Belépés
Fidesz: a járvány megmutatta a baloldal és a Soros-hálózat "gátlástalan hazugsághadjáratát"
... nyilvánvalóak: azért támadják Magyarországot, mert nemzeti elkötelezettségű kormánya van, ami zavarja "a haladó liberálisok és a baloldal" érdekeit.

Úgy fogalmazott: "olyan baloldali bábkormányt akarnak ültetni hatalomba, amely kész kiszolgálni az idegen hatalmak pénzügyi és gazdasági érdekeit, és kész betelepíteni a migránsokat".
Hollik István felhívta a figyelmet...
2020-06-28 12:10:05
Lomnici: a társadalom az ngo-k ellenőrzését várja el a kormánytól
... szerint Soros György a befolyását felhasználta arra, hogy nemzetközi intézmény...
2020-06-26 21:32:24
Koronavírus - Emmi: büntetőfeljelentés az MSZP hamisított videója miatt
... látjuk, hogy amellett, hogy a bal...
2020-06-09 17:33:33
Koronavírus - Fidesz-KDNP: Soros és szervezetei továbbra is a kormányt támadják
... hogy mivel Magyarország sikeresen lezárta a koronavírus-járvány elleni védekezés első szakaszát, a parlament elé kerülhetett az a törvény, amely visszaveszi a rendkívüli felhatalmazást a kormánytól.
Hangsúlyozta, a vírus nem tűnt el, "továbbra is itt van", ezért felelős és indokolt döntés a járványügyi készültség fenntartása.
Szerinte "Soros György szervezetei, név szeri...
2020-05-28 18:32:18
Krónika 2. rész (napirend előtt: munkanélküliség, érettségi, gazdaságvédelmi akcióterv)
...

Jobbik: a kormány nem ad érdemi segítséget a munkanélkülieknek

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője a kormányt és a miniszterelnököt, valamint az Állami Számvevőszék elnökét bírálta, mert szerinte Orbán Viktor "megadta magát a válság kezdetén", így a kabinet nem ad érdemi segítséget a koronavírus-járvány miatt munkáját elvesztő embereknek, Domokos László ekö...
2020-05-11 14:22:02
Krónika 7. rész (klímaváltozás)
... fizet elvét - hangoztatta.
Szél Bernadett: a kormány csináljon végre valamit!
A frakciók vezérszónoki felszólalásait követően a független Szél Bernadett arra szólította fel a kormányt, hogy az ideológiai viták helyett végre csináljon valamit a klímaügyi területen.
Úgy fogalmazott, nem érti, hogy a Fidesz és KDNP miért osztja fel a képviselőket "balos, libsi környe...
2020-04-21 17:03:01
Koronavírus - Semjén: bebizonyosodott, hogy bajban nemzetállami alapon van működőképes megoldás
... így az az ésszerű, ha addig tart a felhatalmazás, ameddig a járvány. Jelezte: az csak és kizárólag a járvánnyal kapcsolatos ügyekre vonatkozik, a parlament pedig bármikor visszaveheti a kormánytól. A magyar kabinetet támadó politikusok országaiban erősebb az ilyen felhatalmazás mint nálunk, mivel ott a parlament az adott időpontig nem veheti vissza azt, és jellemzően nem is ülésez...
2020-04-03 22:12:51
Krónika 10. rész (koronavírus)
... feladatuk, hogy közös erővel küzdjenek a vírus ellen - mondta.
Nincs olyan európai kormán...
2020-03-24 18:24:05
Halász János: Magyarországra is veszélyt jelent a Törökország felől megindult migránsáradat
... támadják. Azt is elmondta: az elmúlt időszakban a legutóbbi két hónapban volt a legtöbb határsértés Magyarországon.
Halász János azt mondta: a Fidesz-frakció határozottan támogatja a kormányt a határőrizet erősítésében, és azt is támogatják, hogy a koronavírus veszélye miatt legyenek zárva a tranzitózónák.
Kérdésre válaszolva azt hangsúlyozta: támogatják, hogy az Európai...
2020-03-04 13:52:43
Iráni-amerikai viszály - Migrációkutató Intézet: a hatalmi harc origójában Irak áll
... síita pártok uralják. Szulejmáni tábornok likvidálása után pedig olyan mérteket öltött az Amerika-ellenes síita közfelháborodás, hogy a síita többségű parlament január 5-én felszólította a kormányt, mondja fel azokat a katonai egyezményeket, amelyek lehetővé teszik külföldi csapatok állomásozását Irak területén, és mivel az Iszlám Állam elleni harc megszűnt, szólítsa fel őket távo...
2020-01-08 13:53:03
1 2 3 ...14 15 ..22 23 .28 29 30 
Címkék: Halász János, Migrációkutató Intézet, Hollik István, Soros György, Jakab Péter, Állami Számvevőszék, Orbán Viktor, Domokos László, Szél Bernadett, Iszlám Állam, járvány megmutatta, ngo-k ellenőrzését, kormányt támadják, hatalmi harc, haladó liberálisok, idegen hatalmak, befolyását felhasználta, rendkívüli felhatalmazást, járványügyi készültség, válság kezdetén, kormány csináljon, frakciók vezérszónoki, független Szél, ideológiai viták, klímaügyi területen, járvánnyal kapcsolatos, parlament pedig, magyar kabinetet, ilyen felhatalmazás, adott időpontig, vírus ellen, elmúlt időszakban, legtöbb határsértés, határőrizet erősítésében, koronavírus veszélye, síita többségű, katonai egyezményeket, miniszterelnököt, elkötelezettségű, bebizonyosodott, munkanélküliség, gazdaságvédelmi, frakcióvezetője, közfelháborodás, magyarországot, magyarországon, migrációkutató, felhatalmazást, felszólalásait, magyarországra, nyilvánvalóak, állomásozását, felhatalmazás, tranzitózónák, klímaváltozás, migránsáradat, felszólította,
© 2013 TVN.HU Kft.