Belépés
A Zöldek győztek a francia nagyvárosokban az önkormányzati választásokon
... csak nem mentek el szavazni.
"A ma este csalódás, mert vannak helyek, ahol a saját belső széthúzásunk vezetett a nagy csalódást okozó eredményekhez" - ismerte el Sibeth N'Diaye kormányszóvivő, aki szerint a kormánypárt a következő hónapokban nem engedhet meg magának hasonló belső vitákat.
Egyedül a jobboldalról érkezett miniszterelnöknek, Edouard Philippe-nek sikerült a...
2020-06-29 00:01:06
Koronavírus - Kormányszóvivő: a kormány több szempontot mérlegel az augusztus 20-ai ünnepségeknél
... arról van szó, hogy a megyei jogú városokban és Budapesten többnapos eseményekkel lehet készülni augusztus 20-ára, ez is ott van a mérleg egyik serpenyőjében - tette hozzá.
A kormányszóvivő elmondta azt is, bár Magyarország sikeres védekezésen van túl, nem zárható ki, hogy a koronavírus-járvány ősszel visszatér.
A kormány a leghatékonyabb intézkedésekkel szeretne felké...
2020-06-25 19:52:24
Merkel: meg kell nyitni a kínai piacokat a külföldi vállalatok előtt
... kiemelt helyen szerepel a közösség és Kína kapcsolatának erősítése. Az eredeti tervek szerint szeptemberben Lipcsében EU-Kína csúcstalálkozót tartottak volna. Június elején a német kormányszóvivő bejelentette, hogy Angela Merkel, Hszi Csing-ping kínai elnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnökének egyeztetése alapján a találkozót a koronavírus-járvány miatt elnapolják. Új id...
2020-06-11 16:02:27
Macron elítélte a az egész társadalmat sújtó rasszizmust, de megvédte a rendőrök többségét
... Franciaországban is sorozatossá váltak a demonstrációk a rasszizmus, valamint a rendőri brutalitás ellen.
A rasszizmus "egy olyan betegség, amely az egész társadalmat sújtja" - idézte a kormányszóvivő az államfőt a kormányülés után. Macron kérhetetlenséget kért a témában, és a rasszizmus elleni hatósági fellépések megerősítését szorgalmazta.
A franciaországi tüntetéseke...
2020-06-10 19:02:58
A német kormány megkapta a hivatalos értesítést a tervezett amerikai csapatkivonásról
...
Ulrike Demmer helyettes kormányszóvivő sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a kormányt "értesítették" a csapatkivonásra vonatkozó tervről.
Kiemelte, hogy információik szerint még nincs végleges döntés az ügyben.
Arra a kérdésre, hogy az amerikai vezetés bevonja-e a német kormányt a döntéshozatalba, Demmer megismételte, hogy értesítést kaptak a washingtoni kormányzatba...
2020-06-10 18:43:11
Kormányszóvivő: a falvakban maradást segíti a Magyar falu program
...
Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos a videóban azt mondta, hogy tavaly 16 támogatási célterületet jelöltek meg a pályázati alprogramban. Több, mint tízezer pályázat érkezett ebbe az alprogramba, és több mint ötezer nyertes pályázatot hirdettek ki - tette hozzá.
A kormánybiztos kedden három Pápa környéki kistelepülést - Pápateszért, B...
2020-06-09 16:13:06
Német védelmi miniszter: nem érkezett hivatalos megkeresés az esetleges amerikai csapatkivonásról
... közös értékekhez és múlthoz a kölcsönös bizalmon alapuló megbeszélések lennének méltóak, és nem az, hogy a német félnek a sajtóból kell értesülnie döntésekről.
A hétfői berlini kormányszóvivői tájékoztatón is megerősítették, hogy Washington nem jelzett tervezett csapatcsökkentést a hivatalos csatornákon. Christofer Burger, a külügyminisztérium szóvivője arra a többször feltet...
2020-06-08 15:42:01
A francia belügyminiszter feljelentést tett egy rasszista és homofób rendőri Facebook-csoport miatt
... prefektúra.
"Azoknak az embereknek, akik tüntetni szeretnének, más kifejezési formát ...
2020-06-05 21:03:10
Koronavírus - Spanyolországban 177-tel nőtt a fertőzöttek száma egy nap alatt
... járvány során, a madridi autonóm közösség, Barcelona és térsége, továbbá Kasztília és León, az eddigi egyesből a kettes fázisba lépnek át a jövő héttől.
María Jesús Montero kormányszóvivő a kabinet ülését követő sajtótájékoztatón elmondta: Spanyolország és Olaszország közös levélben fordult az Európai Bizottság elnökéhez, kérve, hogy a közösségi határok korlátozásainak felol...
2020-06-05 19:33:01
Koronavírus - Stagnál az új fertőzöttek száma Horvátországban és Szlovéniában is
... állampolgárok előtt is. A szlovén sajtó ugyanakkor azt közölte, hogy a határnyitás ellenére több osztrák állampolgárt fordítottak vissza péntek reggel a szlovén határőrök.
Jelko Kacin kormányszóvivő pénteki sajtótájékoztatóján elnézést kért emiatt, mint mondta, kommunikációs hiba történt.
A félreértéseket néhány órán belül tisztázzuk, és az osztrákok péntek éjféltől sz...
2020-06-05 16:12:37
1 2 3 ..........................169 170 .............253 254 .............337 338 339 
Címkék: Sibeth, Edouard Philippe-nek, Lipcsében EU-Kína, Angela Merkel, Hszi Csing-ping, Charles Michel, Európai Tanács, Ulrike Demmer, Gyopáros Alpár, Christofer Burger, María Jesús Montero, Európai Bizottság, Jelko Kacin, francia nagyvárosokban, önkormányzati választásokon, kormány több, augusztus 20-ai, kínai piacokat, külföldi vállalatok, rendőrök többségét, német kormány, hivatalos értesítést, tervezett amerikai, falvakban maradást, esetleges amerikai, francia belügyminiszter, fertőzöttek száma, saját belső, nagy csalódást, következő hónapokban, jobboldalról érkezett, megyei jogú, mérleg egyik, kormányszóvivő elmondta, leghatékonyabb intézkedésekkel, eredeti tervek, német kormányszóvivő, rendőri brutalitás, olyan betegség, egész társadalmat, kormányülés után, rasszizmus elleni, franciaországi tüntetéseke, csapatkivonásra vonatkozó, amerikai vezetés, német kormányt, washingtoni kormányzatba, modern települések, pályázati alprogramban, kormánybiztos kedden, kölcsönös bizalmon, német félnek,
© 2013 TVN.HU Kft.