Belépés
Modern városok - Két atlétikai pálya fejlesztése kezdődhet el Szegeden
... A szocialisták soha annyi beruházást nem hoztak a városba, mint amennyit 2010 óta a kormány. "A nagyszabású fejlesztéseket, a város arculatát meghatározó beruházásokat csak a polgári kormánytól remélhetjük" - tette hozzá.
Kérdésre válaszolva Bartók Csaba elmondta, a beruházások tervei már elkészültek. A SZVSE sporttelepének fejlesztése csak a pályát érinti, így azt hamarabb b...
2019-03-21 18:32:04
Brexit - Takács Szabolcs: a Nagy-Britanniában élő magyarok jogainak védelme a legfontosabb
... magyarok jogait, de Magyarország a rendezett kilépésben érdekelt.
Az államtitkár, aki többnapos nagy-britanniai körutat kezdett, fontosnak nevezte, hogy az ottani magyar közösségek a kormánytól is kapjanak pontos tájékoztatást arról, mi történik a szerzett jogaikkal az Egyesült Királyságban a Brexit után. Megjegyezte: a brit kilépés feltételei jelenleg is alakulnak.
Jele...
2019-03-14 19:42:14
A CEU üdvözli Weber kezdeményezését, de jogi garanciát vár a kormánytól
...
Az egyetem csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményében az áll: a CEU hálás a bajor kormányának, amiért pénzügyi és gyakorlati támogatást ajánlott a Müncheni Műszaki Egyetemmel (TUM) kialakítandó hosszú távú együttműködéshez.
Michael Ignatieff, a CEU elnök-rektora és Wolfgang A. Herrmann, a TUM elnöke megbeszélést folytatott az együttműködés lehetőségeiről azokon a ...
2019-03-14 15:52:08
Potápi Árpád János: a kárpátaljai magyarság azt üzeni mindenkinek, hogy nem fél
... brutális támadásra nem meneküléssel, hanem építkezéssel reagált, új funkciót találva megrongált épület számára - mutatott rá. Ez reményt ad, előre mutat, köszönhetően mindenekelőtt a magyar kormánytól kapott támogatásnak is - fogalmazott. Szerinte az új tévécsatorna létrehozása elképzelhetetlen lett volna olyan jól képzett szakembergárda nélkül. Egyúttal annak a meggyőződésének ad...
2019-03-06 17:42:28
Krónika 2. rész (napirend előtt: illegális hulladéklerakás, köztisztviselők, migráció)
... úgy reagált: érdekes verseny alakult ki az ellenzéki képviselők között abban, hogy a viselkedési határokat ki tudja átlépni, hiszen még telefonfülkét is rongáltak. "Azt ne várják el a kormánytól és a kormánypárti politikusoktól, hogy ebben a színvonaltalan komédiában részt vegyenek!" - jegyezte meg.
Szerinte az ellenzék a munkavállalókra hivatkozik, azonban félrevezeti őket. ...
2019-03-05 10:46:29
Trump elnöki rendeletet tervez az iskolai szólásszabadság biztosítására, nagy visszhangot váltott ki
... megszakított beszédében a többi között leszögezte: "nagyon rövid időn belül" aláírja a rendeletet, amellyel kötelezi az iskolákat "a szólásszabadság támogatására", amennyiben a szövetségi kormánytól továbbra is pénzt szeretnének. "Ha akarják a dollárjainkat, és mi milliárdokat adunk nekik, akkor meg kell engedniük, hogy olyanok is szót kaphassanak, mint Hayden".
Az elnök a pó...
2019-03-05 10:45:33
Fidesz: Brüsszelnek a migránsok lennének az elsők
...
A nagyobbik kormánypárt szombaton ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy Rónai Sándor, a Demokratikus Koalíció szóvivője magyarázatot követelt a kormánytól az esedékes családi pótlék késedelmes utalása miatt.
A Fidesz közleményében azt írta, Gyurcsányék, ahogy a migránsok betelepítésének a jogát, úgy a családtámogatásokról való döntés jogát is átadnák Brüsszelnek....
2019-03-02 19:32:24
EP-választás - A DK magyarázatot vár a családi pótlék utalásának elmaradása miatt
... is katasztrófa, hogy tíz éve a Gyurcsány-kormány emelt utoljára a juttatás összegén, de még ezt a kevés járandóságot sem képes a kormány időben átutalni.
A DK magyarázatot vár a kormánytól, hogy a korábbi, szintén késedelmes nyugdíjutalás után most miért csúszik a családi pótlék kifizetése.
A DK szerint ezért is jó javaslat az európai családi pótlék, hiszen Európában me...
2019-03-02 15:31:38
Brexit - Készenléti tervet fogadott el a spanyol kormány Nagy-Britannia megegyezés nélküli uniós kilépésének es
... maradnának, és csak azt követően kellene más kategóriájú személyazonosító kártyát igényelniük, immár nem közösségi állampolgárként.
A spanyol kormány a viszonosság elvét várja el a brit kormánytól, és ennek alapján biztosítaná továbbra is az egészségügyi ellátásokhoz való hozzáférést a területén élő mintegy 300 ezer brit állampolgárnak.
A zavartalan átmenet érdekében a k...
2019-03-01 17:02:16
Pert indít a román igazságszolgáltatás részrehajlásának bizonyítására a Székely Figyelő Alapítvány
... kormányhatározatot a személyi igazolványok megváltoztatására, mert a dokumentumon többnyelvű szövegek találhatóak úgy, hogy az idegen nyelvű nem a román alatt van. Mivel válasz nem érkezett a kormánytól, ezért a bírósághoz fordult.
A Székely Figyelő Alapítvány elnöke elmondta: ugyanazokat a szavakat, ugyanazokat az érveket használta a keresetben, amelyekkel a magyar feliratok...
2019-02-27 15:31:53
1 2 3 ..............................96 97 ...............144 145 ...............191 192 193 
Címkék: Takács Szabolcs, Potápi Árpád János, Székely Figyelő Alapítvány, Bartók Csaba, Egyesült Királyságban, Müncheni Műszaki Egyetemmel, Michael Ignatieff, Wolfgang, Rónai Sándor, Demokratikus Koalíció, kárpátaljai magyarság, iskolai szólásszabadság, migránsok lennének, családi pótlék, spanyol kormány, szocialisták soha, nagyszabású fejlesztéseket, város arculatát, polgári kormánytól, beruházások tervei, pályát érinti, rendezett kilépésben, ottani magyar, szerzett jogaikkal, brit kilépés, egyetem csütörtöki, bajor kormányának, együttműködés lehetőségeiről, magyar kormánytól, ellenzéki képviselők, viselkedési határokat, kormánypárti politikusoktól, színvonaltalan komédiában, munkavállalókra hivatkozik, többi között, szólásszabadság támogatására, szövetségi kormánytól, nagyobbik kormánypárt, esedékes családi, migránsok betelepítésének, juttatás összegén, kevés járandóságot, kormány időben, európai családi, viszonosság elvét, brit kormánytól, egészségügyi ellátásokhoz, zavartalan átmenet,
© 2013 TVN.HU Kft.