Belépés
Krónika 7. rész (új Btk., napirend lezárása)
... lesz
A fideszes Papcsák Ferenc azt mondta, az új Btk. évekig tartó munka eredménye, szakemberek írták, nem a Fidesz "boszorkánykonyháiban" készült. Ezért arra kérte a képviselőket - a kormánypártiak nevében ígéretet is tett erre -, hogy módosító javaslataikat körültekintően fogalmazzák meg.
A javaslatból a jogos védelem lehetőségét emelte ki, megemlítve, hogy egy módosít...
2012-05-30 23:16:03
Nem csak a rendteremtés maradt el, a többi ígéretét sem tart
... szintet 65 százalékra, később pedig még tovább kell növelni. A kormány tíz év alatt szeretne egymillió munkahelyet teremteni, hogy az aktívaknak legyen is hol elhelyezkedniük. Több kormánypárti politikus pedig azt nyilatkozta, ebből 400 ezer munkahely már ebben a kormányzati ciklusban létrejöhet.

Elsősorban a közfoglalkoztatás rendszerének átalakításával ugyan nőtt a fo...
2012-05-30 21:58:25
Krónika 6. rész (új Btk.)
... ám erre nincs lehetőség. Mint mondta, jóhiszemű bírói tévedések mindig lesznek, a hibáknak azonban mindig jóvátehetőknek kell lenniük, ami nem fér össze a halálbüntetéssel.
A kormánypárti politikus álláspontjával az LMP nevében Schiffer András is egyetértett, kiemelve: a magyar jogrend két "alapvető szentségen": az élethez és az emberi méltósághoz való jogon alapul.
Másk...
2012-05-30 21:05:27
Krónika 5. rész (Istvánmező, új Btk.)
... nehézkes a közlekedés és nagy a környezeti szennyezés, így várhatóan ezt csak hatványozná egy 65 ezres létesítmény megépítése. Szerinte ráadásul számos hatástanulmány hiányzik és a kormánypárti politikusok sem tudják, hogy mekkora összeget is jelent ez a beruházás.
Az LMP szerint az ország nincs abban a helyzetben, hogy egy ilyen hatalmas beruházást "Orbán Viktor ráerőltessen...
2012-05-30 18:04:34
Krónika 4. rész (eszközkezelő, Istvánmező)
... előterjesztést, amelyből nem derül ki, milyen terheket ró a családokra az, ha korábbi ingatlanjukban maradva azért bérleti díjat kell fizetniük.
Az LMP-s Vágó Gábor bírálta azt a kormánypárti módosítást, amelynek értelmében az önkormányzatok "válogathatnak" az ingatlanok között, és nem kell mindegyiket átvenniük. Szerinte az ingatlanátvétel csak akkor delegálható az önkormán...
2012-05-30 17:34:30
Krónika 3. rész (biztosítási adó)
... veszélyesnek és komoly gondnak nevezte. Hozzátette: az áthárítás legjobb ellenszere a piac, de nincs piac, mert ezekben a szektorokban sok szolgáltató monopolhelyzetben van.
A kormánypárti politikus arra hívta fel a figyelmet, hogy nyolc év szocialista kormányzása után a szakadék szélén állt az ország, a hiány az egekig szökött, megduplázódott az államadósság. A szocialistákn...
2012-05-30 14:03:17
Eltörölné a Fidesz-KDNP a katasztrófavédelmi hozzájárulást
... ha azonban ez nem mutatható ki, akkor az adó alapja a hozzájárulást fizető társaság teljes tevékenységének nettó árbevétele. A hozzájárulás mértéke az adóalap 0,1 százaléka.
A kormánypárti politikusok azonban úgy vélik, hogy az érintett vállalkozásoknak - "nem utolsósorban a fizetési kötelezettséget megállapító norma jogbizonytalanságot okozó szövege miatt" - jelentős nehézsé...
2012-05-30 13:32:37
Az új magyar uraságok pörpatvara a kettősmérce mentén
... együttműködtek, így nem lesz túlzottan bonyolult az átadás-átvétel. Az V. kerület fideszes polgármestere, aki a parlament gazdasági bizottságát is vezeti, június 2-tól irányítja a kormánypárti frakciót. Rogán - aki nemcsak polgármesterként, hanem frakcióvezető-helyettesként, a gazdasági bizottság elnökeként, továbbá fővárosi képviselőként is tevékenykedett, lapunk kérdésére elmond...
2012-05-30 13:19:33
Ki tartja az újratemetés világrekordját?
... hamvasztásra, szállításra, hogy egy jókora barackot nyomhassanak a románok fejére. Másfél éve dolgoznak ezen a kis turpisságon. Egyetlen magyar íróra sem kötöttek volna ennyi adóforintot a kormánypárti politikusok, de nem is az számít, hogy ki volt és mit csinált életében ez a Nyirő József. Lényeg, hogy a román politikusok hátán feláll a szőr a nevének említésére is.

K...
2012-05-30 06:16:46
Rogán: fontos, hogy sok olyan döntés szülessen, amely közelről érinti az átlagembereket
... hiányolta, hogy mi az, amit csinálnának ahelyett, amit a kormány tesz.
Mi nem szeretnénk a személyi jövedelemadót emelni, mint az az ellenzéki programokban szerepel - mondta a kormánypárti politikus, hozzátéve: szét kell osztani a terheket és azokat is meg kell adóztatni, akik "gazdasági érdekcsoportok formájában" a 2002-2010 közötti időszak komoly nyertesei voltak.
Arr...
2012-05-29 23:26:41
1 2 3 ....................247 248 ..........363 364 365 371 372 ...........494 495 496 
Címkék: Papcsák Ferenc, Schiffer András, Orbán Viktor, LMP-s Vágó Gábor, Nyirő József, rendteremtés maradt, többi ígéretét, kettősmérce mentén, újratemetés világrekordját, fideszes Papcsák, kormánypártiak nevében, jogos védelem, aktívaknak legyen, kormányzati ciklusban, közfoglalkoztatás rendszerének, hibáknak azonban, kormánypárti politikus, magyar jogrend, emberi méltósághoz, környezeti szennyezés, kormánypárti politikusok, ország nincs, ilyen hatalmas, kormánypárti módosítást, ingatlanok között, ingatlanátvétel csak, áthárítás legjobb, szakadék szélén, egekig szökött, hozzájárulást fizető, hozzájárulás mértéke, érintett vállalkozásoknak, fizetési kötelezettséget, parlament gazdasági, kormánypárti frakciót, gazdasági bizottság, jókora barackot, románok fejére, román politikusok, nevének említésére, kormány tesz, személyi jövedelemadót, 2002-2010 közötti, polgármesterként, vállalkozásoknak, halálbüntetéssel, kötelezettséget, elhelyezkedniük, ingatlanátvétel, tevékenységének, önkormányzatok,
© 2013 TVN.HU Kft.