Belépés
Nagyszabású műkincscsempész-hálózatot leplezett le az Interpol
... kicsempészni.
A lefoglalt tárgyak 28 százalékát az interneten árulták.
"Az internetes törvénytelen árusítás ezen típusú bűncselekménynek az egyik legfőbb területe" - hangsúlyozta Kunio Mikuriya, a Vám Világszervezet (World Customs Organization) főtitkára.
Catherine De Bolle-t, Europol ügyvezető igazgatója pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy tévedés azt gondolni,...
2020-05-06 16:32:46
Rossz ómennek tartott, ritka mélytengeri teremtményeket fogtak ki Japánban
... helyi halászok tányérján. A másik példány a kikötést követően pusztult el. Mindkét állat maradványait konzerválni fogják.
A szapporói Hokkaido Egyetem nyugalmazott professzora, Amaoka Kunio szerint ezek a mélytengeri teremtmények nagyon ritkán láthatóak, és már az is nagy meglepetés, hogy még egyáltalán életben voltak, amikor rájuk találtak a halászhálóban.
A szíjhalak t...
2019-02-27 12:52:05
Varga Mihály: a járulékcsökkentés érdemben megemelheti a gazdasági növekedés ütemét - BŐVÍTETT (új: az NKE rekt
... az egyes országok adóhatóságainak együttműködése révén a nemzetközi információcseréhez is egyre több állam csatlakozik, így az adóelkerülők előtt a kiskapuk folyamatosan bezárulnak.
Kunio Mikuriya, a Vám Világszervezet (VVSz) főtitkára beszédében hangsúlyozta: fontos, hogy nemzetközi szinten az adóhatóságok és vámszervek között magas szintű adatcsere valósuljon meg, mert ez h...
2016-11-23 15:41:13
Varga Mihály: a járulékcsökkentés érdemben megemelheti a gazdasági növekedés ütemét
... az egyes országok adóhatóságainak együttműködése révén a nemzetközi információcseréhez is egyre több állam csatlakozik, így az adóelkerülők előtt a kiskapuk folyamatosan bezárulnak.
Kunio Mikuriya, a Vám Világszervezet (VVSz) főtitkára beszédében hangsúlyozta: fontos, hogy nemzetközi szinten az adóhatóságok és vámszervek között magas szintű adatcsere valósuljon meg, mert ez h...
2016-11-23 12:51:53
Akutagawa A vihar kapujában
... Vidráknak olyan hadseregük van, amellyel kappáék nem tudnak megbirkózni. Roppant érdekelt ez a "Kappák kontra Vidrák" háború, mert sem a "Vízitigris" című tanulmány szerzője, sem Yanagida Kunio úr, a "Santo Mindasu" című mű írója nem emlékezik meg arról, hogy a Vidrák ilyen veszélyes ellenfelet jelentenek a kappák számára.
- A háború kitörése előtt - mesélte Gael - a két orsz...
2013-02-08 11:53:03
A szaturnuszi óriásvihar krónikája
... mielőtt kitörne a vihar" - hangsúlyozta Andrew Ingersoll, a Cassini megfigyelési csoport tagja a Kaliforniai Műszaki Egyetemen (Caltech).
A Cassini megfigyelési csoport másik tagja, Kunio Sayanagi bolygókutató szerinta mostani vihar természetét nézve gyökeresen különbözik a korábbiaktól, amelyeket az űrszonda segítségével figyeltek meg.
"Az a tény, hogy ilyen kitörések r...
2011-11-27 12:18:16
Az ijesztő valóság
... Jegyzőkönyv is nyolc évig tartott (1997-2005), míg hatályba lépett.

Tsunami 2022 (2009)

A japán miniszterelnök, Yukio Kunio is 25%-os csökkentést vállalt. A Reuters jelentése szerint Sakihito Ozawa környezetvédelmi miniszter viszont kijelentette, ezt az ajánlatot csak akkor tartják meg, ha Kína és az USA is b...
2010-03-17 10:06:40
Aki nem reggelizik ...
... és nő vett részt a felmérésben, aminek az eredménye az volt, hogy aki nem reggelizik, az átlagosan 17,5 éves korában kezdi a szexet, aki viszont igen, az 19,4 éves koráig vár.

Kunio Kitamura, a kutatás vezetője ott látja az összefüggést a két dolog között, hogy aki nem reggelizik, nagyobb eséllyel rendelkezik olyan családi körülményekkel, ahol kevésbé törődnek vele, és ...
2009-02-19 14:32:13
Oscar díjak 2009 - jelöltek
... Tamara Anghie)
The Pig (Tivi Magnusson és Dorte Hogh)
Spielzeugland (Toyland) (Jochen Alexander Freydank)

Legjobb animációs rövidfilm:
La Maison en Petits Cubes (Kunio Kato)
Lavatory - Lovestory (Konstantin Bronzit)
Oktapodi (Emud Mokhberi és Thierry Marchand)
Presto (Doug Sweetland)
This Way Up (Alan Smith és Adam Foulkes)

...
2009-01-24 09:35:37
1 
Címkék: Varga Mihály, Akutagawa, Kunio Mikuriya, World Customs Organization, Catherine De Bolle-t, Hokkaido Egyetem, Amaoka Kunio, Yanagida Kunio, Santo Mindasu, Andrew Ingersoll, Kaliforniai Műszaki Egyetemen, Kunio Sayanagi, Yukio Kunio, Sakihito Ozawa, Kunio Kitamura, Tamara Anghie, Tivi Magnusson, Dorte Hogh, Jochen Alexander Freydank, Petits Cubes, Kunio Kato, Konstantin Bronzit, Emud Mokhberi, Thierry Marchand, Doug Sweetland, This Way Up, Alan Smith, Adam Foulkes, járulékcsökkentés érdemben, gazdasági növekedés, vihar kapujában, szaturnuszi óriásvihar, ijesztő valóság, lefoglalt tárgyak, interneten árulták, internetes törvénytelen, egyik legfőbb, másik példány, kikötést követően, szapporói Hokkaido, mélytengeri teremtmények, egyes országok, adóelkerülők előtt, kiskapuk folyamatosan, kappák számára, háború kitörése, űrszonda segítségével, japán miniszterelnök, ajánlatot csak, kutatás vezetője, környezetvédelmi, bűncselekménynek, adóhatóságainak, műkincscsempész, világszervezet, körülményekkel, miniszterelnök,
© 2013 TVN.HU Kft.