Belépés
Rendkívüli honvédelmi bizottsági ülést kezdeményeznek ellenzéki képviselők
... politikusok nem mehetnek el továbbra is szó nélkül az ügy mellett, ugyanis az a minimum, amivel tartoznak az elhunyt családjának, hogy megnevezik a felelősöket - teszik hozzá.
A k...
2020-08-12 13:52:30
Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
... szembement a július 14-én hozott parlamenti határozattal.
Párbeszéd: a kormány nem képes megvédeni a természeti értékeket
Kocsis-Cake Olivio (Párbeszéd) napirend előtt bírálta a kormánypárti politikusokat, mert távol maradtak az ülésről. Azt mondta, ezzel azt bizonyítják, hogy egyre inkább a hatalom emberei és nem a nép képviselői.
A kormány arra sem képes, hogy me...
2020-08-03 14:42:36
Elektromos autóbuszokat adtak át Pécsen
... polgármestere arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyarország és azon belül Pécs is gyors technológiai változásnak lehet tanúja, amely a tömegközlekedést is elérte. Utalt arra, a korábbi kormánypárti városvezetés 2012/2013-ban kezdte meg a helyi autóbuszpark cseréjét, de már akkor szükségszerűnek tartották elektromos buszok beszerzését.
Hoppál Péter fideszes országgyűlési képvi...
2020-07-31 13:33:58
Fidesz: a baloldal a parlamentben akar cirkuszolni
...
Kocsis Máté arra reagált, hogy ellenzéki pártok a parlament rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezték a legutóbbi európai uniós csúcstalálkozóval összefüggésben.
A kormánypárti politikus szerint a baloldal az uniós költségvetési tárgyalásokból sem tanult semmit. "Miután hazugságokat terjesztettek Magyarországról, és azt akarták, hogy hazánk rosszabbul járjon, most...
2020-07-31 10:21:24
Nemzeti konzultáció - Kormánypártok: a baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják a vélemény
... rögzítette Nacsa Lőrinc.
A kormánypártok arra buzdítanak mindenkit, ne hagyják, hogy a baloldalelhallgattassa. Minél többen töltsék ki és küldjék vissza a kérdőívet! - mondta a kormánypárti képviselő.
Kérdésre az Index körül kialakult helyzetről, a portál függetlenségéről elmondta: nem foglalkoznak továbbra sem magántulajdonban lévő médiavállalatok belső ügyeivel, de a...
2020-07-29 14:42:44
Fidesz-KDNP: a baloldal és a Momentum lenézi az időseket és a vidékieket
...
A kormánypárti politikus sajtótájékoztatón közölte: felháborító, amit Kádár Barnabás, a Momentum politikusa engedett meg magának a minap. A "Soros-párt" politikusa arról értekezett, hogy az időseknek már nem kellene menniük szavazni, szerinte a 60 év felettiek ne is vegyenek részt a választásokon - tette hozzá.
A KDNP-s politikus úgy folytatta, hogy nemcsak az idősek, h...
2020-07-18 14:02:10
Láng Zsolt: nem tudni, hogy van-e pénze a fővárosnak a Lánchíd felújítására
... kapcsolatban még semmilyen folyamat nem indult el, viszont a főváros vezetői politikai háborút folytatnak a kormány ellen - jelentette ki.
Nyílt levelet is megfogalmazott - közölte a kormánypárti politikus -, hogy választ kapjon arra, van-e pénze a fővárosnak a híd felújítására, és mikor kezdődhetnek el a munkálatok.
Elmondta azt is, úgy tudták, a Fővárosi Önkormányzatna...
2020-07-15 10:28:50
Krónika 5. rész (uniós helyreállítási csomag)
... Védhetetlennek nevezte, hogy az előterjesztés kettős mércét alkalmaz, mert figyelmen kívül hagyja a tagországok közötti egyenlőség elvét.
Mesterházy Attila (MSZP) azt kérte, a kormánypárti képviselők vigyázzanak arra, hogy milyen elvek mentén érvelnek, mert azok rájuk is vonatkoznak.
Nacsa Lőrinc (KDNP) felszólalásában bírált a jobbikos, DK-s és szocialista vezérszónokok...
2020-07-14 15:02:25
Krónika 4. rész (uniós helyreállítási csomag)
... uniós közös hitelfelvételre, ugyanakkor szolidáris a nehéz helyzetbe került déli államokkal és elkötelezett az európai gazdaság újbóli növekedési pályára állítása mellett.
A kormánypárti politikus igazságosnak nevezte a határozat feltételeit, amelynek elfogadását kérte a Háztól.
Harangozó Tamás, az MSZP vezérszónoka azt mondta, amennyiben a kormány nem alkalmas arra, h...
2020-07-14 13:52:01
Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
... koronavírus-járványról szóló párbeszédet!
Nagy Csaba (Fidesz) azonnali kérdésében felszólította a baloldalt, hogy ne akadályozza a koronavírus-járványról szóló párbeszédet.
A kormánypárti politikus felháborítónak nevezte, hogy - mint mondta - a baloldal a postaládákból lopkodja ki a kérdőíveket, megsemmisíti azokat.
Hangsúlyozta, a baloldal próbálja meghiúsítani ...
2020-07-13 17:22:15
1 2 3 ....................264 265 ..........396 397 ..........527 528 529 
Címkék: Láng Zsolt, Kocsis-Cake Olivio, Hoppál Péter, Kocsis Máté, Nacsa Lőrinc, Kádár Barnabás, Fővárosi Önkormányzatna, Mesterházy Attila, Harangozó Tamás, Nagy Csaba, rendkívüli ülés, parlamentben akar, emberek elmondják, elhunyt családjának, július 14-én, természeti értékeket, kormánypárti politikusokat, hatalom emberei, kormány arra, korábbi kormánypárti, helyi autóbuszpark, parlament rendkívüli, legutóbbi európai, kormánypárti politikus, uniós költségvetési, kormánypártok arra, kormánypárti képviselő, portál függetlenségéről, főváros vezetői, kormány ellen, előterjesztés kettős, tagországok közötti, kormánypárti képviselők, nehéz helyzetbe, európai gazdaság, határozat feltételeit, postaládákból lopkodja, baloldal próbálja, magántulajdonban, függetlenségéről, tömegközlekedést, médiavállalatok, felszólalásában, magyarországról, lehetetleníteni, szükségszerűnek, hitelfelvételre, helyreállítási, védhetetlennek, önkormányzatna, megfogalmazott, összefüggésben, kezdeményezték, tárgyalásokból, kezdeményeznek,
© 2013 TVN.HU Kft.