Belépés
Megszavazta a koszovói parlament a kormány ellen benyújtott bizalmatlansági indítványt
... Önrendelkezés (Vetevendosje) koalíciós partnere, a Koszovói Demokrata Szövetség (LDK) terjesztette be, és végül a 120 tagú törvényhozás 82 képviselője támogatta.
A két párt már a kormányalakítás körülményeiről is több hónapos egyeztetés után tudott csak megegyezni, s az új típusú koronavírus-járvány repedéseket okozott az egyébként is üveglábakon álló megállapodáson.
Al...
2020-03-25 23:53:58
Bizalmatlansági szavazást kezdeményez a koszovói kormány ellen a kisebbik koalíciós partner
...
A kormány két nagy pártja, a miniszterelnök vezette Önrendelkezés (Vetevendosje) és az LDK már a kormányalakítás körülményeiről is több hónapos egyeztetés után tudott megegyezni, és a koronavírus-járvány repedéseket okozott az egyébként is üveglábakon álló megállapodáson.
Albin Kurti menesztette a belügyminisztert szerdán, mert nem tudtak egyetértésre jutni arról, hogyan...
2020-03-19 13:22:14
1 
Címkék: Koszovói Demokrata Szövetség, Albin Kurti, koszovói parlament, kormány ellen, koszovói kormány, kisebbik koalíciós, kormányalakítás körülményeiről, miniszterelnök vezette, belügyminisztert szerdán, belügyminisztert, bizalmatlansági, kormányalakítás, körülményeiről, megállapodáson, miniszterelnök, önrendelkezés, egyetértésre, vetevendosje, terjesztette, törvényhozás, koronavírus, képviselője, megszavazta, kezdeményez, menesztette, repedéseket, üveglábakon, indítványt, benyújtott, megegyezni, egyeztetés, koalíciós, szavazást, egyébként, támogatta, parlament, demokrata, szövetség, kisebbik, koszovói, partnere, okozott, hónapos, járvány, szerdán, kormány, vezette, partner, tudott, hogyan, tudtak, pártja, típusú, albin, végül, ellen, jutni, kurti, arról,
© 2013 TVN.HU Kft.