Belépés
Krónika 11. rész (önkormányzati törvény, napirend után)
...
Vita az önkormányzati törvény módosításáról
Az előterjesztő kormánypárti képviselők nevében Nacsa Lőrinc (KDNP) ismertette azt a jogszabály-módosító javaslatot, amely az önkormányzati törvényben előírná: a helyhatósági voksolás után a megbízólevelét át nem vevő személy továbbra is jelöltként a listán maradhat és képviselői megbízatást szerezhet, amennyiben a listán szere...
2020-02-25 22:02:39
MSZP: kudarc a kormány lakhatási és népesedési politikája
... szólnak hozzá, hogy a gyöngyöspatai romák elutasítják azt, hogy a kártérítési összeg helyett képzésben részesüljenek. A népjóléti bizottság elnöke azt mondta, szégyelljék magukat a kormánypárti politikusok, szégyellje magát a kormány! Nem ég le a képükről a bőr? - kérdezte.
Korózs Lajos arra hívta fel a figyelmet, hogy minden magyar gyerek ingyen kapja az oktatást, de most a ...
2020-02-04 14:21:45
Fidesz: az ügyvédek hozzák nyilvánosságra, mennyit kerestek a "börtönbizniszen"!
...
A kormánypárti politikus úgy fogalmazott, a "börtönbizniszről" bebizonyosodott, hogy az nem egy városi legenda, hanem valós tény, miután az Igazságügyi Minisztérium megerősítette: "feketén-fehéren kimutatható, hogy az ügyvédeknél landolt a börtönkártérítésre kifizetett összegek több mint 60 százaléka".
Kiemelte, a tízmilliárdos iparágon leginkább az ügyvédek, ezen belül ...
2020-02-01 12:02:28
Fővárosi Közgyűlés - Módosították a fővárosi önkormányzat szmsz-ét
... törvénnyel.
Láng Zsolt kérte továbbá, hogy az szmsz-ben található határidőket munkanapokban határozzák meg, és ne korlátozzák a napirend elfogadása előtti felszólalások számát.
A kormánypárti politikus cinikusnak nevezte a főpolgármestert, amiért nem kezdeményezett előzetes egyeztetést az új szmsz-ről.
Kovács Péter (Fidesz-KDNP), a XVI. kerület polgármestere úgy fog...
2020-01-29 14:31:47
Hollik: Niedermüller Péter távozzon a közéletből!
...
A kormánypárti képviselő újságírók előtt felidézte, hogy a DK-s politikus rémisztő képződményeknek nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális embereket.
Ezt bárhogyan nézik, próbálják értelmezni, nem más, mint színtiszta rasszizmus, család- és kereszténygyűlölet a javából. Ezt a mondatot hiába próbálják, nem lehet meg- és kimagyarázni - rögzítette a KDNP országgyűlési...
2020-01-29 13:41:38
Az Európai Bizottság alelnöke a jogállamisági párbeszéd folytatásában egyezett meg a lengyel kormány képviselői
...
Jourová a lengyel fővárosban többek között a kormánypárti többségű alsóház és az ellenzéki többségű felsőház elnökeivel, az igazságügyi miniszterrel, az egyik külügyminiszter-helyetessel, valamint a legfelsőbb bíróság és az alkotmánybíróság elnökével találkozott.
Kedd esti sajtóértekezletén Jourová közölte: meg akarta hallgatni lengyel partnereit, megtudni, mi az igazság...
2020-01-28 20:52:15
Farkas Örs: megerősített támogatást kapott a Fidesz-KDNP Győrben
... hogy míg a kormánypártok masszívan, két lábbal állnak a földön, addig az ellenzék nagyon hektikusan tud csak támogatókat szerezni.
A 2019-es októberi önkormányzati választáson a kormánypárti jelölt, Borkai Zsolt szintén győzött kétszázalékos előnnyel, amely mostanra 17 százalékra ugrott - jegyezte meg.
Farkas Örs az időközi választáson elért Fidesz-KDNP-s győzelmet többe...
2020-01-28 10:51:22
Fidesz: a kormánypárti képviselők kiállnak a magyar érdekek mellett
... is látszik, hogy valójában azért támadják Magyarországot, mert "mi, magyarok nemet mondunk a migránsok betele...
2020-01-27 15:01:52
Budai: Botkáék korrupciója behálózza a szegedi önkormányzatot és a szegedi bíróságot is
... igazságszolgáltatást is.
A Szeviép-ügyben nemhogy megkapták volna igazságukat a tönkretett kisvállalkozók, hanem éppen ellenkezőleg: a szegedi bíróság felmentette a vádlottakat - idézte fel a kormánypárti politikus, aki szerint a Szeviép-ügyben pedig még igen sok nyitott kérdés maradt, így például az: hová tüntették "Botkáék azokat a milliárdokat, amelyeket a kisvállalkozókt...
2020-01-27 11:31:25
Fidesz: a Szeviép-ügy Botka és a szegedi önkormányzat korrupciós ügye
...
A kormánypárti politikus kifejtette: a Szegedi Törvényszék bírái - "nagyon gyanús körülmények között" - másodfokon felmentették a Szeviép-ügy vádlottjait, akik egyébként "ezer szállal kötődnek" Botka Lászlóhoz és a szegedi önkormányzathoz.
A polgármester és az önkormányzat tartotta el építőipari megbízásokkal a Szeviépet, a szocialistákhoz közel álló cég 34 milliárd fori...
2020-01-24 14:11:51
1 2 3 .......................281 282 ............422 423 ...........561 562 563 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Niedermüller Péter, Európai Bizottság, Farkas Örs, Fidesz-KDNP Győrben, Szeviép-ügy Botka, Nacsa Lőrinc, Korózs Lajos, Igazságügyi Minisztérium, Láng Zsolt, Kovács Péter, Borkai Zsolt, Szegedi Törvényszék, Botka Lászlóhoz, kormány lakhatási, ügyvédek hozzák, fővárosi önkormányzat, jogállamisági párbeszéd, lengyel kormány, kormánypárti képviselők, magyar érdekek, szegedi önkormányzatot, szegedi bíróságot, szegedi önkormányzat, önkormányzati törvény, előterjesztő kormánypárti, önkormányzati törvényben, helyhatósági voksolás, listán maradhat, listán szere, gyöngyöspatai romák, kártérítési összeg, népjóléti bizottság, kormánypárti politikusok, kormánypárti politikus, városi legenda, ügyvédeknél landolt, tízmilliárdos iparágon, szmsz-ben található, napirend elfogadása, kormánypárti képviselő, mondatot hiába, lengyel fővárosban, kormánypárti többségű, ellenzéki többségű, igazságügyi miniszterrel, legfelsőbb bíróság, alkotmánybíróság elnökével, kormánypártok masszívan,
© 2013 TVN.HU Kft.