Belépés
Fidesz-KDNP: a magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták, hogy a Soros-szervezetek még több migránst hozza
... Szanyi Tibor is megszavazta ugyanis azt a javaslatot, amely szerint a következő időszakban megháromszorozzák a "migránsokat segítő Soros-szervezetek" támogatását - közölte.
A kormánypárti politikus szólt arról is, az említettek igennel szavaztak arra a javaslatra is, amely szerint "az unió megbüntetné azokat az országokat, amelyek ellenzik a bevándorlást".
Nacsa Lőrinc s...
2019-01-19 12:46:44
Hidvéghi: Brüsszel azért ad a Soros-szervezeteknek több pénzt, hogy még több bevándorlót hozzanak be
A kormánypárti politikus hozzátette: arra is készülnek, hogy akár a brüsszeli bevándorláspárti politikával szembemenő tagállamoktól is pénzt vegyenek el, hogy aztán ezeket az összegeket a bevándorláspárti Soros-szervezeteknek adják.
Kijelentette: Brüsszel azért akar a Soros-szervezeteknek több pénzt adni, hogy azok még több bevándorlót hozzanak be Európába.
Hidvéghi Balá...
2019-01-17 15:02:43
Fidesz: Soros emberei újra színt vallottak az Európai Parlamentben
...
A kormánypárti politikus kifejtette: a brüsszeli migrációs biztos és az EP-képviselők "bevándorláspárti kórusa" az EP keddi ülésén újra arról "prédikáltak", hogy be kell telepíteni a migránsokat.
Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs politikáért felelős tagja megint elmondta, hogy a bizottság szerint a betelepítések megszervezésére fenntartható és kiszá...
2019-01-16 12:32:35
Átadták a felújított budafoki szakrendelőt
... és a kormány összefogásának köszönhető. Budafok-Tétény prioritásai között kiemelt helyen szerepelt az intézmény felújítása, amit a kormány 200 millió forinttal támogatott - mondta a kormánypárti politikus.
A 200 milliós támogatásból újult meg a rendelőintézet eszközparkja, így többek között a mammográfiai berendezések - fűzte hozzá.
Az Egészséges Budapest Program keretéb...
2019-01-15 15:41:48
Meghalt a kórházban a megkéselt gdanski főpolgármester
... ügyészségen kihallgatják. Hatósági közlés szerint nyomozás indult, eredetileg gyilkossági kísérlet gyanújával, amelyet most gyilkosság elkövetésére módosítanak.
A gyászhírre a lengyel kormánypárti és ellenzéki politikusok, valamint a Gdanskból származó Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke részvétnyilvánításokkal reagáltak.
A halálhír nyomán bejelentette lemondását Jurek...
2019-01-14 16:02:34
A gdanski főpolgármestert megkéselő férfinál korábban lelki betegséget diagnosztizáltak
... jelentette ki, utalva azokra a videofelvételekre, amelyeken látszik: mielőtt a támadót elfogták volna, egy ideig még rohangált a színpadon, és a mikrofonba kiabált.
A támadást lengyel kormánypárti és ellenzéki politikusok egyaránt elítélték. Többen arra hívtak fel, hogy a tragédiát senki ne használja ki politikai célokra.
A lengyel püspökök, valamint több lengyel és külf...
2019-01-14 13:31:45
Fidesz-KDNP: a Magyarország elleni támadás Soros György fizetett választási kampányának része
... Magyarországot.
"A Magyarország elleni támadás Soros György fizetett választási kampányának része, ahogy Európa-szerte és Magyarországon a tüntetések és a politikai balhé is" - fogalmazott a kormánypárti politikus.
Kiemelte, a bevándorláspárti erők minden szinten és eszközzel fellépnek a bevándorlásellenes erőkkel szemben. "Ezért rángatják fel most újra Magyarországot ...
2019-01-11 15:41:45
Korom Ferenc: a haderő helyzete folyamatosan javul
... ügyét kell megtárgyalni.
Az ügyrendi vita után Vadai Ágnes és a szocialista Harangozó Tamás, Korom Ferenc...
2019-01-09 16:13:32
EP-választás - Kocsis Máté: a közös ellenzéki lista egy Soros-lista lesz
... követelésének öt pontjához hű lesz, annak megvalósítása érdekében minden demokratikus ellenzéki erővel együtt dolgozik, minden fórumon képviselni, terjeszteni fogja a követeléseket.
A kormánypárti képviselők távolmaradása miatt határozatképtelen ülés után közösen álltak ki az Országház főlépcsőjére a kormánnyal szembeni ellenállás jegyében a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a P...
2019-01-06 15:50:54
Fidesz: megkezdődött Soros György európai parlamenti kampánya
... bevándorláspárti erőket akarja megerősíteni, ezért mindenütt mozgósítja az őt támogató pártokat és szervezeteket, hogy azok támadják a bevándorlást ellenző kormányokat" - fejtette ki.
A kormánypárti politikus megjegyezte, az EP-választási kampány további részében is lehet hasonló megmozdulásokra számítani, mivel a voksolásnak nagy a tétje és Soros György módszereinek része a ...
2019-01-05 15:01:22
1 2 3 ....................248 ..........372 ...........495 496 
Címkék: Európai Parlamentben, Soros György, Korom Ferenc, Kocsis Máté, Szanyi Tibor, Nacsa Lőrinc, Hidvéghi Balá, Dimitrisz Avramopulosz, Európai Bizottság, Egészséges Budapest Program, Donald Tusk, Európai Tanács, Vadai Ágnes, Harangozó Tamás, magyar baloldali, felújított budafoki, megkéselt gdanski, gdanski főpolgármestert, haderő helyzete, közös ellenzéki, következő időszakban, kormánypárti politikus, említettek igennel, unió megbüntetné, brüsszeli bevándorláspárti, brüsszeli migrációs, bizottság szerint, betelepítések megszervezésére, kormány összefogásának, intézmény felújítása, rendelőintézet eszközparkja, mammográfiai berendezések, lengyel kormánypárti, halálhír nyomán, támadót elfogták, mikrofonba kiabált, támadást lengyel, tragédiát senki, lengyel püspökök, politikai balhé, bevándorláspárti erők, ügyrendi vita, szocialista Harangozó, kormánypárti képviselők, kormánnyal szembeni, bevándorlást ellenző, voksolásnak nagy, bevándorláspárti, diagnosztizáltak, megszervezésére, megmozdulásokra,
© 2013 TVN.HU Kft.