Belépés
Határozatképtelenség miatt a költségvetési bizottság nem tárgyalt a januári nyugdíjkifizetésről
... jogosultakhoz, a kormány pedig azóta adós maradt a magyarázattal.
A bizottság elnöke az ülésen felolvasta Szűcs Lajosnak, a bizottság fideszes alelnökének levelét, amelyben jelezte, hogy a kormánypárti képviselők a keddi ülésen nem kívánnak részt venni, mert a meghívóban szereplő javaslat okafogyottá vált, a nyugdíjak elutalása január 11-én, határidőre megtörtént.
Az ülé...
2019-01-22 14:11:57
DK: Magyarországon diktatúra van
... tette hozzá.
Vadai Ágnes kiemelte: egyféle törvény létezik, a törvény mindenkire egyformán vonatkozik.
A politikus hangsúlyozta: ezek után az ügyészség felelőssége az, ha a kormánypárti képviselőket is erőszak éri. A DK mindazonáltal elutasítja az erőszak minden formáját - tette hozzá.
Azt mondta: mostantól minden lehetséges eszközzel lázadni fognak "a fideszes rend...
2019-01-21 18:22:12
Ellenzék: a MÁV ne alkalmazza a munka törvénykönyvének módosítását!
... amit nem a nyilvánosságnak szántak.
Bangóné Borbély Ildikó hangsúlyozta, hogy "semmiféle karlendítés nem fér bele" a szocialisták értékrendjébe. Egyúttal viszont arra kérte a kormánypárti politikusokat, hogy "nagyon vigyázzanak, mert akár az ő családjukról is kikerülhetnek videók" és akkor "ne csodálkozzanak", ha őket is számon fogják kérni.
Ezt követően a politikusok be...
2019-01-21 15:52:06
Ismét előrehozott választást írhatnak ki Szerbiában
... kormánypártok számára csak az okozhatna, ha az ellenzéki összefogás a választás bojkottjában nyilvánulna meg, vagyis ha a jelenleg kormányzó pártokon kívül senki sem indulna. Ám egyrészt a kormánypárti politikusok feltételezhetően ezt is úgy tudnák kommunikálni, hogy az inkább az ő malmukra hajtaná a vizet, másrészt néhány ellenzéki vezető politikai hiúságból nem tudná elviselni, ...
2019-01-21 15:01:42
Fidesz-KDNP: a magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták, hogy a Soros-szervezetek még több migránst hozza
... Szanyi Tibor is megszavazta ugyanis azt a javaslatot, amely szerint a következő időszakban megháromszorozzák a "migránsokat segítő Soros-szervezetek" támogatását - közölte.
A kormánypárti politikus szólt arról is, az említettek igennel szavaztak arra a javaslatra is, amely szerint "az unió megbüntetné azokat az országokat, amelyek ellenzik a bevándorlást".
Nacsa Lőrinc s...
2019-01-19 12:46:44
Hidvéghi: Brüsszel azért ad a Soros-szervezeteknek több pénzt, hogy még több bevándorlót hozzanak be
A kormánypárti politikus hozzátette: arra is készülnek, hogy akár a brüsszeli bevándorláspárti politikával szembemenő tagállamoktól is pénzt vegyenek el, hogy aztán ezeket az összegeket a bevándorláspárti Soros-szervezeteknek adják.
Kijelentette: Brüsszel azért akar a Soros-szervezeteknek több pénzt adni, hogy azok még több bevándorlót hozzanak be Európába.
Hidvéghi Balá...
2019-01-17 15:02:43
Fidesz: Soros emberei újra színt vallottak az Európai Parlamentben
...
A kormánypárti politikus kifejtette: a brüsszeli migrációs biztos és az EP-képviselők "bevándorláspárti kórusa" az EP keddi ülésén újra arról "prédikáltak", hogy be kell telepíteni a migránsokat.
Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs politikáért felelős tagja megint elmondta, hogy a bizottság szerint a betelepítések megszervezésére fenntartható és kiszá...
2019-01-16 12:32:35
Átadták a felújított budafoki szakrendelőt
... és a kormány összefogásának köszönhető. Budafok-Tétény prioritásai között kiemelt helyen szerepelt az intézmény felújítása, amit a kormány 200 millió forinttal támogatott - mondta a kormánypárti politikus.
A 200 milliós támogatásból újult meg a rendelőintézet eszközparkja, így többek között a mammográfiai berendezések - fűzte hozzá.
Az Egészséges Budapest Program keretéb...
2019-01-15 15:41:48
Meghalt a kórházban a megkéselt gdanski főpolgármester
... ügyészségen kihallgatják. Hatósági közlés szerint nyomozás indult, eredetileg gyilkossági kísérlet gyanújával, amelyet most gyilkosság elkövetésére módosítanak.
A gyászhírre a lengyel kormánypárti és ellenzéki politikusok, valamint a Gdanskból származó Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke részvétnyilvánításokkal reagáltak.
A halálhír nyomán bejelentette lemondását Jurek...
2019-01-14 16:02:34
A gdanski főpolgármestert megkéselő férfinál korábban lelki betegséget diagnosztizáltak
... jelentette ki, utalva azokra a videofelvételekre, amelyeken látszik: mielőtt a támadót elfogták volna, egy ideig még rohangált a színpadon, és a mikrofonba kiabált.
A támadást lengyel kormánypárti és ellenzéki politikusok egyaránt elítélték. Többen arra hívtak fel, hogy a tragédiát senki ne használja ki politikai célokra.
A lengyel püspökök, valamint több lengyel és külf...
2019-01-14 13:31:45
1 2 3 ..................451 452 ..........677 678 .........902 903 904 
Címkék: Európai Parlamentben, Szűcs Lajosnak, Vadai Ágnes, Bangóné Borbély Ildikó, Szanyi Tibor, Nacsa Lőrinc, Hidvéghi Balá, Dimitrisz Avramopulosz, Európai Bizottság, Egészséges Budapest Program, Donald Tusk, Európai Tanács, költségvetési bizottság, munka törvénykönyvének, magyar baloldali, felújított budafoki, megkéselt gdanski, gdanski főpolgármestert, kormány pedig, bizottság elnöke, ülésen felolvasta, bizottság fideszes, kormánypárti képviselők, keddi ülésen, meghívóban szereplő, nyugdíjak elutalása, törvény mindenkire, politikus hangsúlyozta, ügyészség felelőssége, kormánypárti képviselőket, erőszak minden, fideszes rend, nyilvánosságnak szántak, szocialisták értékrendjébe, kormánypárti politikusokat, ellenzéki összefogás, választás bojkottjában, jelenleg kormányzó, kormánypárti politikusok, következő időszakban, kormánypárti politikus, említettek igennel, unió megbüntetné, brüsszeli bevándorláspárti, brüsszeli migrációs, bizottság szerint, betelepítések megszervezésére, kormány összefogásának,
© 2013 TVN.HU Kft.