Belépés
Koronavírus - Európai Bizottság: az online platformok üzemeltetői több millió félrevezető hirdetést távolította
...
Az ellenőrök azt vizsgálták, mely webhelyeken fogalmaznak meg hamis állításokat, illetve hirdetnek hatástalan szereket, nem létező vagy hamis termékeket a koronavírus-járvány kapcsán.
Az online ellenőrzési akció keretében, amelyben 27 ország fogyasztóvédelmi hatóságai vettek részt, online platformokat világítottak át és több olyan reklámot vizsgáltak meg, amelyek a fogya...
2020-05-26 19:23:33
Koronavírus - Spanyolországban 194 új fertőzöttet regisztráltak az elmúlt egy napban
...
A szaktárca napi jelentése szerint a járvány kezdetet óta igazolt esetek száma 236 259, ami 859-tel több a hétfői tájékoztatásban szereplő adathoz képest.
Fernando Simón, a spanyol egészségügyi riasztási és vészhelyzeti koordinációs központ igazgatója napi online sajtótájékoztatóján azzal indokolta az eltérést, hogy továbbra is zajlik, és még néhány napig eltart a tartom...
2020-05-26 19:23:01
Koronavírus - Az olaszországi tartományok egynegyedében egyetlen új fertőzöttet sem diagnosztizáltak
...
Hetvennyolcan haltak meg egy nap alatt, a vasárnap ötven és a hétfői kilencvenkettő után. A halottak száma így elérte a 32 955-t.
Az aktív fertőzöttek száma 52 942-re csökkent. Ötszázhuszonegyre esett vissza az intenzíven kezeltek száma. Öt tartományban egyetlen új fertőzöttet sem jelentettek: Calabriában szombat óta nem diagnosztizáltak új fertőzöttet.
A gyógyult...
2020-05-26 19:12:58
Koronavírus - Francia kutatók szerint a kevésbé fertőzötteknél is kialakul immunitás
...
A kutatók kedden ígéretesnek nevezték az eredményeket, miután eddig kevéssé volt ismert a koronavírussal szembeni immunitás kialakulása, elsősorban azoknál, akiknél a betegségnek az enyhébb formája jelentkezett.
"Azt tudtuk, hogy a betegség súlyosabb formájában szenvedett emberek szervezete az első tünetek után 15 nappal termel antitesteket. Most már azt is tudjuk, hogy...
2020-05-26 19:03:39
Koronavírus - Kovács Zoltán: a sokat kritizált koronavírus-törvény emberéletek ezreit mentette meg
...
Az államtitkár cikkében leszögezi: kedden Magyarország kormánya - Orbán Viktor miniszterelnök korábbi ígéretének megfelelően - benyújtja törvényjavaslatát a parlamentnek, amelyben visszaadná a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet következtében korábban kapott rendkívüli felhatalmazását.
Kovács Zoltán felidézi: az Országgyűlés által március 30-án elfogadott koronavír...
2020-05-26 19:03:09
Koronavírus - Enyhítene a korlátozásokon az osztrák kancellár
...
A valóság az, hogy az ausztriai tartományokban eltérő a koronavírus-járvány alakulása - tájékoztatott kedden Kurz. Kifejtette: vannak olyan tartományok, ahol már több napja egyáltalán nincs új fertőzött, másutt pedig még előfordulnak új esetek. Minél eltérőbb a helyzet a különböző tartományokban, annál nagyobb igény van a helyi szabályozásokra - tette hozzá.
A kancellár...
2020-05-26 19:02:57
Mager Andreát bízta meg a kormány a Budapest Bankban lévő többségi állami tulajdon megszüntetésével
...
A Budapest Bank Zrt. (BB) kedden jelentette be, hogy csatlakozik az MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. (MTB) és az MKB Bank Nyrt. (MKB) stratégiai együttműködéséhez, amelyben egy hazai tulajdonú bankcsoport létrehozásának keretrendszerét vizsgálják meg és készítik elő.
Mager Andrea tájékoztatása szerint az MTB és az MKB stratégiai együttműködéséhez történő csatlak...
2020-05-26 18:03:14
Mindkét számban duplázás a kajak-kenusok edzésversenyén
...
Az első ilyen megméretésen a férfi K-2 és C-2 1000 méteren érdekeltek szálltak vízre.
A tesztviadalon a koronavírus-járvány miatt nézők nem lehettek jelen, és a sportágban emiatt rendezik majd csak augusztus végén az idei első tétversenyt is.
A kajak párosoknál Kammerer Zoltán tavalyi párjával, Gál Péterrel versenyzett volna, de miután a szolnoki kajakozót néhány he...
2020-05-26 17:33:27
Koronavírus - Orbán Balázs: két héten belül dönthet az Országgyűlés a veszélyhelyzet megszüntetéséről
...
Orbán Balázs közölte: a kabinet a hétfői kormányülésén döntött arról, hogy törvényjavaslatot nyújt be az Országgyűlésnek, amelyet ha a képviselők támogatnak, akkor megszűnik a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet és véget ér a különleges jogrendi időszak.
Tájékoztatása szerint a két törvényjavaslat közül az egyik a koronavírus elleni védekezésről szóló törv...
2020-05-26 17:12:53
Koronavírus - Eddig több mint 120 milliárd dollár állami támogatást kaptak a légitársaságok
...
Brian Pierce, a montreali székhelyű, háromszáz légitársaságot tömörítő kereskedelmi szervezet vezető közgazdásza kedden egy videokonferencián azt mondta, becsléseik szerint eddig 123 milliárd dollár értékű segítséget kaptak a légitársaságok az államoktól. Ennek legnagyobb része, 50 milliárd dollár hitel formájában érkezett, 34 milliárd dollárt tett ki a bértámogatás, a maradé...
2020-05-26 17:03:10
1 2 3 ..............355 356 ........533 534 .......710 711 712 
Címkék: Európai Bizottság, Kovács Zoltán, Mager Andreát, Budapest Bankban, Orbán Balázs, Fernando Simón, Orbán Viktor, Budapest Bank Zrt, Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt, Bank Nyrt, Mager Andrea, Kammerer Zoltán, Brian Pierce, online platformok, olaszországi tartományok, kevésbé fertőzötteknél, sokat kritizált, osztrák kancellár, kajak-kenusok edzésversenyén, veszélyhelyzet megszüntetéséről, online ellenőrzési, szaktárca napi, járvány kezdetet, hétfői tájékoztatásban, spanyol egészségügyi, vasárnap ötven, hétfői kilencvenkettő, halottak száma, aktív fertőzöttek, intenzíven kezeltek, kutatók kedden, koronavírussal szembeni, enyhébb formája, betegség súlyosabb, első tünetek, államtitkár cikkében, ausztriai tartományokban, különböző tartományokban, helyi szabályozásokra, hazai tulajdonú, első ilyen, sportágban emiatt, idei első, kajak párosoknál, szolnoki kajakozót, hétfői kormányülésén, képviselők támogatnak, különleges jogrendi, koronavírus elleni, montreali székhelyű, megszüntetésével, spanyolországban,
© 2013 TVN.HU Kft.