Belépés
Koronavírus - Kövér: indokolatlanok a felhatalmazási törvényt ért kritikák
... nyilvánvaló álhíreket próbált meg politikai kampányeszközzé emelni.
Úgy látja, az emberek olyan mértékben értettek egyet a járvány miatt hozott intézkedésekkel, amely jóval túlnyúlik a kormánypártok támogatottságán. A magyaroknak a politikai intézményekbe, a kormányba vetett bizalma erősebb, mint az európai átlag - mondta.
A házelnök szerint a digitális ülésezés bevezeté...
2020-07-07 19:02:24
Koronavírus - A kormánypártok támogatják a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról tartandó nemzeti konzul
...
Azt a magyarok már megszokhatták, hogy a Fidesz-KDNP számára nagyon fontos az emberek véleménye, ezért a Magyarországot érintő legfontosabb kérdésekben mindig kikérik azt - közölte Hollik István.
A kommunikációs igazgató felidézte, hogy így történt ez a migrációt, a családok védelmét, vagy a rezsicsökkentést illetően is.
A koronavírus megjelenése az egész világban ...
2020-05-29 12:11:50
Krónika 15. rész (börtönzsúfoltság, napirend után)
... amnesztiával bűnözőket szabadítanának rá a társadalomra.
Gyüre Csaba (Jobbik) azt mondta, hogy a "börtönbiznisz" lehetőségét a Fidesz-KDNP teremtette meg. Megkérdezte: egyedül csak a kormánypártok nem gondoltak arra, hogy egy iparág fog ráépülni az ügyben alkotott 2016-os törvényükre?
Államtitkári zárszó
Az általános vita lezárása után Hajas Barnabás államtitkár az...
2020-05-20 07:04:09
Koronavírus - Századvég: a magyarok elutasítják "Soros tervét Európa eladósítására"
... a tervet, ezzel szemben a 2, illetve 8 százalékuk mellette áll.
A Fidesz-KDNP szavazóinak 91 százaléka ellenzi és csupán 2 százaléka támogatja a tervet - írták, hozzáfűzve: a kormánypártok politikájával szemben leginkább kritikus DK és Jobbik szavazóinak tekintélyes része sem helyesli az örökjáradék-kötvény bevezetését.
Az előbbi szimpatizánsainak 59 százaléka, az utóbbi...
2020-05-11 16:22:10
LMP: a kormány nem tette lehetővé az Országgyűlés megalakulásának közös megünneplését
... nevezte a határon túl élő magyarokért való kiállást, amiben szerinte jó irányba mozdultak el az utóbbi időszakban, de még mindig nem teremtettek nemzeti konszenzust, hiszen olykor a kormánypártok és egyes ellenzékiek is pártpolitikai célokra használnak nemzetpolitikai kérdéseket.
Kiemelte továbbá, a kormány nem képviseli következetesen a nemzeti érdekeket, ezért a nemzeti ön...
2020-05-02 10:51:25
Krónika 8. rész (klímaváltozás)
... önrész okozhat gondot.

Zárszó

Jakab István ülésvezető elnök ezután lezárta a vitát. Zárszavában Tordai Bence (Párbeszéd) a vita egyetlen üde színfoltjának a kormánypártok részéről Bencsik János (Fidesz) felszólalásait nevezte. Magyarországon zöldfordulatra van szükség van! - hangoztatta az ellenzéki politikus.
Szintén az előterjesztők nevében Keresztes ...
2020-04-21 19:12:43
Krónika 7. rész (klímaváltozás)
... helyezett mezőgazdaságra volna szükség - mondta.

Bana Tibor: elengedhetetlen az épületek energiahatékonyságának növelése

Bana Tibor (független) álságosnak nevezte a kormánypártok hozzáállását, a Fidesz-KDNP szerinte ugyanis bagatellizálja a klímaváltozás kérdését.
Felszólalásában arról beszélt, hogy a korszerűtlen fűtési megoldások nagyon komoly környeze...
2020-04-21 17:03:01
Koronavírus - Megugrott a német kormánypártok támogatottsága
...
Az új típusú koronavírus tömeges németországi terjedésének kezdete, február 25. óta készített felmérések mind azt mutatják, hogy erősödnek a kormánypártok, és a lakosság túnyomó többsége támogatja a járvány lassítására tett intézkedéseket.
Főleg a Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) szövetsége erősödik, de a koalíciós t...
2020-04-19 17:31:58
Koronavírus - Hollik: induljon szigorú hatósági vizsgálat a Pesti úti idősotthon ügyében!
... igazgató.
Hollik István reményének adott hangot, hogy ez a szigorú vizsgálat segíteni fog abban is, hogy az idősotthonban lévő, de még nem fertőzött időseket meg lehessen védeni.
A kormánypártok azt szeretnék, ha a hatóságok a vizsgálatot minél hamarabb lefolytatnák - mondta, hangsúlyozva: ebben biztos, hogy szerepe lesz a Fővárosi Védelmi Bizottságnak, amely az elmarad...
2020-04-09 14:42:18
Krónika 9. rész (közigazgatási törvénycsomag)
... elmozdulni.

Független: a törvényjavaslat célja a titkosítás és a bosszúállás
Szél Bernadett (független) abszurdnak nevezte, hogy miközben dübörög a járvány, arról kell beszélni, hogy kormánypártok mit titkosítanak és kin állnak bosszút.
A járványhoz kapcsolódó intézkedéseket rendeleti kormányzásban hozzák meg, úgy, hogy ezekhez az Országgyűlés hozzá sem szólh...
2020-04-07 18:43:13
1 2 3 .........32 33 .....48 49 ....63 64 65 
Címkék: Hollik István, Gyüre Csaba, Hajas Barnabás, Jakab István, Zárszavában Tordai Bence, Bencsik János, Bana Tibor, Kereszténydemokrata Unió, Keresztényszociális Unió, Fővárosi Védelmi Bizottságnak, Szél Bernadett, felhatalmazási törvényt, kormánypártok támogatják, gazdaság újraindításáról, magyarok elutasítják, német kormánypártok, emberek olyan, járvány miatt, kormánypártok támogatottságán, politikai intézményekbe, kormányba vetett, európai átlag, házelnök szerint, digitális ülésezés, emberek véleménye, kommunikációs igazgató, családok védelmét, rezsicsökkentést illetően, koronavírus megjelenése, egész világban, ügyben alkotott, általános vita, kormánypártok politikájával, előbbi szimpatizánsainak, utóbbi időszakban, nemzeti érdekeket, vita egyetlen, kormánypártok részéről, ellenzéki politikus, előterjesztők nevében, kormánypártok hozzáállását, klímaváltozás kérdését, korszerűtlen fűtési, lakosság túnyomó, járvány lassítására, szigorú vizsgálat, idősotthonban lévő, vizsgálatot minél,
© 2013 TVN.HU Kft.