Belépés
Zajlanak a harcok
ORSZÁGSZERTE ZAJLANAK A FIDESZES BELHARCOK
Rövid időn belül két olyan hír is megjelent a sajtóban, ami fideszes belharcokról szól. Egerben és Barcson is egymásnak feszülnek a kormánypártiak, utóbbi helyen az egyik fideszes kirúgta volna a másikat, de a többi ezt titkos szavazáson megakadályozta.

Egerben magasabb szintekig jutott el az ellentét, egyenesen Nyitrai Zso...
2018-09-28 21:51:42
Sargentini-jelentés - Az MSZP és a Párbeszéd demonstrációt hirdet vasárnapra
... Sargetini-jelentésben foglalt kritikákra, és visszaállítanák az alkotmányosságot, az igazságszolgáltatás és a média függetlenségét, megállítanák a korrupciót.
Az MSZP elnöke a kormánypárti képviselők figyelmét arra hívta fel: nem az európai bíróságon kell megvívni a jelentéssel kapcsolatos csatát, nem az európai fórumokon kell kifogásolni a döntést, hanem a magyar Országgyűlé...
2018-09-13 16:22:09
Sargentini-jelentés - Sargentini: az EP-nek kötelessége fellépni a magyarországi jogsértések ellen
... el kell határolódnia a magyar kormánytól, amennyiben nem akarja minden maradék hitelességét elveszíteni.
Az Európai Konzervatívok és Reformerek frakció képviseletében a lengyel kormánypárti Ryszard Legutko elfogultnak nevezte a jelentést, és kiemelte, hogy ismét egy demokratikusan megválasztott kormányt támadnak az EP-ben.
Guy Verhofstadt, a liberálisok vezetője kijelent...
2018-09-11 19:23:48
A román korrupcióellenes ügyészség élére jelölt ügyész is "érintett" a vádhatóság egyik vizsgálatában
...
Tudorel Toader román igazságügyi miniszter csütörtökön jelentette be, hogy - miután azt első válogatón nem talált megfelelő jelöltet - a második kiírásra jelentkező hat pályázó közül Floreát találta alkalmasnak arra, hogy a DNA főügyészi tisztségére javasolja, a két hónapja felmentett Laura Codruta Kövesi helyére.
A DNA nem volt hajlandó részleteket közölni arról, hogy m...
2018-09-07 08:58:49
Csapó Endre : A nagy kérdés
... parlamenti választási kampány - mondta a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában - olvastuk a Magyar Hírlap szeptember 2-i számában.

A kormánypárti politikus elmondta, erre a voksolásra történő felkészülés jegyében készült a ,,hazugságoktól hemzsegő" Sargentini-jelentés, amelynek szeptember 11-re és 12-re tervezett v...
2018-09-06 23:20:02
Török választások - Erdogan győzelmét ünnepli a kormánypárti török sajtó, az ellenzéki média nem vár érdemi vál
... utálkozásának.
A Habertürk úgy vélekedett: "színesebb lett a parlament", a 2017 végén alapított, nacionalista Jó Párt (IP) például máris 44 képviselőt tudhat magáénak a parlamentben.
A kormánypárti újságok közül a Milliyet Az első elnök Erdogan, a Türkiye az Erdogan tarolt, a Takvim pedig a SzupErdogan! címszavakkal jelent meg a nyitó oldalon. A Yeni Safak a Június 24. f...
2018-06-25 11:31:24
Szájer: Brüsszel nyolc éve támadja rágalmakkal Magyarországot
...
A kormánypárti politikus a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában elmondta, Európában sorra kikerülnek a hatalomból azok a politikusok, akik a bevándorlás kérdésében nem hallják meg az emberek hangját.
Kiemelte továbbá, Brüsszel immár nyolc éve támadja rágalmakkal Magyarországot, a vádak elhangzása után pedig alkalmat sem adnak a védekezésre. Példaként említette e...
2018-06-24 07:41:00
Iohannis szociáldemokrata képviselőt javasolt a román kémszolgálat élére
... azt vetette szemére, hogy nyilvános pengeváltásba keveredett Laura Codruta Kövesi korrupcióellenes (DNA) főügyésszel.
Miután Iohannist több mint másfél évig hiába kérdezgette a kormánypárti média, mikor akar végre új igazgatót jelölni a SIE élére, az államfő most azzal okozott meglepetést, hogy éppen a DNA-főügyész leváltása körüli huzavona miatt feszültté vált belpolitikai h...
2018-06-14 12:02:00
Kizárták a Jobbikból Toroczkai Lászlót
... írták.
A jobbikos testület "bizonyítottnak találta azt is, hogy Toroczkai László már jóval a tisztújítási időszak előtt belső információkat juttatott el a Jobbikkal ellenséges kormánypárti média részére az országos elnökségi üléseken történtekről".
A testület kimondta azt is, hogy az úgynevezett platformalapítás egyértelműen alapszabály-ellenes volt, ráadásul "a sajtóny...
2018-06-08 13:26:33
Hírmorzsák - Június
... figyelmet, hogy a rendkívül sikeres közmunkaprogram mindenki előtt megnyitotta a munkavállalás lehetőségét, ennek köszönhetően pedig bárki gondoskodni tud megfelelő szállásról.
A kormánypárti képviselő aláhúzta: Budapest nemcsak az itt élők otthona, hanem Magyarország és a Kárpát-medence szellemi, kulturális, gazdasági és politikai központja is.
Origo

ht...
2018-06-01 19:30:49
1 2 3 ......25 ...37 38 ...49 50 
Címkék: Csapó Endre, Jobbikból Toroczkai Lászlót, ORSZÁGSZERTE ZAJLANAK FIDESZES BELHARCOK, Nyitrai Zso, Európai Konzervatívok, Ryszard Legutko, Tudorel Toader, Laura Codruta Kövesi, Kossuth Rádió Vasárnapi, Magyar Hírlap, Milliyet Az, Yeni Safak, Miután Iohannist, Toroczkai László, magyarországi jogsértések, román korrupcióellenes, vádhatóság egyik, nagy kérdés, kormánypárti török, ellenzéki média, román kémszolgálat, egyik fideszes, média függetlenségét, kormánypárti képviselők, európai bíróságon, jelentéssel kapcsolatos, európai fórumokon, magyar Országgyűlé, magyar kormánytól, lengyel kormánypárti, demokratikusan megválasztott, liberálisok vezetője, második kiírásra, kormánypárti politikus, voksolásra történő, 2017 végén, kormánypárti újságok, első elnök, nyitó oldalon, hatalomból azok, bevándorlás kérdésében, emberek hangját, vádak elhangzása, kormánypárti média, államfő most, jobbikos testület, tisztújítási időszak, országos elnökségi, testület kimondta, úgynevezett platformalapítás,
© 2013 TVN.HU Kft.