Belépés
Konyhai kisokos - a "módra" mit jelent ?
... krumplival, lecsóval, tejföllel és füstöltszalonna-taréjokkal sütve.
SZEGEDI:
A halászlében a halat a szokásosnál nagyobb kockákra vágják, és raknak bele sárga- és fehérrépát, krumplikockát és csipetkét.
VERONIKA MÓD:
A módozat egy hagymás, fehérboros halalaplében párolt citromos tengeri hal, amelyet saját besűrített levével öntenek le, és előfőzött szőlőszemek...
2015-09-15 11:57:39
Tárkonyos marharaguleves
... öntjük. Felengedjük vízzel, sózzuk, beledobjuk a leveskockát, a citromhéjat, tovább főzzük, amíg a hús teljesen megpuhul. (Mielőtt teljesen megpuhulna, hozzátesszük a zöldborsót, a krumplikockát és a levestésztát.)

A tejszínt vagy tejfölt elkeverjük a liszttel, elvégezzük a hőkiegyenlítést, behabarjuk a levest, és lassú tűzön főzzük még 10 percig. Közben ízlés szerint í...
2015-04-11 22:57:56
Konyhai kisokos
... lecsóval, tejföllel és füstölt szalonna-taréjokkal sütve.

SZEGEDI:

A halászlében a halat a szokásosnál nagyobb kockákra vágják, és raknak bele sárga- és fehérrépát, krumplikockát és csipetkét.

VERONIKA MÓD:

A módozat egy hagymás, fehérboros halalaplében párolt citromos tengeri hal, amelyet saját besűrített levével öntenek le, és előfőzöt...
2012-07-30 14:31:39
x
... Válaszolj!






Kertesi Lászlóné Boldog Ildi...


673: Sajnos nem ilyen :( Úgy néz ki, hogy alul vannak a szelet húsok, ráhalmozva krumplikockák és az egész le van öntve valami tefölös, vagy tejszines, sajtos keverékkel és megsütve.
#674
2008. szeptember 25. 20:37
Előzmény Lovász Ágnes (TATYI) [Kovác.....
2011-12-29 18:42:53
Kedd menü ajánlat
... paradicsompürével ízesítjük. Alaposan elkeverjük, majd lefedve, közepes lángon forrásig hevítjük.

Ekkor beleszórjuk a babérleveleket, a petrezselyem-, kakukkfű- és lestyánadag FELÉT, a krumplikockát, borsót, rózsás zöldséget. Teletöltjük a fazekat vízzel, s egy alapos keverést követően takaréklángon, lefedve folytatjuk a főzést (amikor forrni kezd, a fedőt picit félreto...
2011-04-25 18:30:10
Vasárnap- menü ajánlat
... öntjük. Felengedjük vízzel, sózzuk, beledobjuk a leveskockát, a citromhéjat, tovább főzzük, amíg a hús teljesen megpuhul. (Mielőtt teljesen megpuhulna, hozzátesszük a zöldborsót, a krumplikockát és a levestésztát.)

A tejszínt vagy tejfölt elkeverjük a liszttel, elvégezzük a hőkiegyenlítést, behabarjuk a levest, és lassú tűzön főzzük még 10 percig. Közben ízlés szerint í...
2011-04-09 19:30:40
Krumplis canelloni
... paradicsom
--1 gerezd fokhagyma
--só
--kakukkfű
--olivaolaj
--5 dkg sajt

A krumpliból a hagymákkal jó rövid lére párolt paprikáskrumplit készítek. A krumplikockák egy része pompásan szétfő, tényleg jó sűrű és finom sós, borsos az alap. Bő vízben kifőzöm a canellonit, majd egyenként megtöltögetem a krumplis alappal. Egy kivajazott sütőtálba sorjá...
2010-05-24 21:25:42
1 
Címkék: VERONIKA MÓD, Kertesi Lászlóné Boldog Ildi, szokásosnál nagyobb, tejszínt vagy, szelet húsok, fazekat vízzel, alapos keverést, fedőt picit, része pompásan, krumplis alappal, kivajazott sütőtálba, paprikáskrumplit, hőkiegyenlítést, füstöltszalonna, marharaguleves, babérleveleket, krumplikockát, krumplikockák, megtöltögetem, takaréklángon, hozzátesszük, levestésztát, petrezselyem, halalaplében, lestyánadag, leveskockát, halászlében, szokásosnál, citromhéjat, beleszórjuk, felengedjük, szőlőszemek, teletöltjük, elvégezzük, beledobjuk, zöldborsót, megpuhulna, hagymákkal, fehérboros, szeptember, fehérrépát, keverékkel, besűrített, ráhalmozva, elkeverjük, paradicsom, behabarjuk, taréjokkal, krumpliból, folytatjuk, kivajazott, krumplival, canellonit, olivaolaj, csipetkét, válaszolj, egyenként, zöldséget, tejföllel, tejszines, sütőtálba, ízesítjük, előfőzött, fokhagyma, tárkonyos, canelloni, krumplis, lecsóval, teljesen, liszttel, vasárnap,
© 2013 TVN.HU Kft.