Belépés
Emelt dózisú D-vitamin - koronavírusra
... koronavírus fertőzött betegek kórházi kezelése.
Az elmúlt hónapokban számos tanulmány erősítette meg azt a hipotézist, hogy a szervezet D3-vitamin szintjének fontos szerepe lehet a koronavírussal szembeni hatékony védekezésben.

A legtöbb országban, köztük Magyarországon is a D-vitamin javasolt napi bevitelének mennyisége töredéke annak a mennyiségnek, amit a kutató...
2020-10-22 17:09:58
Esti rózsafüzér imádkozás Csaba testvérrel 10.21
Ezekben a koronavírussal küzdő napokban a legjobb dolog mit tehetünk, hogy a rossz hírek hallgatása, a szorongás, a félelem árnyékából Megváltónkhoz menekülünk, akár a megriadt kiscsibék a kotlómamához!

Videó ...
2020-10-21 20:55:16
Esti rózsafüzér imádkozás Csaba testvérrel
... minden emberéért, így értetek is! A családjuktól elsodródott gyermekeinkkel Istenünkhöz fordulunk, fohászkodunk nap mint nap, hogy békében, egészségben élhessük életünket! Ezekben a koronavírussal küzdő napokban a legjobb dolog mit tehetünk, hogy a rossz hírek hallgatása, a szorongás, a félelem árnyékából Megváltónkhoz menekülünk, akár a megriadt kiscsibék a kotlómamához!
20...
2020-10-21 10:22:54
Egyre többet tudunk
... után sem jött egyből rendbe mindenki
Egy júliusban megjelent tanulmány 143 olyan embernek a felépülését követte, akiket tavasszal Róma legnagyobb kórházában kezeltek új típusú koronavírussal. A felmérés szerint 87 százalékuk mutatott legalább egyfajta tünetet két hónappal azután, hogy a először észleték náluk a vírust.

A többségük (53,1 százalék) fáradékonyságra ...
2020-10-10 20:42:13
Két hazai játékos is koronagyanús az orosz–magyar előt
Ketten is megfertőződhettek koronavírussal az orosz labdarúgó-válogatottból, amely jövő szerdán Moszkvában fogadja a magyar nemzeti együttest a Nemzetek Ligájában.
A védő Georgij Dzsikiját és a kapus Guilherme Marinatót elkülönítették a többiektől kérdőjeles teszteredményeik miatt - közölte az orosz válogatott sajtószolgálata szerdán, hozzáfűzve, hogy mindkettőjükre tov...
2020-10-07 15:43:33
D3 vitamin és a koronavírus fertőzöttség összefüggéseiről
... koronavírus fertőzés esélyét.

A Chicagói Egyetem professzora, David Meltzer és munkatársai azt vizsgálták, milyen kapcsolat van az emberi szervezet D-vitamin hiánya és a koronavírussal történő megfertőződés valószínűsége között.

A D3-vitaminról régóta tudjuk, hogy nagyon fontos szerepet tölt be az immunrendszer megfelelő működésében és már több korábbi ta...
2020-09-17 16:42:35
Koronavírusos a férfi párbajtőr-válogatott négy tagja
A magyar férfi párbajtőr-válogatott négy tagja megfertőződött a koronavírussal.
A magyar szövetség honlapjának csütörtöki híradása szerint a pozitív esetek miatt a keretedzést határozatlan időre felfüggesztették. Az érintett vívók házi karanténba kerültek, valamennyien jól vannak.
A szövetség álláspontja szerint a válogatott versenyzők nem edzésen, vagy szervezett, hivata...
2020-09-03 23:36:25
Újabb budapesti iskolában találtak fertőzötteket
... megerősítették a levél tartalmát, melyben az igazgató arról írt, hogy az idei tanévet a szokásos módon nem tudják elkezdeni. Ennek oka hogy az angol anyanyelvű tanárok között három koronavírussal fertőzött személy van.
Az angol tanárokkal 30 fő érintkezett, őket ezen a héten tesztelik majd. Az igazgatónő tegnapi levelében megjegyezte, hogy a tanítás helyi rendjéről jelenleg i...
2020-09-01 13:33:39
Koronavírus - Lassul a járvány terjedése Belgiumban, de nő a halálesetek száma
...
A belga nemzeti közegészségügyi intézet pénteken közzétett jelentése szerint az elmúlt egy hét átlagát tekintve a koronavírussal fertőzött új esetek száma átlagosan napi 605,7 volt, ami 9 százalékos növekedést jelent az előző egyhetes időszak adataihoz képest.
A járvány belgiumi megjelenése óta 76 191 esetben mutatták ki a kórokozót. Az elmúlt 24 órában 544 ember esetébe...
2020-08-14 23:33:54
Pénzügyminisztérium: ellenállóbbnak bizonyult a magyar gazdaság az Európai Unió átlagánál
... gazdaság, amellyel megegyezett a naptárhatástól szűrt adat, míg a szezonálisan és naptárhatással kiigazítva 13,5 százalékos a csökkenés.
A közleményben kiemelték, Magyarország a koronavírussal szemben a legjobban védekező országok közé tartozik, amelyhez szükségesek voltak az élet- és egészségvédelem miatt időben meghozott, a járvány terjedését akadályozó intézkedések. A mos...
2020-08-14 10:11:28
1 2 3 ..........34 35 .....51 52 ....67 68 69 
Címkék: Európai Unió, Nemzetek Ligájában, Georgij Dzsikiját, Guilherme Marinatót, Chicagói Egyetem, David Meltzer, koronavírus fertőzöttség, járvány terjedése, halálesetek száma, magyar gazdaság, elmúlt hónapokban, szervezet D3-vitamin, koronavírussal szembeni, legtöbb országban, koronavírussal küzdő, legjobb dolog, rossz hírek, félelem árnyékából, megriadt kiscsibék, családjuktól elsodródott, júliusban megjelent, felépülését követte, felmérés szerint, először észleték, magyar nemzeti, kapus Guilherme, többiektől kérdőjeles, orosz válogatott, emberi szervezet, koronavírussal történő, immunrendszer megfelelő, magyar férfi, magyar szövetség, pozitív esetek, keretedzést határozatlan, érintett vívók, szövetség álláspontja, válogatott versenyzők, levél tartalmát, igazgató arról, idei tanévet, szokásos módon, angol anyanyelvű, angol tanárokkal, héten tesztelik, igazgatónő tegnapi, tanítás helyi, belga nemzeti, koronavírussal fertőzött, előző egyhetes, járvány belgiumi, naptárhatástól szűrt, közleményben kiemelték,
© 2013 TVN.HU Kft.