Belépés
Bizalmat szavazott a lengyel szejm a Morawiecki-kormánynak
... volt, mellyel a kormánypárt előnyös helyzetbe jutott az ellenzékkel szemben, érvényesítve "saját narrációját".
A szavazást megelőző vita során Morawiecki összefoglalta a PiS kormányzásának eddigi három évét, elsősorban a gazdasági reformok és a családpolitika sikereit ismertette. A kormány "jó reformokat valósít meg, jó szolgálatot tesz Lengyelországnak, és továbbra is szolgá...
2018-12-12 19:02:13
Antall-konferencia - Boross Péter: a gondviselésnek köszönhető, hogy Antall József miniszterelnök lett
... lélekben 15 millió magyar miniszterelnöke kívánt lenni.
Kádár Béla, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja a rendszerváltozás gazdasági helyzetét elemezve felidézte, hogy Antall kormányzásának kezdetén az ország nemzetközi összehasonlításban is a legeladósodottabb államok közé tartozott, az ország gazdaságilag "kivérzett", pénzügyi összeomlás fenyegette.
Az országnak...
2018-12-11 16:25:52
Magyar Levente a FAZ-ban: abszurd vádakkal támadják Magyarországot
... régen nem voltak annyira jók Magyarországon, mint most, amit nagyra értékel az ipar Németországban, Magyarország legfontosabb gazdasági partnerénél.
Mint mondta, Orbán Viktor kormányzásának 2010-es kezdete óta az Audi folyamatosan fejleszti motorgyárát Győrben, a Mercedes megnyitotta kecskeméti üzemét és jelenleg a gyár kapacitásának megkétszerezésén dolgozik, a BMW pedig egy...
2018-12-11 14:03:33
Meg a hét
... Óvárról menekült Nyugatra, s visszaemlékezéseit írta meg vagy tíz éve. A könyv nekem is megvan, akkor csak átlapoztam, s mintha egy találkozót is tartottam volna róla. S Horn Gyula kormányzásának naplóját, s az MSZMP 1957-es jegyzőkönyveit. Ez utóbbi roppant izgalmas, hiszen látszik, hogy a hatalom hogyan veszi vissza az országot, s bontakozik ki a megtorlás.
Párhuzamos olvas...
2018-11-09 06:57:44
Kiáll a Jobbik az európai ügyészséghez csatlakozás mellett
... alelnöke álságosnak nevezte Orbán Viktor és a Fidesz politikáját. 2010 óta "egyre erőteljesebben jellemzővé vált az európai uniós források korrupt felhasználása, ez jelenti Orbán Viktor kormányzásának egyik pillérét" - mondta a jobbikos politikus, aki szerint a kabinet számára az az elsődleges, hogy a haverokat, a hozzá köthető oligarchákat kiszolgálja.
Míg a 2009-es európai ...
2018-10-25 13:51:29
Krónika 8. rész (azonnali kérdések) - BŐVÍTETT (új: Orbán)
... szálakat.
Jobbik: mennyire hiteles a kormány politikája?
A luxusrepülős utazásokról kérdezte a miniszterelnököt Szilágyi György (Jobbik), megemlítve, hogy a gép tulajdonosa a Fidesz kormányzásának "egyik legnagyobb haszonélvezője", a milliárdos megbízásokat kapó Garancsi István.
Több, mint aggályos szerintem, ha a magyar miniszterelnök ilyen értékes luxusutakat foga...
2018-10-01 19:24:26
Krónika 8. rész (azonnali kérdések)
... szálakat.
Jobbik: mennyire hiteles a kormány politikája?
A luxusrepülős utazásokról kérdezte a miniszterelnököt Szilágyi György (Jobbik), megemlítve, hogy a gép tulajdonosa a Fidesz kormányzásának "egyik legnagyobb haszonélvezője", a milliárdos megbízásokat kapó Garancsi István.
Több, mint aggályos szerintem, ha a magyar miniszterelnök ilyen értékes luxusutakat foga...
2018-10-01 18:03:43
Megigazítás
... egyszerűen kénytelen megbüntetni engem. Éreztem, hogy az egész föld Bírája kénytelen elítélni az enyémhez fogható bűnt... Mélységesen átéreztem Isten nevének tisztességét és erkölcsös kormányzásának igazságos mivoltát. Úgy éreztem, hogy a lelkiismeretem nem lenne nyugodt, ha igazságtalanul bocsánatot nyernék. A bűn, amelyet elkövettem, büntetésért kiált. Viszont égetett a kérdés, ...
2018-07-15 21:01:02
Az Urantia könyv - 53. írás
... teljes történelmében ezen ezer csillagrendszerben és a világegyetemi központokban végzett összes működésük során mindössze három Csillagrendszer Fejedelem szegült ellen a Teremtő Fiú kormányzásának.


1. A lázadás vezetői
53:1.1 Lucifer nem felemelkedő lény volt; ő a helyi világegyetem teremtett Fia volt, és azt mondták róla, hogy: ,,Feddhetetlen voltál út...
2018-06-24 20:46:49
Bloomberg a novemberi választásokon demokrata párti jelölteket támogat
... képviselőházban a demokraták kerüljenek többségbe.
A volt városvezető közleményben jelentette be szándékát, hangsúlyozva, hogy véget vetne a republikánusok "abszolút hasznavehetetlen" kormányzásának. "A republikánusoknak a kongresszusban két évük volt arra, hogy bebizonyítsák, képesek a kormányzásra, de kudarcot vallottak" - fogalmazott.
A milliárdos leszögezte: sok a ...
2018-06-21 07:04:42
1 2 3 ......22 23 ...34 35 ...44 45 46 
Címkék: Boross Péter, Antall József, Magyar Levente, Kádár Béla, Magyar Tudományos Akadémia, Orbán Viktor, Horn Gyula, Szilágyi György, Garancsi István, Csillagrendszer Fejedelem, Teremtő Fiú, lengyel szejm, gondviselésnek köszönhető, európai ügyészséghez, novemberi választásokon, kormánypárt előnyös, ellenzékkel szemben, szavazást megelőző, gazdasági reformok, családpolitika sikereit, rendszerváltozás gazdasági, ország nemzetközi, legeladósodottabb államok, ország gazdaságilag, ipar Németországban, gyár kapacitásának, könyv nekem, hatalom hogyan, európai uniós, jobbikos politikus, kabinet számára, hozzá köthető, 2009-es európai, kormány politikája, luxusrepülős utazásokról, miniszterelnököt Szilágyi, milliárdos megbízásokat, magyar miniszterelnök, egész föld, enyémhez fogható, világegyetemi központokban, lázadás vezetői, helyi világegyetem, demokraták kerüljenek, volt városvezető, milliárdos leszögezte, megkétszerezésén, hasznavehetetlen, miniszterelnököt, rendszerváltozás, lengyelországnak,
© 2013 TVN.HU Kft.