Belépés
Nyirokrendszerünk ápolása
... életmód.

A nyirokrendszer jelentőségét gyakran alábecsüljük. Ha egészséges, a szövetek méregtelenítését és az immunrendszer jó működését biztosítja. A nyirokrendszer támogatása úgy a krónikus terápiák, mint a megelőzés szempontjából fontos. Ráadásul könnyen, egyszerű módszerekkel végezhető.

A rendszeres járás, kocogás kiválóan serkenti a nyirokkeringést...
2020-10-17 23:30:14
Koronavírus - Infektológus főorvos: három biztató oltóanyag-kísérlet is zajlik
... súlyosságát mérsékelni Kubában - jegyezte meg.
Szlávik János a Magyarországon a koronavírus-betegség miatt lélegeztetett páciensekről azt mondta, 80-90 százalékuk idős ember, akiknek más krónikus betegségük is van. "Rendkívül ritka, ha az illető fiatalabb és nincs krónikus betegsége" - mutatott rá.
A szakember a krónikus felső légúti betegségekben szenvedő óvodás gyermek...
2020-05-23 14:12:59
Lelki bajok testi tünetekben -A pszichoszomatikus betegségek
... meghatározója lesz a tünet a beteg mindennapjának, mely fokozott betegszerephez, és ennek megfelelő viselkedéshez vezet.

A pszichoszomatikus zavarokban is - csakúgy, mint krónikus betegség esetén - a beteget az általa megélt testi szenvedés készteti panaszra, emiatt keres segítséget, és kerül gyakran "önrontó körbe" az egészségügyben is. E betegek szokványos...
2020-02-26 15:37:07
Az elhízott gyermekeknél nagyobb a szklerózis multiplex kockázata
... diagnosztizált 18 évesnél fiatalabb gyermek orvosi kartotékainak elemzése alapján jutottak erre a következtetésre - olvasható a Medical Xpress című honlapon.
A szklerozis multiplex krónikus, a központi idegrendszer fehérállományának gyulladásos betegsége, melynek következtében károsodnak az idegsejtek és az idegsejteket körülvevő úgynevezett myelin. Döntően fiatal felnőttkorb...
2019-07-17 17:43:00
Hatvani Galina természetgyógyász előadásaiból
...

Számos betegség hátterében legyengült immunrendszer és ennek következtében patogén flóra térnyerése áll. Csak néhány példát említenék:

1. Meddőség - torokban lévő krónikus góc (staphylococcus-streptococcus). Gyakran még gyerekkórban kiveszik a mandulát, a krónikus góc ott maradt a nyirokcsomókban,...
2018-06-26 21:49:38
Hihetetlen
... folyamatát.

3. Terhességi csíkok megelőzésére: a terhesség utolsó két hónapjában rendszeresen végezhetünk masszázst a pocakon ricinusolajjal.

4. Hangszálakon lévő csomók és krónikus rekedtség ellen: a ricinusolajos borogatást tegyük a nyakunkra. A kezelést naponta ismételjük.

5. Öregségi foltok az arcon: a ricinusolaj és a szódabikarbóna keveréke j...
2018-01-30 20:37:31
Gyógyítás a nap erejével: Fényterápia
... fontos szempont volt, hogy a betegség heveny vagy idült jellegű. Akut állapotok esetén általában türkizkékkel kezdték a kezeléseket, majd a kék különböző árnyalatai következtek, míg a krónikus bajok terápiája sárgászöld fénnyel indult, amit a vörös spektrumának különféle árnyalatai követtek. A zöld a tisztítás, méregtelenítést, a harmonizálást, a magneta pedig az egyensúly helyreá...
2017-10-10 00:33:52
Balog: 400 milliós fejlesztés az Egyesített Szent István és Szent László Kórházban
...
Elmondta: a hazai halálozások kilenctizedéért a fertőző és krónikus betegségek, a szív- és érrendszeri, a daganatos, a légzőszervi és emésztési betegségek a felelősek, tavalyelőtt a daganat volt a vezető halálok, holott négyből három esetben elmondható, hogy korai szűréssel jelentősen javíthatóak lettek volna a gyógyulás esélyei.
Vályi-Nagy István, az ESZSZK főigazgatója...
2017-06-20 17:04:16
Hihetetlen
... folyamatát.

3. Terhességi csíkok megelőzésére: a terhesség utolsó két hónapjában rendszeresen végezhetünk masszázst a pocakon ricinusolajjal.

4. Hangszálakon lévő csomók és krónikus rekedtség ellen: a ricinusolajos borogatást tegyük a nyakunkra. A kezelést naponta ismételjük.

5. Öregségi foltok az arcon: a ricinusolaj és a szódabikarbóna keveréke j...
2017-04-18 09:52:05
Nincs Cím
... betegeknél az életminőség-javításnak.
Európában a májrák 85-95 százaléka májzsugor (cirrhosis) következtében alakul ki, amelyet előidézhet túlzott alkohol- vagy gyógyszerfogyasztás, krónikus gyulladás (hepatitisz- B, illetve C vírus), paraziták, aflatoxin (szennyezett magvakban előforduló penészméreg). A túlsúly, dohányzás, cukorbetegség, magas vércukorszint, fogamzásgátló ta...
2016-11-14 07:08:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Hatvani Galina, Egyesített Szent István, Szent László Kórházban, Nincs Cím, Szlávik János, Medical Xpress, Vályi-Nagy István, elhízott gyermekeknél, szklerózis multiplex, nyirokrendszer jelentőségét, szövetek méregtelenítését, nyirokrendszer támogatása, krónikus terápiák, megelőzés szempontjából, rendszeres járás, illető fiatalabb, krónikus felső, beteg mindennapjának, pszichoszomatikus zavarokban, általa megélt, szklerozis multiplex, központi idegrendszer, idegsejteket körülvevő, terhesség utolsó, pocakon ricinusolajjal, ricinusolajos borogatást, kezelést naponta, szódabikarbóna keveréke, betegség heveny, krónikus bajok, vörös spektrumának, magneta pedig, egyensúly helyreá, hazai halálozások, daganat volt, vezető halálok, gyógyulás esélyei, májrák 85-95, méregtelenítését, nyirokkeringést, méregtelenítést, kilenctizedéért, nyirokcsomókban, következtetésre, nyirokrendszer, magyarországon, ricinusolajjal, szódabikarbóna, staphylococcus, diagnosztizált, mindennapjának, betegszerephez, egészségügyben,
© 2013 TVN.HU Kft.