Belépés
Rendkívüli honvédelmi bizottsági ülést kezdeményeznek ellenzéki képviselők
... politikusok nem mehetnek el továbbra is szó nélkül az ügy mellett, ugyanis az a minimum, amivel tartoznak az elhunyt családjának, hogy megnevezik a felelősöket - teszik hozzá.
A k...
2020-08-12 13:52:30
A kneszet elutasította az ellenzéki, és előzetesen megszavazta a költségvetést halasztó kormánypárti indítványt
...
A kneszet harminchét képviselője támogatta ötvenhét ellenében azt az ellenzéki javaslatot, hogy vád alá helyezett embert ne kérhessen fel miniszterelnöknek az államfő, aminek megszavazása megakadályozta volna Benjámin Netanjahu újbóli kinevezését a kormány élére.
Az erről döntő plénumon nem jelentek meg a koalíciós kormányban részes Kék-Fehér párt törvényhozói, hogy ezz...
2020-08-12 13:42:01
Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
... szembement a július 14-én hozott parlamenti határozattal.
Párbeszéd: a kormány nem képes megvédeni a természeti értékeket
Kocsis-Cake Olivio (Párbeszéd) napirend előtt bírálta a kormánypárti politikusokat, mert távol maradtak az ülésről. Azt mondta, ezzel azt bizonyítják, hogy egyre inkább a hatalom emberei és nem a nép képviselői.
A kormány arra sem képes, hogy me...
2020-08-03 14:42:36
MSZP: a Velencei-tó szabadstrandjait is meg kell védeni
... kezdenek.
Eötvös Pál gárdonyi ellenzéki önkormányzati képviselő ugyanitt elmondta, helyi lakosok, nyaralótulajdonosok és a területre járó fürdőzők az ellen tiltakoznak, hogy a település kormánypárti vezetése úgy módosítja a helyi építési szabályzatot, amivel lehetőséget teremt a szabadstrand értékesítésére, beépítésére. Közölte, ezt a lépést készek akár helyi népszavazással ...
2020-08-01 12:31:23
Elektromos autóbuszokat adtak át Pécsen
... polgármestere arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyarország és azon belül Pécs is gyors technológiai változásnak lehet tanúja, amely a tömegközlekedést is elérte. Utalt arra, a korábbi kormánypárti városvezetés 2012/2013-ban kezdte meg a helyi autóbuszpark cseréjét, de már akkor szükségszerűnek tartották elektromos buszok beszerzését.
Hoppál Péter fideszes országgyűlési képvi...
2020-07-31 13:33:58
Nemzeti konzultáció - Kormánypártok: a baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják a vélemény
... rögzítette Nacsa Lőrinc.
A kormánypártok arra buzdítanak mindenkit, ne hagyják, hogy a baloldalelhallgattassa. Minél többen töltsék ki és küldjék vissza a kérdőívet! - mondta a kormánypárti képviselő.
Kérdésre az Index körül kialakult helyzetről, a portál függetlenségéről elmondta: nem foglalkoznak továbbra sem magántulajdonban lévő médiavállalatok belső ügyeivel, de a...
2020-07-29 14:42:44
Fidesz-KDNP: a baloldal és a Momentum lenézi az időseket és a vidékieket
...
A kormánypárti politikus sajtótájékoztatón közölte: felháborító, amit Kádár Barnabás, a Momentum politikusa engedett meg magának a minap. A "Soros-párt" politikusa arról értekezett, hogy az időseknek már nem kellene menniük szavazni, szerinte a 60 év felettiek ne is vegyenek részt a választásokon - tette hozzá.
A KDNP-s politikus úgy folytatta, hogy nemcsak az idősek, h...
2020-07-18 14:02:10
Palkovics: a kormány célja, hogy a vidéki városok is erősödjenek a tudomány és az innováció terén
... helyzetbe került munkavállalókat oktatásokkal is segítik, ezek közül az egyik legkiemelkedőbb az informatikusképzés, melyre közel 65 ezren jelentkeztek.
Bóka István, Balatonfüred kormánypárti polgármestere hangsúlyozta: a koronavírus-járvány is megmutatta, hogy nem lehet egy gazdasági lábon állni, hiszen a csak turizmusból élő települések nehéz helyzetbe kerültek. Ezért az a...
2020-07-17 12:22:38
Varga Mihály: több mint négyezermilliárd forint értékben valósulhatnak meg beruházások a magyar nagyvárosokban
... 2020-ban azonban még nem látni, hogy mennyi helyibevétel-kieséssel kell számolni, ezért őszre konzultációs lehetőséget kértek és kaptak a pénzügyminisztertől.
Vargha Tamás, a térség kormánypárti országgyűlési képviselője közös érdeknek nevezte a gazdaságvédelmi lépéseket.
Cser-Palkovics András, Székesfehérvár kormánypárti polgármestere úgy fogalmazott: 2010 óta történe...
2020-07-16 17:13:15
Krónika 7. rész (határozathozatalok, napirend után)
... Európai Unió koronavírus-járvány okozta gazdasági károk enyhítését célzó hitelfelvételét.
A képviselők 128 igen szavazattal, 16 nem ellenében és 1 tartózkodás mellett hagyták jóvá kormánypárti képviselők erről szóló javaslatát.
A Ház döntésével felhívta a kormányt arra, hogy az uniós hitelfelvétel során tartsa be azt az alapelvet, hogy az azonos helyzetben lévő tagálla...
2020-07-14 15:43:07
1 2 3 ......................288 289 ...........432 433 ...........575 576 577 
Címkék: Varga Mihály, Benjámin Netanjahu, Kocsis-Cake Olivio, Eötvös Pál, Hoppál Péter, Nacsa Lőrinc, Kádár Barnabás, Bóka István, Vargha Tamás, Cser-Palkovics András, Európai Unió, kneszet elutasította, költségvetést halasztó, rendkívüli ülés, emberek elmondják, kormány célja, vidéki városok, innováció terén, magyar nagyvárosokban, elhunyt családjának, kneszet harminchét, ellenzéki javaslatot, kormány élére, erről döntő, koalíciós kormányban, július 14-én, természeti értékeket, kormánypárti politikusokat, hatalom emberei, kormány arra, területre járó, ellen tiltakoznak, település kormánypárti, helyi építési, szabadstrand értékesítésére, lépést készek, korábbi kormánypárti, helyi autóbuszpark, kormánypártok arra, kormánypárti képviselő, portál függetlenségéről, kormánypárti politikus, egyik legkiemelkedőbb, gazdasági lábon, csak turizmusból, térség kormánypárti, gazdaságvédelmi lépéseket, kormányt arra, uniós hitelfelvétel, azonos helyzetben, szabadstrandjait, tömegközlekedést, négyezermilliárd,
© 2013 TVN.HU Kft.