Belépés
A veszélyhelyzet megszüntetéséről tárgyal a Ház
... kérdésekre két óra áll rendelkezésre, míg a kérdések fél órában hangozhatnak el.
Szerdán napirend előtti felszólalásokkal, majd szavazásokkal kezdődik az ülésnap. A parlament dönthet a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak mérséklését célzó adóváltoztatásokról, valamint a kiskereskedelmi adóról szóló törvényjavaslatról. Ellenzéki kezdeményezésre szavaznak a klímavészhelyz...
2020-06-01 14:16:05
Átadták a Royal Traktor Zrt. pápai telephelyét
... képviselnek.
Muhari Béla, a Royal Traktor Zrt. vezérigazgatója elmondta, 20 új munkahely jön létre a telephelyen, ahol a tervek között szerepel értékesítési képzések indítása.
Rámutatott: a koronavírus-járvány ráirányította a figyelmet az agrárágazat stratégiai jelentőségére, hiszen folyamatosan ellátták feladatukat a benne dolgozók a járvány idején is.
Kiemelte: a...
2020-06-01 14:06:31
Pünkösd - Ökumenikus istentiszteletet tartottak a keresztény egyházak vezetői
...
Az egyházi vezetők együtt imádkoztak a koronavírus-járvány áldozataiért, a betegeket ellátó orvosokért, ápolókért és hálát adtak Istennek a járvány enyhüléséért. A főpásztorok megemlékeztek a trianoni békeszerződés aláírásának 100. évfordulójáról és imádkoztak a nemzet egységéért.
Erdő Péter arról beszélt: a járvány idején "alkalmat kaptunk az Istentől, hogy felfedezzük,...
2020-06-01 14:06:14
Koronavírus - MTÜ: újraindult a belföldi turizmus a pünkösdi hosszú hétvégén
...
Könnyid László közölte: jellemzően pénteken nyitott ki a szálláshelyek döntő többsége, szinte valamennyi vendéglátóegység és a fürdők is várják már a vendégeket országosan. Azt mondta: kedvezőek a tapasztalatok, mind a vendégek, mind a szolgáltatók fegyelmezetten betartják az előírásokat.
A vezérigazgató-helyettes szerint méréseik már hetedik hete azt mutatják, hogy a b...
2020-06-01 13:26:05
Koronavírus - Javultak, de továbbra is visszaesést mutatnak a brit gyáripar aktivitási mérőszámai
... aktivitásának lanyhulására vall, bár a visszaesés üteme lassult az összeomlásszerű áprilisi zuhanás után.
A felméréshez fűzött elemzésében az IHS Markit hangsúlyozza, hogy az új koronavírus okozta Covid-19 járvány a múlt hónapban is éreztette hatását az egész feldolgozószektorban. Az egyes részindexek közül a brit feldolgozóipar kibocsátási értékét, valamint az új megrendelés...
2020-06-01 12:56:27
Koronavírus - Állami autóvásárlási kedvezmények bevezetését tervezik Németországban
... visszaesés a második világháb...
2020-06-01 12:56:12
Brexit - Szakértő: gazdasági problémát okozhat, ha nem születik megállapodás az Egyesült Királyság és az EU köz
... elején jogilag kiléptek a britek az unióból, de az átmenti időszakban, december 31-éig sem az EU sem az Egyesül Királyság gazdasága nem érzi még meg a szakítást.
Hozzátette: a koronavírus-válság sok ország gazdaságában komoly gondokat okoz, a briteknél két százaléktól akár tíz százalékot meghaladó mértékű visszaesés lehetséges. Gálik Zoltán szerint ha ehhez még hozzáadódik eg...
2020-06-01 12:26:01
Szerb válogatott játékost igazolt a Békéscsaba női röplabdacsapata
... volt az Európa Játékokon és az Európa-bajnokságon is bronzérmes szerb válogatottnak....
2020-06-01 11:45:55
Koronavírus - Moszkvában megnyitottak a parkok és a nem élelmiszert árusító üzletek
... szerint.
Az újonnan diagnosztizált esetek 40,1 százaléka tünetmen...
2020-06-01 11:16:41
Koronavírus - Elemző: gazdasági kérdések miatt fontos az új nemzeti konzultáció
...
Az elemző szerint fontos, hogy a kormány visszacsatolásokat kapjon intézkedéseiről, hiszen az elmúlt hetekben, hónapokban valamilyen formában mindenkit érintett a koronavírus-járvány és annak hatása.
Úgy látja, konzultáció eredménye egyfajta legitimációt is ad majd az annak alapján kialakított kormányzati álláspontnak Brüsszelben.
A nemzeti konzultációban szó lesz a...
2020-06-01 11:16:25
1 2 3 ...............371 372 ........556 557 .......741 742 743 
Címkék: Royal Traktor Zrt, Egyesült Királyság, Muhari Béla, Erdő Péter, Könnyid László, Egyesül Királyság, Gálik Zoltán, Európa Játékokon, veszélyhelyzet megszüntetéséről, keresztény egyházak, belföldi turizmus, pünkösdi hosszú, brit gyáripar, parlament dönthet, kiskereskedelmi adóról, tervek között, agrárágazat stratégiai, benne dolgozók, járvány idején, egyházi vezetők, betegeket ellátó, járvány enyhüléséért, főpásztorok megemlékeztek, trianoni békeszerződés, nemzet egységéért, szálláshelyek döntő, vendégeket országosan, szolgáltatók fegyelmezetten, visszaesés üteme, összeomlásszerű áprilisi, felméréshez fűzött, múlt hónapban, egyes részindexek, brit feldolgozóipar, második világháb, átmenti időszakban, újonnan diagnosztizált, elemző szerint, elmúlt hetekben, annak alapján, nemzeti konzultációban, megszüntetéséről, felszólalásokkal, istentiszteletet, vendéglátóegység, röplabdacsapata, intézkedéseiről, vezérigazgatója, kezdeményezésre, összeomlásszerű, kiskereskedelmi, diagnosztizált, feldolgozóipar,
© 2013 TVN.HU Kft.