Belépés
Velencei Bizottság: hatályon kívül kell helyezni a "Stop Soros" törvénycsomagot
... való elriasztásra használni.
A szakértők hangsúlyozták, komoly kétségeik vannak a törvény 253. szakaszában foglalt célkitűzések legitimitásával kapcsolatban. Az adó nem csupán kormányzati tevékenységet finanszíroz, hanem "elriaszt" a migrációval összefüggő legitim egyesületi tevékenység végzésétől. Az olyan nyilvánvalóan semleges eszköznek mint egy új adó felhasználása egyéne...
2018-12-14 19:54:21
Krónika 4. rész (határozathozatalok)
... célja az illetményrendezésen túl a stabil, kiszámítható előmenetelt biztosító egységes életpálya bevezetése, az egységesség biztosítása.
Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára parlamenti expozéjában azt mondta: a sávos illetményrendszer bevezetésével 2019-ben 20, ezt követően évente 5 százalékos béremelésre nyílik lehetőség.
A törvény legtöbb ren...
2018-12-12 12:21:28
Kormányzati támogatással dolgozzák fel Szokolay Sándor zeneszerző hagyatékát
...
Fekete Péter kultúráért felelő államtitkár elmondta, hogy Szokolay Sándor hagyatéka négyszáz művet, írásokat, leveleket, publikációkat, valamint személyes tárgyakat és kéziratokat tartalmaz. Feldolgozását 2018-2019-ben a kormány 100 millió forinttal, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) összesen 10 millió forinttal támogatja.
Tisztesség, hit és bizalom, a magyar nép szolgál...
2018-12-07 19:52:56
ITM-államtitkár: dolgozik az innovációs tárca a nemzeti energiastratégia koncepcióján
... magyar embereknek, hanem segítsen abban is, hogy fenntartható módon alacsony rezsiköltségek mellett fogyasszanak energiát - fejtette ki az államtitkár.
Kiemelten fontosnak nevezte a kormányzati célok közül egyebek mellett az energiatakarékosság, az energiahatékonyság minden formájának ösztönzését, különösen az épület-energetika területén.
Kaderják Péter kitért arra, hogy...
2018-12-04 13:31:35
Orosz biztonsági tisztségviselő: Összeolvadhat az Iszlám Állam és az al-Kaida
... elhagyják ezt az övezetet és hazatérnek, vagy az instabilitás új központjainak létrehozására törekednek olyan nagy és gyengén ellenőrzött területű országokban, amelyekben meggyengültek a kormányzati intézmények, kiéleződtek a vallási vagy nemzeti feszültségek, ahol magas a szegénység és a munkanélküliség aránya.
Az orosz tisztségviselő elmondta, hogy a terroristák taktikát vá...
2018-11-07 12:31:21
Soltész Miklós: üzenetértékű az egyházi iskolák fejlődése
...
Soltész Miklós a Premontrei-rendi Szent Norbert Gimnázium 900 millió forintos kormányzati támogatással felépült új épületszárnyának és felújított sportudvarának ünnepélyes átadásán emlékeztetett: hetven éve annak, hogy a kommunista rendszerben elvették az egyházaktól az intézményeiket.
Fontosak az olyan nagyléptékű beruházások, mint amilyenek a premontrei gimnáziumban is...
2018-10-26 15:52:01
Beolvasztanák a halgazdálkodási cégbe a Balatoni Halászati Zrt.-t
...
Az MTI kérdéseire válaszolva az államtitkár kijelentette: saját, de kormányzati támogatást élvező álláspontjáról tud beszámolni a két állami céggel kapcsolatban. A Balatoni Halászati Zrt. közel tíz éve már csak tógazdaságok vagyonkezelésével foglalkozik. Az összeolvadás leghamarabb jövőre várható, ennek során fontoskérdés, hogy miként rendezzék a halászati társaság több mint ...
2018-10-20 15:31:32
Határozottabb fellépésre kötelezte egy bíróság a holland kormányt a kibocsátás-csökkentés terén
... tavaly mindössze 13 százalékkal volt alacsonyabb az 1990-es szintnél Hollandiában, amely sajtóhírek szerint az egyik legnagyobb szennyezőnek számít Európai Unióban.
A jelenlegi kormányzati tervek értelmében 2020 végéig 23 százalékos csökkentést fognak elérni, 2030-ra pedig 49 százalékosat.
Az Urgenda példáját követve az utóbbi években hasonló eljárások indultak több más ...
2018-10-09 12:51:41
Szijjártó: Magyarország nem támogat a bajor autóipar helyzetét rontó brüsszeli kezdeményezéseket
... kezdeményezést nem támogatja Magyarország - fejtette ki Szijjártó Péter.
Arról is szólt, hogy pénteken megállapodtak a BMW vezetőivel a debreceni gyárberuházáshoz nyújtandó magyar kormányzati pénzügyi támogatás részleteiről, így október 12-én alá lehet írni a bajor autógyártó társasággal a támogatásról szóló szerződést. Kiemelte, hogya szerződés minden egyes elemét nyilvánoss...
2018-09-21 14:38:08
Sargentini-jelentés - Gulyás: az EP nem fogadta el a dokumentumot
... alkotmányt.
Véleménye szerint az EP házszabálya sem tartalmaz olyan rendelkezést, hogy speciális esetben ne kellene beszámítani a tartózkodó szavazatot.
A miniszter megerősítette azt a kormányzati álláspontot, hogy a jelentés valójában nem a jogállamiságról szólt, ez csak mondvacsinált indok, hanem a bevándorlással kapcsolatos álláspontok határozták meg annak elfogadását...
2018-09-13 16:02:58
1 2 3 ......25 26 ....38 39 ....50 51 52 
Címkék: Velencei Bizottság, Stop Soros, Szokolay Sándor, Iszlám Állam, Soltész Miklós, Balatoni Halászati Zrt, Pogácsás Tibor, Fekete Péter, Magyar Művészeti Akadémia, Kaderják Péter, Premontrei-rendi Szent Norbert Gimnázium, Európai Unióban, Szijjártó Péter, innovációs tárca, nemzeti energiastratégia, egyházi iskolák, halgazdálkodási cégbe, holland kormányt, bajor autóipar, szakértők hangsúlyozták, migrációval összefüggő, olyan nyilvánvalóan, egységesség biztosítása, sávos illetményrendszer, törvény legtöbb, kormányzati célok, épület-energetika területén, kormányzati intézmények, vallási vagy, munkanélküliség aránya, orosz tisztségviselő, terroristák taktikát, kommunista rendszerben, olyan nagyléptékű, premontrei gimnáziumban, államtitkár kijelentette, összeolvadás leghamarabb, halászati társaság, 1990-es szintnél, egyik legnagyobb, jelenlegi kormányzati, utóbbi években, debreceni gyárberuházáshoz, bajor autógyártó, támogatásról szóló, tartózkodó szavazatot, miniszter megerősítette,
© 2013 TVN.HU Kft.