Belépés
Koronavírus - Június közepétől szabadon utazhatnak a csehek
... Portugália, Dánia és Hollandia. A magas kockázatú kategóriába a cseh kormány szerint Nagy-Britannia és Svédország tartozik.
Csehországban hé...
2020-06-01 21:37:09
Koronavírus - Eddigi mélypontján az új fertőzések és a halálesetek száma Nagy-Britanniában
... Hancock hangsúlyozta, hogy ez szintén a legalacsonyabb szám március vége óta.
Az egészségügyi miniszter kijelentette: ezek az adatok azt mutatják, hogy "győzelemre állunk a koronavírussal vívott csatában", de a járványnak még nincs vége és ezért még "nem lehet túl messzire menni" a korlátozások enyhítésével.
Az első jelentősebb enyhítési lépések között szerepel, hogy hét...
2020-06-01 21:27:06
Koronavírus - Romániában ellenkezést váltott ki, hogy a vendégek elérhetőségét naplózni kell
... vendégek nevével és telefonszámával. Az adatokat járványügyi okokból kell rögzíteni arra az esetre, ha az alkalmazottak vagy a vendégek közül valakiről később bebizonyosodik, hogy koronavírussal fertőzött.
A román média szerint a vendégek alig tíz-húsz százaléka hajlandó megadni a kért adatokat, de a vendéglősök is kínosnak tartják a helyzetet. Az engedetlenségi hullám miatt ...
2020-06-01 18:36:56
Koronavírus - Az Egyesült Államok kétmillió adag hidroxiklorokint küldött Brazíliának
... Covid-19-es betegek kezelésére. Maga Donald Trum...
2020-06-01 07:04:02
Koronavírus - Szlávik: enyhébbnek tűnik a járvány ott, ahol már évtizedek óta bevezették a BCG-oltást
... például Ausztráliában is vizsgálják az összefüggést a tuberkulózis ellen védő BCG-oltás és a járvány enyhébb lefolyása között. Magyarországon is van egy olyan vizsgálat, amelyben a koronavírussal foglalkozó egészségügyi dolgozókat újraoltják BCG-vakcinával, és megnézik, megvédi-e őket a koronavírus súlyos lefolyása ellen - közölte.
Hozzátette: mivel azonban a járvány Magyaro...
2020-05-31 09:01:14
Isten vigasztalása
... szilárdan, akár az ég" (Zsolt 119,89). ,,Istennek minden szava színigaz" (Péld 30,5).
Amikor ez történik, Isten szavának teljes igazsága megtisztít minket, még a koronavírussal szemben is. Összehasonlíthatatlan vigasztalást ad: ,,Ha megtelik szívem aggodalommal, vigasztalásod felüdíti lelkemet" (Zsolt 94,19). ,,Közel van az Úr a megtört szívűe...
2020-05-30 21:59:04
Isten tanácsa
Amikor Isten a koronavírussal kapcsolatban tanácsol, akkor az a tanács megbízható, rendíthetetlen és örökké megmarad.

John Piper...
2020-05-30 21:19:58
Koronavírus - Szlávik: a gyógyításban folyamatosan követik a nemzetközi protokollt
... hogy ez a járvány ne terjedjen tovább - emelte ki.
Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a friss járványügyi adatokat ismertetve elmondta, az elmúlt napon hét koronavírussal fertőzött krónikus beteg halt meg, így az elhunytak száma 524-re nőtt. Az aktív fertőzöttek száma 1201, kórházban 414 beteget ápolnak, közülük 22-en szorulnak lélegeztetőgépre.
A já...
2020-05-30 12:31:48
Koronavírus - Osztrák kancellár: Június közepétől enyhébbek lesznek a koronavírus miatt elrendelt szabályok Aus
... sikerült lassítani a járvány terjedését. Ismertette, hogy az utóbbi napokban, hetekben kimagaslóan alacsonnyá vált a fertőzés; egy nap alatt ötvennél is kevesebben fertőződnek meg koronavírussal.
Hangsúlyozta: a jó eredménynek köszönhetően újabb lépést tehetnek a "normalitások" felé. A következő szakasz mottója pedig: "kevesebb szabály, több egyéni felelősség"0.
A korm...
2020-05-29 16:52:37
Koronavírus - Gyanús lélegeztetőgép-vásárlás miatt tartóztatták le Bosznia egyik országrészének miniszterelnöké
... a lélegeztetőgépeket egy nem orvosi műszerek beszerzésével foglalkozó vállalaton keresztül szerezték be Kínából. Az ügyészség azóta megállapította, a vásárolt lélegeztetőgépek a koronavírussal fertőzöttek legalapvetőbb ellátásának biztosítására sem alkalmasak.
Kihallgatásakor a cég - vezető politikusokkal jó kapcsolatot ápoló - vezetője visszautasította az őt ért vádakat, min...
2020-05-29 15:01:37
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....58 59 60 
Címkék: Egyesült Államok, Maga Donald Trum, Amikor Isten, John Piper, Országos Rendőr-főkapitányság, halálesetek száma, vendégek elérhetőségét, gyógyításban folyamatosan, nemzetközi protokollt, koronavírus miatt, magas kockázatú, cseh kormány, legalacsonyabb szám, egészségügyi miniszter, koronavírussal vívott, korlátozások enyhítésével, első jelentősebb, adatokat járványügyi, alkalmazottak vagy, vendégek közül, román média, vendégek alig, kért adatokat, engedetlenségi hullám, tuberkulózis ellen, járvány enyhébb, olyan vizsgálat, koronavírussal foglalkozó, koronavírus súlyos, járvány Magyaro, koronavírussal szemben, megtört szívűe, koronavírussal kapcsolatban, friss járványügyi, elmúlt napon, elhunytak száma, aktív fertőzöttek, járvány terjedését, utóbbi napokban, következő szakasz, ügyészség azóta, vásárolt lélegeztetőgépek, koronavírussal fertőzöttek, hidroxiklorokint, lélegeztetőgépre, visszautasította, lélegeztetőgépek, telefonszámával, kihallgatásakor, miniszterelnöké, engedetlenségi, koronavírussal,
© 2013 TVN.HU Kft.