Belépés
Koronavírus - Hidvéghi Balázs a Deutsche Wellének: a jogállam nagyon jól működik Magyarországon
... törvény és a veszélyhelyzeti intézkedések a kormány hatalmának növelését szolgálják. A kormány nem is szorulna rá ilyesmire, mert a szabad és demokratikus választásokon aratott sorozatos kormánypárti győzelmek révén "rendkívül erős politikai felhatalmazással" rendelkezik.
A járvány miatt szerte az Európai Unióban hasonló intézkedéseket tettek, mint a magyar kormány, amely "me...
2020-05-22 21:33:19
Nem lesznek ott

Nem lesznek ott a Fidesz és KDNP képviselői a népjóléti bizottság mai ülésén, ezt Korózs Lajos MSZP-s elnököknek már jelezték írta meg az Atv.hu. A kormánypárti tagok más elfoglaltságra hivatkozva maradnak távol, így azonban a bizottság nem lesz határozatképes.
...
2020-05-20 20:41:45
Koronavírus - Párbeszéd: kormánypárti képviselők bojkottálták az operatív törzs meghallgatását a népjóléti bizo
... száma.
A Fidesz és a KDNP képviselői azonban nem jelentek meg az ülésen, lehetetlenné téve annak megtartását - mondta az ellenzéki politikus, aki elképesztő arcátlanságnak nevezte a kormánypárti képviselők távolmaradását.
Megjegyezte: hiába próbálja a kabinet Karácsony Gergely főpolgármesterre és a fővárosra rátolni a Pesti úti idősek otthonában történtekért a felelőss...
2020-05-20 15:47:32
Koronavírus - MSZP: a kormánypárti képviselők meghiúsították az Országgyűlés népjóléti bizottságának ülését
...
Korózs Lajos az MSZP Facebook-oldalán követhető online tájékoztatón elmondta, a kormánypárti képviselők nem mentek el a bizottság ülésére, ezért az határozatképtelen lett.
Szerinte a kormány képviselői és a kormánypárti politikusok nem válogathatnak a napirendi pontok között aszerint, mihez van kedvük, kutyakötelességük lett volna a bizottsági ülésre elmenni.
Jelezt...
2020-05-20 15:37:48
Koronavírus - Kormánypártok: Karácsony Gergely vállalja végre a fenntartói felelősséget!
... közülük 44-en a Pesti úti idősotthon lakói voltak.
Azóta semmit nem javultak a körülmények, pedig a tisztifőorvos azonnali intézkedésekre kötelezte a fenntartót - mutatott rá a kormánypárti országgyűlési képviselő.
Kitért arra: a szerdai hírek szerint az idős betegeket alig fürdetik, és még a mosással is spórolnak - egy világjárvány kellős közepén.
Az ápolók azt ...
2020-05-20 13:27:23
Krónika 2. rész (különleges gazdasági övezet)
... településekre is.

Jobbik: a települések visszafordíthatatlan károkat szenvedhetnek el

Potocskáné Kőrösi Anita (Jobbik) arról beszélt: a törvényjavaslat alapján a kormánypárti többségű megyei közgyűlések vehetik át a beleszólást abba, hogy egyes településeken milyen beruházások legyenek.
A települések visszafordíthatatlan károkra számíthatnak - jelentette...
2020-05-20 12:26:59
Krónika 1. rész (különleges gazdasági övezet)
... meg.
Rámutatott, a javaslat első paragrafusának negyedik bekezdéséből világosan kiderül, a törvény a fővárosra és a megyei jogú városokra is vonatkozik. Szóvá tette, hogy két kormánypárti országgyűlési képviselő is a megyei területfejlesztési pénzek elcsalása miatt áll büntetőeljárás alatt, most pedig ezt a rendszert akarják általánossá tenni.
Harangozó Tamás szerint az ...
2020-05-20 10:56:55
Krónika 13. rész (örökbefogadás, Erzsébet-táborok)
... szülők is sokat nyerhetnek, miközben biztonságban tudják gyermekeiket.
Felidézte, tavaly minden eddiginél több, 130 ezer gyermek vett részt a táborokban valamilyen formában. A kormánypárti politikus szerint a törvényjavaslat célja, hogy a következő években minél többen vehessenek részt a táborok programjain, ahol a gyermekek megismerkedhetnek az esélyegyenlőség, a magyar kul...
2020-05-19 23:43:52
Krónika 11. rész (bizottsági jelentések)
... Schmuck Erzsébetnek és az LMP frakciójának, hogy elkészítették a határozati javaslatot és abból egy közös ellenzéki indítványt csináltak. Hozzátette, reméli, hogy előbb, vagy utóbb a kormánypárti képviselők is megérzik a probléma súlyát.
Államtitkári zárszó
A vita lezárása után Kaderják Péter azt elhangzottakra válaszolva azt mondta, a határozati javaslat szövege tükrözi...
2020-05-19 20:13:20
Krónika 7. rész (határozathozatalok)
... biztosító költségvetési kiadási előirányzat terhére. A támogatás okirattal nyújtható, a frakcióvezető dönt róla, és a párt hitelintézetnél vezetett fizetési számlájára kell utalni.
A kormánypárti előterjesztők azzal indokolták a javaslatot, hogy a koronavírus-járvány miatt a pártok költségvetési támogatásából az eredeti előirányzatok 50 százalékát átcsoportosították a járvány...
2020-05-19 15:02:38
1 2 3 .......................286 287 ............429 430 ............571 572 573 
Címkék: Hidvéghi Balázs, Deutsche Wellének, Karácsony Gergely, Európai Unióban, Korózs Lajos MSZP-s, Korózs Lajos, MSZP Facebook-oldalán, Potocskáné Kőrösi Anita, Harangozó Tamás, Schmuck Erzsébetnek, Kaderják Péter, jogállam nagyon, operatív törzs, népjóléti bizo, kormánypárti képviselők, fenntartói felelősséget, veszélyhelyzeti intézkedések, kormány hatalmának, járvány miatt, magyar kormány, népjóléti bizottság, kormánypárti tagok, ellenzéki politikus, kabinet Karácsony, fővárosra rátolni, bizottság ülésére, határozatképtelen lett, kormány képviselői, kormánypárti politikusok, napirendi pontok, bizottsági ülésre, tisztifőorvos azonnali, kormánypárti országgyűlési, szerdai hírek, idős betegeket, világjárvány kellős, törvényjavaslat alapján, kormánypárti többségű, beleszólást abba, javaslat első, megyei jogú, rendszert akarják, táborokban valamilyen, kormánypárti politikus, törvényjavaslat célja, következő években, táborok programjain, gyermekek megismerkedhetnek, határozati javaslatot,
© 2013 TVN.HU Kft.