Belépés
Fidesz: a szocialisták elvettek egy havi nyugdíjat
...
A kormánypárti politikus kijelentette, a kormánypártok ebben az évben is vállalják, hogy megőrzik a nyugdíjak értékét.
Azt szeretnénk, ha a magyar gazdaság elmúlt években elért eredményeiből részesülnének a nyugdíjasok is, hiszen "ők azok, akik az elmúlt évtizedekben keményen dolgoztak ezért az országért" - fogalmazott.
Dunai Mónika azt mondta: a Gyurcsány-kormány i...
2019-01-05 11:44:23
Fidesz: az ellenzék az ápolási díjjal is színjátékot űz
...
A kormánypárti képviselő hiteltelennek és kétszínűnek nevezte az ellenzéket, amelyre szerinte nem számíthatnak a magyar emberek.
Felidézte: az Országgyűlés decemberi utolsó ülésnapján sem a Jobbik, sem az MSZP, sem a Párbeszéd, sem az LMP soraiban nem volt egyetlen képviselő, aki támogatta volna az ápolási díj megemelését.
Az ellenzéknek ugyanis nem a családok segít...
2019-01-03 14:54:11
Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
... parlamenti szavazásról, továbbá a december 16-17-én, a köztelevízió székházánál történtekről.
Az elsőként felszólalásra jelentkező Jakab Péter, a Jobbik képviselője úgy fogalmazott, a kormánypárti képviselők távolmaradásukkal azt üzenik, a "népet halálra dolgoztatnák, de nekik büdös a munka".
Kiemelte, a december 12-én elfogadott törvények, köztük a "rabszolgatörvény" ne...
2019-01-03 14:53:13
Fidesz: ha az ellenzéken múlna, otthonteremtési program sem lenne
... a szocialisták kormányzása idején a megszorítások elsődleges célpontjai mindig a gyermekes családok voltak, elvették tőlük az otthonteremtési támogatásokat is - mutatott rá.
A kormánypárti politikus hozzátette: az első Orbán-kormány alatt bevezetett kedvezményeket a baloldal 2002 után azonnal eltörölte, megdrágítva az otthonteremtést, és sokaktól elvette az önálló lakáshoz ju...
2018-12-29 13:21:29
Muszlim egyházi adó bevezetését sürgetik német kormánypárti politikusok
...
A keresztény egyházak tagjaitól az állam által beszedett egyházi adóhoz hasonló mecsetadó fontos lépés lenne ahhoz, hogy "az iszlám Németországban kivonja magát a külföldi befolyás alól és megerősödjék belföldi orientációja" - mondta a Die Welt című lap csütörtöki összeállításában Thorsten Frei, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) politikusa, a CDU és a bajor testvérpárt, a Kere...
2018-12-27 20:55:47
Guller Zoltán: újabb 40 milliárd forint értékben indulnak turisztikai fejlesztések országszerte
... sporttörténeti kiállítást alakítanak ki. Felújítanak egy, a várba vezető használaton kívüli lépcsőrendszert, illetve a vár épületeinek díszkivilágítá...
2018-12-19 10:11:06
Krónika 5. rész (ügyészségi beszámoló)
... feltétlen üldözése iránt elkötelezett módon látja el törvényben foglalt feladatait, kiváló kapcsolatokat ápol nemzetközi szervezetekkel és a külföldi államokkal egyaránt - összegzett a kormánypárti politikus.

Jobbik: hivatalból rendeljen el nyomozást a legfőbb ügyész az Országgyűlés szerdai ülésén történtek miatt!

Varga-Damm Andrea, a Jobbik vezérszónoka az O...
2018-12-13 14:01:38
Fidesz: az ellenzéki képviselők bohócot csináltak magukból az Országgyűlésben
... sem maradhat következmények nélkül az, ami ma történt. A mindenkori parlamentben megengedhetetlen "ez a tróger, bunkó, agresszív, közönséges viselkedés".
Kitért arra is, hogy a kormánypárti képviselők az esküjükhöz híven teljesen nyugodtan és méltóságteljesen jártak el, nem engedték meg, hogy az ellenzék a szocialisták vezetésével bolondokházát csináljon a magyar Országgyűlés...
2018-12-12 17:32:19
A szakszervezetek a szociális párbeszéd felélesztését követelik a kormánytól
... szabályozó törvények - többek között a munka törvénykönyve módosítása, a kormányzati igazgatásról szóló törvény, a rendőrségi alkalmazottakról szóló törvény -, amelyeket az Országgyűlés kormánypárti többsége a Parlamentben szerdán és csütörtökön elfogad, illetve elfogadott, jelentősen rontják a munkavállalók pozícióját.
Boros Péterné a nemzeti munkaügyi kerekasztal felállítás...
2018-12-12 15:11:55
Krónika 2. rész (napirend előtt: kormány, önkormányzatok, világkereskedelem, migráció)
... Jobbikot az elmúlt években elhúzódó identitászavar és korrupciós ügyek folyamata, valamint a választók folyamatos sértegetése jellemezte - fogalmazott.


LMP: csak a kormánypárti önkormányzatok kapnak támogatást?

Hohn Krisztina, az LMP képviselője arról beszélt: mély megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy az alig százfős baranyai falu, Besence, bár pályázo...
2018-12-11 11:01:20
1 2 3 .................104 105 ........156 157 ........207 208 209 
Címkék: Guller Zoltán, Dunai Mónika, Jakab Péter, Thorsten Frei, Kereszténydemokrata Unió, Varga-Damm Andrea, Boros Péterné, Hohn Krisztina, szocialisták elvettek, havi nyugdíjat, ápolási díjjal, rendkívüli ülés, ellenzéken múlna, ellenzéki képviselők, szociális párbeszéd, kormánypárti politikus, kormánypártok ebben, nyugdíjak értékét, magyar gazdaság, elmúlt évtizedekben, kormánypárti képviselő, magyar emberek, ellenzéknek ugyanis, családok segít, december 16-17-én, köztelevízió székházánál, elsőként felszólalásra, kormánypárti képviselők, december 12-én, szocialisták kormányzása, megszorítások elsődleges, gyermekes családok, otthonteremtési támogatásokat, első Orbán-kormány, baloldal 2002, önálló lakáshoz, keresztény egyházak, állam által, iszlám Németországban, külföldi befolyás, bajor testvérpárt, várba vezető, külföldi államokkal, legfőbb ügyész, mindenkori parlamentben, esküjükhöz híven, szocialisták vezetésével, magyar Országgyűlés, munka törvénykönyve, kormányzati igazgatásról, rendőrségi alkalmazottakról,
© 2013 TVN.HU Kft.