Belépés
A DK is részt vesz a Magyar Tudományos Akadémia melletti demonstráción
...
A párt budapesti sajtótájékoztatóján a DK frakcióvezető-helyettese indoklásként azt mondta, hogy a kormányzati műhelyekben olyan döntések születnek, amelyek semmibe veszik a Magyar Tudományos Akadémiát és az akadémiai dolgozókat.
Tudomány nélkül nincs sikeres ország, a tudomány az alapja a korszerű társadalomnak és az innovációnak - jelentette ki Arató Gergely. A politik...
2019-02-12 13:02:17
Csapó Endre: A nemzetellenes liberalizmus Európa végzete
... érvényes. A nagy pártok állóképesek, a többség - követve a média ajánlásait - rájuk szavaz. A bevándorlásellenes pártok szélsőségesnek, nacionalistának, rasszistának bélyegezve, nem tudnak kormányzati helyzetbe jutni. Ez a demokrácia gyakorlatban.
Ilyen rendszer demokratikus módon nem dönthető meg.

=============================
A Magyar Élet olvasható interne...
2018-07-05 23:38:14
Lipusz Zsolt : Kommunizmus
... külpolitikai kérdésben Sztálin mondta ki a végső szót, illetve az "ideiglenesen hazánk területén állomásozó szovjet hadsereg" főparancsnoksága, valamint a minden állami intézményben, kormányzati szerveknél, a rádiónál, könyvkiadóknál, színházaknál ott lévő KGB-rezidensek hoztak döntéseket, fogalmaztak meg kötelezően végrehajtandó elvárásokat a magyarországi hatóságokkal, intézmény...
2015-10-21 22:34:59
Kitüntették a közmédia munkatársait az IPOSz jubileumi ünnepségén
... szakújságíró-riportere példaértékű, kiemelkedően színvonalas munkájáért, a mikro- és kisvállalkozókat következetesen népszerűsítő, a műhelyekben dolgozó iparosokat az éppen aktuális kormányzati intézkedések hatásáról faggató interjúiért az országos szakmai ipartestületek javaslatára.
Az IPOSz 25 éve emlékérmet és oklevelet vett át Pekár Erzsébet, a Magyar Távirati Iroda gazd...
2015-10-14 16:03:22
További kormányzati támogatás az úszásnak
...
A MOB döntését Gyárfás Tamás MÚSZ-elnök és Szabó Tünde főtitkár jelentette be az úszószövetség szerdai elnökségi ülésén, hozzáfűzve, hogy a megemelt támogatásnak köszönhetően több mint 1,3 milliárd forint jut az utánpótlás-nevelésre, illetve a műhelyekben folyó felkészülési munka nívójának biztosítására.
A tanácskozáson úgy határoztak, hogy az idén is megrendezik a Magya...
2015-01-21 13:05:52
Filmnapokkal indul az idei Frankofón Fesztivál
... Hangsúlyozta: idén először a magyar kormány is hozzájárult anyagliga a fesztivál megrendezéséhez, az eseménysorozat teljes költségvetésének mintegy harmadát, csaknem 7,5 millió forintot kormányzati forrásokból biztosítottak.
Novák Katalin emlékeztetett arra: idén tíz éve annak, hogy Magyarország 77 országgal közösen tagja a frankofónia nemzetközi szervezetének.
A miniszt...
2014-02-19 15:13:44
Jó hír Kreténiából: már csak 4
... korábbinál jobban növelte a támogatottságát: a teljes népesség 6 százaléka, a választani tudó ,,biztos" szavazók 9 százaléka adná rá a voksát.

(...)

A kormányzati teljesítménnyel elégedettek aránya 30 százalék alá csökkent. A lakosság romló hangulatát ennél is drámaibb módon jelzi, hogy immár a kétharmadot is meghaladja azok aránya, akik úgy érz...
2011-09-22 20:30:29
Josef von Ferenczy a katonapol
...2011-09-11. 19:29
Josef von Ferenczy a katonapolitika őrnagya ,,y" és ,,von" nélkül


Ferenczi József ,,a professzor"Egy nappal az Antall kormány megalakulása előtt - 1990. május 22 keddi napra esett - április 8-tól, a választások második fordulójától 45 nap telt el, április 29-én az MDF megkötötte a paktumot az SZDSZ-szel, Antal...
2011-09-11 20:41:08
Időtálló vélemények a médiaman
... mutatnak: hogy Irak ellen minél előbb fel kell lépni katonailag.

- A sajtó ezekben az esetekben vajon csak közvetít?

- És kommentál is. Tudniillik ezek a többnyire kormányzati indíttatású állásfoglalások nem egyszerűen csak a saját közvélemény befolyásolását akarják elérni, hanem a nemzetközi közvéleményét is.

- Ebben is van verseny?

- H...
2010-12-29 23:59:16
Oda az eufória: Orbán és csapa
... alkotmányosságot, ideiglenes jelleggel.

- Ennek is meglesz a rezsije. Ami nem milliárdokban mérhető, ...
2010-10-29 22:06:27
1 2 
Címkék: Magyar Tudományos Akadémia, Csapó Endre, Lipusz Zsolt, Frankofón Fesztivál, Magyar Tudományos Akadémiát, Arató Gergely, Magyar Élet, Pekár Erzsébet, Magyar Távirati Iroda, Gyárfás Tamás MÚSZ-elnök, Szabó Tünde, Novák Katalin, Ferenczi József, nemzetellenes liberalizmus, közmédia munkatársait, idei Frankofón, párt budapesti, kormányzati műhelyekben, akadémiai dolgozókat, korszerű társadalomnak, nagy pártok, média ajánlásait, demokrácia gyakorlatban, végső szót, minden állami, magyarországi hatóságokkal, műhelyekben dolgozó, éppen aktuális, országos szakmai, úszószövetség szerdai, megemelt támogatásnak, műhelyekben folyó, magyar kormány, fesztivál megrendezéséhez, eseménysorozat teljes, frankofónia nemzetközi, teljes népesség, választani tudó, kormányzati teljesítménnyel, lakosság romló, katonapolitika őrnagya, választások második, sajtó ezekben, esetekben vajon, többnyire kormányzati, saját közvélemény, nemzetközi közvéleményét, főparancsnoksága, alkotmányosságot, költségvetésének,
© 2013 TVN.HU Kft.