Belépés
Fekete-Győr András bohócot csinál magából – Schiffer A
... ellenzéki összefogás győzelmét - egyszerű többséggel - már most tényként kezeli. Ennek megfelelően szabtak a momentumosok olyan forgatókönyvet, amelynek egyik eleme, hogy az új kormány megalakítására szóló megbízást egyenesen kikényszerítsék a köztársasági elnöknél.

Erről is megkérdeztük Schiffer Andrást, aki a Mandinernek nyilatkozva előrebocsátotta: a 2022...
2021-03-19 20:30:17
Fekete-Győr András bohócot csinál magából – Schiffer A
... ellenzéki összefogás győzelmét - egyszerű többséggel - már most tényként kezeli. Ennek megfelelően szabtak a momentumosok olyan forgatókönyvet, amelynek egyik eleme, hogy az új kormány megalakítására szóló megbízást egyenesen kikényszerítsék a köztársasági elnöknél.

Erről is megkérdeztük Schiffer Andrást, aki a Mandinernek nyilatkozva előrebocsátotta: a 2022...
2021-03-19 20:29:51
Csodaszép múzeummá válik a Kelenföldi állomás öreg épülete
... másfél évszázados múltjához méltó funkcióval újítsa meg a műemléki védettség alatt álló Kelenföldi indóház épületét." - mondta el Vitézy Dávid, múzeumunk főigazgatója.
A Kormány kedd este megjelent rendelete kiemelt beruházássá minősítette a Kelenföld indóház megmentését a Közlekedési Múzeum által előkészített tervek nyomán és rendelkezett az építési engedélyezés ...
2021-02-11 14:20:24
A gyásznap előestéjén.. Az aradi vértanúk napja -
... előestéjén..
Az aradi vértanúk napja - Nemzeti gyásznap
1849. október 6-án végezték ki Aradon a magyar szabadságharc 13 honvédtábornokát, Pesten pedig Batthyány Lajost, az első magyar felelős kormány miniszterelnökét.
Az 1848-1849-es szabadságharc leverését kegyetlen megtorlás követte. A közkatonák amnesztiát kaptak ugyan, de sokukat besorozták a császári seregbe, a...
2020-10-05 20:24:54
Így árusították ki Gyurcsányék a Balatont
... Olga is emlékezetkiesésben szenved. Segítünk neki. A felsorolt magántulajdonban lévő kempingek, kikötők, szállodák régóta nem mindenkié. És a helyzet az, hogy a Balaton-partot nem az Orbán-kormány árusította ki. A tó körüli állami és önkormányzati érdekeltségeket a 2000-es évek elején vásárolták fel zavaros tulajdonosi hátterű, részben külföldi érdekeltségű cégek, cégcsoportok, am...
2020-08-20 19:00:31
Béremelést sürget a postai dolgozóknak az LMP
... emlékeztetett: a postai dolgozók korábban 15 százalékos béremelést kértek, a Magyar Posta Zrt. azonban azt közölte, hogy erre az európai uniós szabályozások miatt nincs lehetőség.
A magyar kormány az ügyben megpróbál az EU háta mögé bújni, pedig Orbán Viktor "folyamatos szabadságharcot vív" az Európai Unióval - mondta Csárdi Antal.
Itt a lehetőség, hogy a kormányfő való...
2020-08-04 12:11:35
Genovában az új híd avatása az áldozatok nevének felolvasásával kezdődött
...
Giuseppe Conte kormányfő kijelentette, az új genovai híd a "talpra állni képes Olaszország szimbóluma".
Az avatási ünnepség az olasz himnusszal kezdődött, és ezután olvasták fel a 43 áldozat nevét. Ezt három perces csend követte.
A genovai védőszent Szent Györgyről elnevezett új hídon tartott avatón mintegy ötszázan vettek részt, köztük az olaszországi és a genova...
2020-08-03 19:33:19
EU-csúcs - Nincs még megállapodás, hétfőn is folytatódik az uniós csúcstalálkozó
...
Az Európai Tanács elnökének szóvivője, Barend Leyts hétfőn arról tájékoztatta a sajtót, hogy a tagállamok vezetői két-, illetve többoldalú megbeszélésekkel kezdik a csúcstalálkozó negyedik napját, majd - leghamarabb délután négy órakor - ismét összeülnek huszonhetes körben.
Az értekezlet első napján, pénteken a résztvevők délelőtt tíz órától folyattak plenáris megbeszélé...
2020-07-20 08:21:13
Lánchíd - BKK-vezérigazgató: az igazgatóság a jövő héten remélhetőleg jóváhagyja a közbeszerzést
... Lánchíd felújítása kilenc éve várat magára, az első jelentés 2011-ben készült el, ez arról szólt, hogy a rekonstrukció nem várhat tovább. A felújítás tervei 2014-ben elkészültek, a fővárosi önkormányzat túl van néhány sikertelen közbeszerzési eljáráson - emlékeztetett.
Közölte, a városvezetés kényszerű okokból csak a híd felújítása "mellett tette le a voksát", a villamos-alul...
2020-07-17 18:13:29
Koronavírus - Horvátországban és Szlovéniában mérséklődött a hétvégén az új fertőzöttek száma
... bevezetik a Covid-19 kontaktkövető alkalmazást. Az erről szóló törvényt a parlament a hét végén fogadta el. A korábbi bejelentésekkel ellentétben azonban teljesen önkéntes alapú lesz. A kormány korábbi tervei szerint az applikáció letöltése kötelező lett volna azok számára, akiknek a fertőzés miatt karanténba kell vonulniuk.
A tárcavezető kiemelte: az alkalmazás egyetlen célj...
2020-07-13 16:12:34
1 2 3 ................103 104 ........155 156 ........205 206 207 
Címkék: Fekete-Győr András, Schiffer, Schiffer Andrást, Vitézy Dávid, Közlekedési Múzeum, Batthyány Lajost, Magyar Posta Zrt, Orbán Viktor, Európai Unióval, Csárdi Antal, Giuseppe Conte, Szent Györgyről, Európai Tanács, Barend Leyts, gyásznap előestéjén, aradi vértanúk, postai dolgozóknak, áldozatok nevének, uniós csúcstalálkozó, jövő héten, momentumosok olyan, köztársasági elnöknél, műemléki védettség, építési engedélyezés, magyar szabadságharc, első magyar, 1848-1849-es szabadságharc, közkatonák amnesztiát, császári seregbe, felsorolt magántulajdonban, 2000-es évek, postai dolgozók, európai uniós, magyar kormány, ügyben megpróbál, kormányfő való, avatási ünnepség, olasz himnusszal, genovai védőszent, tagállamok vezetői, csúcstalálkozó negyedik, értekezlet első, résztvevők délelőtt, első jelentés, felújítás tervei, fővárosi önkormányzat, városvezetés kényszerű, erről szóló, korábbi bejelentésekkel, kormány korábbi, applikáció letöltése, fertőzés miatt, tárcavezető kiemelte, alkalmazás egyetlen, magántulajdonban,
© 2013 TVN.HU Kft.