is megkapta az oltást.
"Meg kell kezdenünk a vakcina ...
2020-08-12 07:04:57
Koronavírus - Romániában újabb 30 napra meghosszabbították a veszélyhelyzetet
... várják: amint hatályba lép az új karanténtörvény, a kormány kiegészíti a veszélyhelyzetről szóló határozatát - ígérte Orban.
Szerdán Klaus Iohannis államfő is egyeztetett a kormány tagjaival a járványügyi helyzetről. Az elnök ezt követően azt mondta: bár nagyon aggasztó a helyzet, nem mondanak le a gazdaságélénkítő program folytatásáról.
Romániában szerdán - mint ahogy a...
2020-07-15 20:47:14
Koronavírus - Tánczos Barna szenátornál is kimutatták a fertőzést
... vonult Ludovic Orban román miniszterelnök, a kormány több tagja, a PNL állandó bizottsága és szenátusi frakciója, miután a fertőzött az előző napokban kapcsolatba került ezen testületek tagjaival.
Constantin Avramról, az ellenzéki ALDE képviselőjéről két hete derült ki, hogy koronavírusos.
Tánczos Barna a bukaresti szenátus eheti ülésein online vett részt, szavazatait pe...
2020-07-11 10:31:23
MSZP: már nyáron kezdődjenek meg az ellenzéki egyeztetések a következő választásra!
...
Az ellenzéki politikus az MSZP elnökségének tagjaival, az elnökség ülése után tartott, a párt Facebook-oldalán követhető online tájékoztatón közölte, az MSZP célja a következő választáson, hogy kormány-, valamint korszakváltás legyen. A párt készen áll az ellenzéki tárgyalásokra és elkészítette Újjáépítés című programját is - tette hozzá.
Közölte, az egyeztetéseken meg k...
2020-06-24 17:27:40
Csaknem kilenc év börtönre ítélték Törökországban az amerikai főkonzulátus egyik török alkalmazottját
... alátámasztaná, azt kívánják, hogy egy fellebbviteli bíróság gyorsan semmisnek minősítse azt.
Ankara a korrupciós botrányt követően szisztematikus fellépést hirdetett a gülenista mozgalom tagjaival és támogatóival szemben, de a tisztogatás a puccskísérlet után új lendületet vett és még napjainkban is tart. A hatóságok az elmúlt években százezreket vettek őrizetbe, tízezreket z...
2020-06-11 15:52:16
Koronavírus - Az amerikai emberi jogok helyzetét kritizálta egy kínai szervezet
... alakulásáért. Washington emellett rendszeresen bírálja Kínát az emberi jogok helyzete miatt is, az utóbbi id...
2020-06-11 09:41:46
Koronavírus - Johnson: szombattól az egyedül élők otthonukban is találkozhatnak másokkal
... enyhítette tovább szerdán ismertetett lépésével a brit kormány úgy, hogy az egyszemélyes háztartásokban élők, illetve a kiskorúakat egyedül nevelő szülők egy másik, kijelölt háztartás tagjaival tartósan együtt lehetnek a két háztartás valamelyikén belül, zárt térben is úgy, mintha folyamatosan együtt élnének.
A háztartások azonban ezekben az esetekben sem váltogathatók, egy-e...
2020-06-10 21:53:44
Koronavírus - A román kormány meghosszabbítaná a veszélyhelyzetet
...
A veszélyhelyzet meghosszabbításának szándékát Klaus Iohannis jelentette be kedden, a kormány tagjaival folytatott tanácskozása után. Az államfő közölte: június 15-től engedélyeznék a nagy bevásárlóközpontok, a kültéri medencék, az edzőtermek megnyitását, és a magán rendezvények engedélyezett létszámát zárt térben húszra, a szabadban pedig ötvenre növelnék.
Iohannis szer...
2020-06-09 15:52:52
A Fehér Ház nem kommentálja az esetleges amerikai csapatcsökkentést Németországban
... Tanács telekonferenciáján vett ré...
2020-06-09 07:04:03
1 2 3 .........32 33 .....48 49 ....63 64 65 
Címkék: Tánczos Barna, Fehér Ház, Vlagyimir Putyin, Szerdán Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Constantin Avramról, Klaus Iohannis, vezető nyugat-európai, első orosz, ellenzéki egyeztetések, következő választásra, amerikai főkonzulátus, amerikai emberi, kínai szervezet, egyedül élők, román kormány, esetleges amerikai, orosz kormány, világon először, orosz államfő, vakcina hatékony, kormány kiegészíti, veszélyhelyzetről szóló, kormány tagjaival, járványügyi helyzetről, gazdaságélénkítő program, kormány több, előző napokban, ellenzéki ALDE, bukaresti szenátus, ellenzéki politikus, elnökség ülése, párt Facebook-oldalán, következő választáson, párt készen, ellenzéki tárgyalásokra, fellebbviteli bíróság, korrupciós botrányt, gülenista mozgalom, puccskísérlet után, elmúlt években, emberi jogok, brit kormány, egyszemélyes háztartásokban, kiskorúakat egyedül, háztartások azonban, államfő közölte, kültéri medencék, edzőtermek megnyitását, magán rendezvények, szabadban pedig, veszélyhelyzetet, meghosszabbítaná,
© 2013 TVN.HU Kft.