Belépés
x
... fűszerezem. Ha kész, hozzáöntöm a lecsót, de nem főzöm, csak összemelegítem. Ha kész, tepsibe öntöm, reszelt sajtot halmozok rá, majd 25 perc alatt pirosra sütöm.
Frissen sült krumplival tálalom!
#2427
2010. április 24. 11:26
Válaszolj!






Szabó Károlyné Györgyi [Györ...


http://borsa.hu/vendeg...
2011-09-25 10:25:08
Tálcán sült tarja.
... tálcára öntünk egy kicsit a pácoló olajból, és a húsokat lassú tűzön (kb 20 perc / adag) megsütjük.

A végén a hagymakariká...
2011-09-25 07:14:34
ELŐÉTEL AJÁNLAT a MAI NAPRA:
... forgatva megsütjük (ugyanezt elektromos grillsütőben is el lehet készíteni). A kész húsnak belül még enyhén rószaszínűnek kell lennie. Sü...
2011-09-24 12:15:48
Tejfölös hús
... kipotyoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe mártjuk, és mindkét oldalát pirosra sütjük. A tejfölt elkeverjük a pa...
2011-09-24 08:24:50
Töltött pulykanyak
... 2 tojással, ízesítjük sóval, borssal é kakukkfűvel. A pulykanyakról lefejtett, letisztított bőrbe beleöntjük a fenti tölteléket. Be...
2011-09-24 08:15:49
3 finom boros recept
... Megszórjuk, kevés liszttel...
2011-09-22 11:08:19
Változnak az idők...
Változnak az idők...

Gyerekkoromban, anyám gyakran leküldött egy húszassal a közértbe s

én félóra múlva két kiló krumplival, egy vekni kenyérrel, egy liter

tejjel, tíz tojással, fél kiló babkávéval, egy tyúkkal, és legalább

egy zacskó bonbonnal jöttem haza.

Ma már ezt nem lehet megcsinálni.

Ott az a sok rohadt bizton...
2011-09-21 06:56:40
Majonézes hal
... levét nem dobjuk el. A főtt krumplit meghámozzuk és az apró lyukú reszelőn lereszeljük. Az ecetes uborkát szintén. A halhúst villával összetörjük (ha darabos), összekeverjük a reszelt krumplival és uborkával, hozzáadjuk a majonézt és a tejfölt, majd alaposan elkavarjuk. Só, bors, citromlé megy bele ízlés szerint, illetve, ha túl sűrű még mindig, akkor a halkonzerv levével hígítjuk...
2011-09-18 17:39:55
Rakott krumpli...
... parasztkolbász
1 evőkanál olaj
oregano,curry,vegeta
1liter tejföl

Hámozd meg és vágd karikára a krumplikat. Locsold az edény aljára az olajat, és szépen rakd körbe a nyers krumplival. Utána jöhet a karikázott virsli, majd a szeletelt hagyma, paradicsom, parasztkolbász erre szórd rá az oregánot, majd a szeletelt főtt tojást és erre egy pici curryt. Végül f...
2011-09-16 08:05:09
Csípős-mogyorós csirkemell
... még egy kis vízzel gazda...
2011-09-08 15:45:07
1 2 3 ............................91 92 93 ...............137 138 ...............182 183 184 
Címkék: ELŐÉTEL AJÁNLAT, Szabó Károlyné Györgyi, pácoló olajból, húsokat lassú, kész húsnak, tejfölt elkeverjük, pulykanyakról lefejtett, fenti tölteléket, vekni kenyérrel, zacskó bonbonnal, főtt krumplit, apró lyukú, ecetes uborkát, halhúst villával, reszelt krumplival, halkonzerv levével, edény aljára, nyers krumplival, karikázott virsli, szeletelt hagyma, szeletelt főtt, pici curryt, parasztkolbász, gyerekkoromban, összemelegítem, összekeverjük, rószaszínűnek, pulykanyakról, grillsütőben, hagymakariká, letisztított, kipotyoljuk, lereszeljük, meghámozzuk, összetörjük, megcsinálni, kakukkfűvel, krumplival, hozzáöntöm, tölteléket, megszórjuk, beleöntjük, elkeverjük, pulykanyak, fűszerezem, elektromos, halkonzerv, elkavarjuk, hozzáadjuk, krumplikat, csirkemell, paradicsom, karikázott, babkávéval, készíteni, kenyérrel, szeletelt, megsütjük, leküldött, borsozzuk, válaszolj, lefejtett, majonézes, bonbonnal, ízesítjük, változnak, uborkával, húszassal, majonézt, villával, citromlé,
© 2013 TVN.HU Kft.