Belépés
OGY Krónika 2. rész (napirend előtt)
... fontos jelként említette, hogy a szombati demonstráción minden ellenzéki párt képviseltette magát, hazugnak, cinikusnak, minden írott és íratlan szabályt semmibe vevőnek nevezte a kormánypártok eljárását, hozzátéve, nem ez az első alkalom, hogy szembefordultak a magyar emberekkel, kizárólag a multinacionális cégek érdekáét képviselve.
Az önök gazdaságpolitikájának lényege, ho...
2018-12-10 15:51:58
Krónika 1. rész (napirend előtt: munkaidő-beosztás önkéntes megváltoztatása)
... 2019 nem lesz a rabszolgák éve


Pintér Tamás (Jobbik) úgy értékelt, elárulja a népét, aki szerdán igennel szavaz a munka törvénykönyvének módosítására. Szerinte a kormánypártok rabszolgasorba akarják hajszolni a magyar embereket és az, aki félti a munkáját, bármit aláír, hogy megtarthassa azt.
Hozzátette: az emberek majd úgy mondanak nemet a túlórára, hogy el...
2018-12-10 15:41:48
CDU-tisztújítás - Annegret Kramp-Karrenbauer váltja Angela Merkelt a német CDU elnöki tisztségében
... egyezményével kapcsolatban, nagy többséggel elfogadva a pártvezetés indítványát, amely szó szerint megegyezik a Bundestagban november végén megszavazott határozattal.
A Bundestagban a kormánypártok - a CDU/CSU és a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) - előterjesztésére megszavazott határozatban a német törvényhozás üdvözölte, hogy a nemzetközi közösség az ENSZ keretében globáli...
2018-12-08 15:56:57
CDU-tisztújítás - A német CDU támogatja az ENSZ migrációs csomagját
... következménye az ENSZ tervezett megállapodása körüli vita, holott a világszervezett migrációs csomagja a német érdekeket szolgálja és nem teremt jogi kötelezettségeket.
A Bundestagban a kormánypártok - a CDU/CSU és a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) - előterjesztésére megszavazott határozatban a német törvényhozás üdvözölte, hogy a nemzetközi közösség az ENSZ keretében globá...
2018-12-08 10:19:19
Meghalt Hirt Ferenc fideszes országgyűlési képviselő
...
A hírt a politikus hivatalos Facebook-oldalán tették közzé pénteken.
Az 1967-ben született Hirt Ferenc 2006 óta volt tagja az Országgyűlésnek, háromszor választották meg Tolna megyében egyéni parlamenti képviselőnek, a legutóbbi, idén áprilisi választáson a kormánypártok országos listájáról került a Házba....
2018-12-07 10:21:05
Jobbik: nyilatkozzon a kormány, "lemészárolja-e" a rezsicsökkentést!
...
Szerinte a Mátrai Erőmű vezetőjének nyilvánosságra került szavai is azt mutatják, hogy a 2012-ben indított rezsicsökkentés, amelyet két választási kampányban is érvként használtak a kormánypártok, "elérte a szavatossági idejét", és arra kell számítani, hogy emelik a közmű-szolgáltatások árát.
Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: a Jobbik minden alkalommal támogatta a par...
2018-12-06 15:47:15
Nézőpont: a magyarok 38 százaléka a kormánypártokkal szimpatizál
... eredményei alapján a felnőtt magyar lakosság 38 százaléka a Fidesz-KDNP-vel szimpatizál, ami mintegy hárommillió kormánypárti választópolgárt jelent.
Nagy Dániel azt mondta, a kormánypártok bevándorlási és családpolitikája jól kiegészíti egymást, és a többi párt szavazóinak többsége is egyetért ezekkel.
Felidézte, hogy mérésük szerint két százalékkal növekedett a kormány...
2018-12-05 10:41:34
Nézőpont: erősödött a Fidesz, gyengült a Jobbik
... támogatja.
A Fidesz-KDNP tábora jelentősen aktivizálódott az elmúlt egy hónapban. A választási részvételüket biztosra ígérő választópolgárok körében 51-ről 53 százalékra emelkedett a kormánypártok támogatottsága. A tavaszi választások óta ez már 6 százalékos emelkedést jelent a Fidesz-KNDP belföldi listás eredményében.
A Jobbik fordított utat járt be, támogatottsága októ...
2018-12-04 08:41:14
Az olasz kormány el akarja kerülni az uniós szankciókat
... kormány készen állna akár 2,1 százalékra vagy akár 1,9 százalékra csökkenteni a hiánycélt. Ez az eredeti költségvetési csomagot 8 milliárd euróval csökkentené. Kérdés, hogy a római kormánypártok így miként tudják teljesíteni választási ígéreteiket: a Liga a tervezett nyugdíjreformot, az M5S a választóinak ígért alapjövedelmet.
A módosítás részleteit még nem jelentették be hiv...
2018-12-03 17:17:12
Kormánypártok: alapos a gyanú, hogy Brüsszel nagyon sok migránsnak utalt pénzt a migránskártyákra
... találnak az illegális bevándorlóknál, legutóbb a magyar határtól alig 200 kilométerre, Boszniában bukkant elő ilyen kártya - emlékeztetett a kormánypárti képviselő
Nacsa Lőrinc a kormánypártok álláspontját összegezve kifejtette: hetek óta várják a választ az Európai Bizottságtól a feltett kérdéseikre, hogy végre elárulják mennyi pénzt utaltak át ezekre a migránskártyákra, és ...
2018-12-01 15:32:05
1 2 3 ...........................171 172 ..............256 257 ..............341 342 343 
Címkék: Annegret Kramp-Karrenbauer, Angela Merkelt, Meghalt Hirt Ferenc, Pintér Tamás, Német Szociáldemokrata Párt, Hirt Ferenc, Mátrai Erőmű, Nagy Dániel, Nacsa Lőrinc, Európai Bizottságtól, kormánypártokkal szimpatizál, olasz kormány, uniós szankciókat, szombati demonstráción, kormánypártok eljárását, első alkalom, magyar emberekkel, multinacionális cégek, munka törvénykönyvének, kormánypártok rabszolgasorba, magyar embereket, emberek majd, pártvezetés indítványát, német törvényhozás, nemzetközi közösség, világszervezett migrációs, német érdekeket, politikus hivatalos, 1967-ben született, kormánypártok országos, 2012-ben indított, szavatossági idejét, ellenzéki politikus, felnőtt magyar, kormánypártok bevándorlási, többi párt, választási részvételüket, kormánypártok támogatottsága, tavaszi választások, eredeti költségvetési, római kormánypártok, tervezett nyugdíjreformot, választóinak ígért, módosítás részleteit, illegális bevándorlóknál, magyar határtól, kormánypárti képviselő, kormánypártok álláspontját,
© 2013 TVN.HU Kft.