Belépés
Istenre és bibliára hivatkozó, bűnbánó pedofil
... ügyében"
Tisztelettel kérek mindenkit, különösen a politikusokat és a politikától befolyásolt újságírókat, hogy gondolataimat tartsák távol a magyar belpolitikától, írásaimnak ne próbáljon senki kormánypárti vagy ellenzéki olvasatot adni neki, MERT NEM ERRŐL VAN SZÓ!
Kaleta Gábor mindannyiunk szégyene, hiszen egész hazánkra, és minden magyar emberre szégyent hozott! Írás...
2020-07-10 14:52:22
Krónika 10. rész (költségvetés)
... milyen eredménnyel járna, ha megnéznék a többi város fejlesztésében, támogatásában mekkora szerepet játszik, hogy fideszes vezetésű-e. Kimondható, sokkal több fejlesztési forrás jut a kormánypárti irányítású településeknek - mondta, megjegyezve: nem minden önkormányzat van olyan jó helyzetben, mint Kaposvár.
Nagyon kell a Modern városok program és mint egy falat kenyér kell a...
2020-06-10 19:43:01
Krónika 1. rész (emlékülés)
... emlékülés - amelyen a Demokratikus Koalíció nem vett részt - a történelmi zászlók bevonulásával és fanfárral kezdődött. Ezt követően megkezdődött a nemzeti önazonosság védelméről szóló, kormánypárti képviselők által benyújtott politikai nyilatkozat vitája.

Házelnök:
Kövér László, az Országgyűlés elnöke nyitóbeszédében kiemelte: a nemzeti önazonossághoz való jogot ...
2020-06-04 13:11:59
Ebben az országban...



EBBEN AZ ORSZÁGBAN...


Ebben az országban bármi elképzelhető, és annak ellenkezője is.

Ebben az országban szabadon lehet 3 millió kormánypárti szavazót akasztással fenyegetni. A hatóság nem tesz semmit.

Ebben az országban azok kapnak 100 m...
2020-05-29 22:31:00
Koronavírus - MSZP: a kormánypárti képviselők meghiúsították az Országgyűlés népjóléti bizottságának ülését
...
Korózs Lajos az MSZP Facebook-oldalán követhető online tájékoztatón elmondta, a kormánypárti képviselők nem mentek el a bizottság ülésére, ezért az határozatképtelen lett.
Szerinte a kormány képviselői és a kormánypárti politikusok nem válogathatnak a napirendi pontok között aszerint, mihez van kedvük, kutyakötelességük lett volna a bizottsági ülésre elmenni.
Jelezt...
2020-05-20 15:37:48
Koronavírus - Franciaországban közel a 27 ezerhez a halottak száma, 60-nál több feljelentés a kormány ellen
... regisztráltak, az elmúlt 24 órában 708 új esetet találtak, s a kórházban meggyógyultak száma 57 785-re emelkedett.
Muriel Pénicaud munkaügyi miniszter kedden pozitívan fogadta a kormánypárti képviselők javaslatát, amely alapján a munkavállalók felajánlhatnák a szabadságuk egy részét a járvány alatt leterhelt és kifáradt egészségügyi dolgozóknak.
A tárcához a kormánytöbb...
2020-05-12 22:12:44
Krónika 2. rész (Kúria-beszámoló)
... jogalkotónak kellett volna megfelelő szabályozást alkotni, annak érdekében, hogy ne kérdések özönével induljon meg a jogszabály alkalmazása.
Elképesztőnek nevezte, hogy az elmúlt években kormánypárti politikusok miként támadtak meg bírói döntéseket egyes bűncselekmények esetén, és úgy vélte, ezeket a politikai támadásokat hangsúlyosan kellett volna a Kúriának visszautasítania...
2020-05-06 12:01:58
Ellenzéki képviselőnők tiltakoztak, mert Magyarország nem csatlakozik az isztambuli egyezményhez
... megelőzi a verbális erőszak.
Azt állította, hogy az elmúlt hetekben nem csak a parlamentben tapasztalták az ellenzéki képviselőnőkkel és szavazókkal szembeni verbális erőszakot, de a kormánypárti képviselők közösségi oldalain is az látható, hogy az ő szavazóik is "egyre inkább erre az útra tévedtek".
Hangsúlyozta, a verbális erőszak gyakran torkollik fizikai erőszakba, a...
2020-05-05 12:52:13
Koronavírus - Főpolgármesteri Hivatal: Csepel helyett a Városházán lesz karantén hajléktalanoknak
... egykori csepeli szakiskola hajléktalanszállóvá alakításának előkészítését és kezdjen érdemi párbeszédet a XXI. kerület vezetésével, valamint a városrész önkormányzati képviselőivel. A kormánypárti politikus akkor azt mondta: a szállóra a "gazdagabb belvárosi kerületekből több száz hajléktalant szándékoznak kitelepíteni Csepelre". A levélből kiderül az is, hogy "Soros György embere...
2020-05-04 16:42:13
LMP: a kormány nem tette lehetővé az Országgyűlés megalakulásának közös megünneplését
... az ellenzéket is be kelle...
2020-05-02 10:51:25
1 2 3 .......................75 76 ...........112 113 ............149 150 151 
Címkék: Főpolgármesteri Hivatal, MERT NEM ERRŐL VAN SZÓ, Kaleta Gábor, Demokratikus Koalíció, Kövér László, EBBEN AZ ORSZÁGBAN, Korózs Lajos, MSZP Facebook-oldalán, Muriel Pénicaud, Soros György, kormánypárti képviselők, halottak száma, kormány ellen, isztambuli egyezményhez, politikától befolyásolt, magyar belpolitikától, többi város, kormánypárti irányítású, falat kenyér, történelmi zászlók, nemzeti önazonosság, nemzeti önazonossághoz, országban bármi, országban szabadon, országban azok, bizottság ülésére, határozatképtelen lett, kormány képviselői, kormánypárti politikusok, napirendi pontok, bizottsági ülésre, kórházban meggyógyultak, munkavállalók felajánlhatnák, járvány alatt, jogszabály alkalmazása, elmúlt években, politikai támadásokat, verbális erőszak, elmúlt hetekben, parlamentben tapasztalták, ellenzéki képviselőnőkkel, útra tévedtek, városrész önkormányzati, kormánypárti politikus, levélből kiderül, hajléktalanoknak, visszautasítania, franciaországban, nyitóbeszédében, főpolgármesteri,
© 2013 TVN.HU Kft.