Belépés
Szép napot mindenkinek!
..."A fiatalok elvetemültek és semmirekellők. Sohasem lesznek olyanok, mint a régi idők fiatalsága. A mai fiatalok nem lesznek képesek megőrizni kultúránkat."

Az idézet azonban nem egy friss vállalati kutatás riportjából való. 3000 éve vésték fel kőtáblákra az akkori "X generációsok" Babilonban. Semmi új nincs a Nap alatt!

Sokan a fent idézett véleménnyel tudnak...
2018-11-09 09:08:32
Szépművészeti Múzeum - Orbán: most kell megvédenünk kulturális mivoltunkat
...
Beszédében a kormányfő kiemelte: békében élünk saját kultúránkkal és történelmünkkel, és ez nagy ajándék a világban, "becsüljük meg". Ugyanakkor nem lehetünk restek megvédeni a kultúránkat - jelentette ki.
Orbán Viktor megjegyezte: a múzeum átadása komoly mérföldkő a Liget Budapest projektben is.
Úgy vélte, mi magyarok a magasba törekvő, szellemi természetű nagyság ...
2018-10-30 12:50:56
Fidelitas-kongresszus: erős közösség a szervezet
... közéleti feladatok elvégzése.
Böröcz László, a Fidelitas elnöke, fideszes országgyűlési képviselő azt hangoztatta, hogy olyan polgári társdalomért küzdünk, ahol megőrizhetjük kultúránkat, identitásunkat, értékeinket, s közben figyelünk a nálunk nehezebben élőkre. Hozzátette, hogy az értékek közvetítésének nem lehet akadálya a fejlődés és bemutatta a szervezet MyFidelitas eln...
2018-10-27 17:51:52
Dömötör Csaba: Európa válaszúthoz érkezett
...
Dömötör Csaba kiemelte, ma már kevesen vitatják, hogy a kontinens válságidőszakát éli, aminek csak a kisebbik része gazdasági eredetű, a nagyobbik az identitásunkat, a kultúránkat és a biztonságunkat érinti. Két nagy világnézet áll egymással szemben, a nemzetek Európája elvet vallók és a nyílt társadalom hívei, akik felülírnák az eddigi kereteket, a nemzetállamokat, de a klas...
2018-10-25 22:56:34
Mikor lesz hunniában is ilyen bátor igazságszolgáltatás?
... kereszténységet, megszállja katonáival a hazánkat és rabszolga sorba taszítson minket gyaur kutyákat?

Vajon tudja a Kedves Vezető, :) hogy az ideérkezett Gül Baba nem tisztelte a kultúránkat és nem csak a magyarok munkáját akarta elvenni, hanem a javainkat is?

Vajon tudja a Kedves Vezető, :) hogy Gül Baba itt nem telepített rózsákat és semmi köze nem volt a...
2018-10-11 20:09:11
Sargentini-jelentés - Trócsányi a Die Weltnek: nem akarunk olyanná válni, mint Nyugat-Európa
... felvetésre, hogy a bírálók szerint éppen a kormány gyengíti az európai értékeket, kiemelte, hogy "nekünk másmilyen a világnézetünk, mi a társadalom kohézióját, történelmi gyökereinket, kultúránkat és nemzeti identitásunkat hangsúlyozzuk".
Magyarország így olyan értékeket képvisel, amelyek fontosak Kelet- és Közép-Európában, Nyugaton viszont veszítettek jelentőségükből. Nyugat...
2018-10-11 15:02:05
Vallási kérdések
..."A mi kultúránkat vallási kérdésekben nem érdeklik komoly érvek és ésszerű bizonyítékok."

- Erwin W. Lutzer -...
2018-10-08 11:30:53
Potápi: a bukovinai székelyek megőrizték kultúrájukat
... reméljük, hogy a jövőben is államalkotó nép lehetünk".
Amikor emlékezünk a mögöttünk hagyott valóságra, szüleinkre, nagy- és dédszüleinkre emlékezünk, azokra, akiktől az életünket, kultúránkat, hagyományainkat kaptuk; a mi feladatunk az, hogy ezt tovább adjuk a gyermekeinknek - tette hozzá.
Az államtitkár II. Rákóczi Ferenc fejedelem szavait idézte, aki azt mondta: "azon...
2018-10-06 15:41:06
Orbán: májusban meg kell változtatni az európai politikát
... mondat az, hogy a migráció rossz dolog, az valójában lakosságcserét jelent.
"Egyre kevesebb európai ember születik, és egyre több idegent hoznak ide. Ez meg fogja változtatni a kultúránkat, és egy-két év elteltével nem ismerünk rá a saját falunkra, a saját városunkra, a saját országunkra és a saját kontinensünkre" - mondta.
Hozzátette: aki nem mondja ki, hogy a migráció...
2018-09-28 14:28:12
Szili Katalin: közösségeink szülőföldön maradása az egyik legfontosabb korparancs
... eseményen Szili Katalin azt mondta: a kérdés az, hogy meg tudjuk-e tartani a kozmopolitává váló, globális világban azokat a sajátosságokat, amelyek csak a mieink, így hagyományainkat, kultúránkat, nyelvünket, illetve azt a sokszínűséget, amit Európa nemzetei, népei, közösségei jelentenek.
Pontosan ezt teszi fesztivált szervező Fontos Vagy Nekünk Egyesület, amikor hat évvel ez...
2018-09-14 18:12:13
1 2 3 .......27 28 ....41 42 ....54 55 56 
Címkék: Szépművészeti Múzeum, Dömötör Csaba, Szili Katalin, Orbán Viktor, Liget Budapest, Böröcz László, Kedves Vezető, Erwin, Rákóczi Ferenc, Fontos Vagy Nekünk Egyesület, bukovinai székelyek, európai politikát, egyik legfontosabb, fiatalok elvetemültek, régi idők, idézet azonban, friss vállalati, fent idézett, kormányfő kiemelte, múzeum átadása, magasba törekvő, nálunk nehezebben, értékek közvetítésének, szervezet MyFidelitas, kontinens válságidőszakát, kisebbik része, biztonságunkat érinti, nemzetek Európája, nyílt társadalom, eddigi kereteket, magyarok munkáját, bírálók szerint, kormány gyengíti, európai értékeket, társadalom kohézióját, mögöttünk hagyott, migráció rossz, valójában lakosságcserét, saját falunkra, saját városunkra, saját országunkra, saját kontinensünkre, kozmopolitává váló, válságidőszakát, hagyományainkat, nemzetállamokat, történelmünkkel, jelentőségükből, kereszténységet, biztonságunkat, sajátosságokat, identitásunkat, lakosságcserét, közvetítésének, gyermekeinknek, kontinensünkre,
© 2013 TVN.HU Kft.